demın arkadaşla konusyuodukta asfaltı falan yenilemişler varmı yetkili tanıdgı olan bir kaç kişi daha bana acılcak demiştide nedir son durum
Printable View
demın arkadaşla konusyuodukta asfaltı falan yenilemişler varmı yetkili tanıdgı olan bir kaç kişi daha bana acılcak demiştide nedir son durum
yenileme işi iş olsun diye yapılmışda olabilir.maksat eşe dosta ihale olsun....
ama inş öyle olmamıştır ..
Pistimiz güzel olucak :icon_tup:
açılsın artık şu pist :)
inş açıır time trialler yeniden başlar
acılsınn acılsın gıtmeden ızlerız :D
Belediye mühürü bakım amacıyla kaldırdı üzerinden epey zaman gecti.
Suan sadece bakım amacıyla açık henüz yarış amaçlı değil ama görüldüğü gibi sırayla gidiyor.
Açılsın artık millet otoyollarda gazlııo edio
arabayı satmaktan vaz mı geçsem :D
inşaallah yakında açılacak,eli kulağında :icon_tup:
1 haftadır muhabbetimizde izmit pisti açılsada yarış izlemeye gitsek time triale girsek konusu dolanıyordu inşallah açılır tez zamanda.
ahh bi roll pistiii oleydiiiiiiiiii, gitmezdim o vakıt mahmutbeye,ataşehire !! dutardım direksyonundannnnn arabamınnnnn,gazeeeeeeeee basardımmmmmmmmmmmmm,nitro acerdımmmmmmmm,pistonum,golum yağ oleydiiiiiiii,debriyajım sıyıreydiiiiiiiiiiiiiiiiii.. benim yuzumdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benim yüzümdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:D :D :D
işallah en yakın zamanda açılır, bizde izlemeye geliriz eskisi gibi :)
o pistte kötü anılarım var açılmasın :D dimi göki :D :D
abi ,yeni sahibi ile geçmişte kalan butun kotuluklerı unutum yeni bir başlangıç yaparsınız :D:D
asvalt yenilendi ise ve açılır ise çıkılır. ama asvalt yapılmadan bence o pist bir rezalet.
Bence izmit körfez yerine autodrom acılsa daha iyi tt pisti özellikle cok zevkli ve pistler acılsada rol geceleri bitmez
pisti çizen zaten ethem genim ..
Atıl abiye burdan baskıyapalım Autodromu tekrar açsınlar :)
açılsın açılsın özledik körfezi
kimse kusura bakmasın
ethem genim benım gozumde antalyada draglarda kaza oldugu zaman hemen kendı pıstınde guvenlık onlemı almak yerinekı antalyadakı pıstten daha guvenlıydı tek sorunu kısa olmasıydı pıstı draglara kapattı ya ozaman benım gozumde değeri düştü
ama
körfez pistinin onun yonetımınde olması tabııkı imk dan daha iyi olucağı görüşündeyim
düzeltme yapıyorum ben yanlış aktarma yapmışım körfezpistini sahıs almadı ilerleyen günlerde göreceğiz alanı
Bir şey bilen varsa düzgün bir şeklide yazsında bilelim bizde ne olup ne olmayacağını arkası yarın dizi gibi konuşuyorsunuz.
benım bıldıgım suan pıst bastan sona yenılenıyor . pıstın seklıde degıstırılıyormus. alanıda bılıyorum ama emın olmadan yazmak anlamsız. ses duvarı felanda yapılmıyor pıste
pisti kimin aldıgını bilmekde dert bilmemekde :) bilen sölemio bilmeyen merak ediyor açılsın artık :D
o pisti İMK'dan alırlarsa kusura bakmayın ama NAH! çıkarsınız o pistte Time Trial'e günlüğü 100 liraya... Autodrom ve Ethem Genim'in ne kadar "sokargöz" olduğunu bilmeyenler var galiba aramızda...
İMK 'dan çıkarsa fiyatlar sağlam olur :)
Fiyat ne olursa olsun o pist açılırsa gider bi 106 alır sizide time attack'a beklerim :D :D
Evde kupalarım yatıyor :D :D Ne roll ne Drag yaşasın Time Attack hastasıyım :)
6. viraj çıkışı 7. viraj içinde az kopmadım yama yüzünden :D :D Yamalar mafediyordu beni :)
davası pist lehine sonuçlanırsa gençlik spor il müdürlüğünün asfaltı ve pisti yenileyeceğine söz verdiği sözlenmişti zaten.çalışmaları yapanlar onlardır muhtemelen
ethem genim izmir pınarbaşını işletirken çok bi hayrını göremedik ne yazıkki