Quantum Nickli Üyeden Alıntı
yok estafurullah bana laf düşmez.. şahin sahibiyim ben :)
Şaka bir yana dikkat ettiyseniz burada halen kulaktan dolma bilgilerle yazılıyor. Ben HR yi sert diye duydum, aa ben de yumuşak diye duydum şeklinde yorumlar yapılıyor ki aslında buna hayret ediyorum..
215 x 45 x 17 jant ve lastik takımı ile birlikte 3.5" H&R kullanıyorum.
En ufak bir sürtme yaşamadım.
Orjinal jantlarım 205 50 16 idi.
17" jantlara çıktığım için, 50 yanak kalınlığını 45 e indirdiğim için konforda pek tabiiki bir azalış oldu. Ancak benim için kabul edilebilir düzeyde idi.. Konforda aşırı bir sorun yaşamadım. Çok yumuşak olup virajlara girdiğimde de pinpon topu gibi sekmiyorum. Ki eibach larda olan bir konudur bu. Gayet memnunum aracımın basıklığından da konforundan da yol tutuşundan da..
Aslında burada kişinin beklentileri öne çıkıyor. Şu iyidir bu iyidir demekten öte,
* Kütür kütür giden esnemeyen bir araca mı sahip olmak istiyorsunuz?
* Benim için görüntü çok önemlidir ve benim zevkim de yollarda sürünen bir görüntüdür, yol bozukluklarını o tip yollara girmeyerek halledebilirim mi diyorsunuz,
* Görüntü de olsun, ancak çok da fazla sert bir aracım olmasın, başkalarının da konforunu (eşim annem babam aile vs) düşünmek zorundayım mı diyorsunuz? (Benim seçimim bu oldu)
şeklinde biraz daha geniş düşünmek lazım sanki? Siz ne dersiniz?
Ayrıca aşırı düşüklük isteniyorsa coil-Over alınmasının daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Stock amortisörlere 3.5" ten fazla takmanın sağlıklı olmadığını çoğu kişi söyler. Yürüyen aksamda üretim amacını zorlayıcı bir takım uygulamalar yapmak benim güvenlik anlayışıma ters bir durum.
1.5 yıldır dünya üzerindeki hemen hemen tüm yabancı forumlar dahil her yerde civic ile ilgili tüm güncel konuları ve teknolojileri bu güne kadar takip ettim, takip etmeye de devam ediyorum. Tüm bu araştırmalar ve gerçekten "bilir kişiler" in referansları sonucu 3.5 H&R tavsiye ettim Hüseyin kardeşime. Abi çok iyi basıyor şunu al gibi yorumlar değildi bunlar..
Memnun olmadığım bir ürünü tavsiye etmem sonuçta ki 65km/h ile spin attığım virajlara artık 110km/h ile girdiğim gibi çıkıyorsam H&R ye kötü denmesi benim için tuhaf bir durum haline gelir.. :)
Lastik yarma (40 yanakta yaşanması muhtemel)
Performans azalışı, (3-4 bin TL lik jantlar haricindeki jantlarda mutlaka yaşanacaktır)
Yakıt tüketimi yüksekliği (Bknz yukarıdaki açıklama:) )
Alt takımların zorlanması ve
Jant yamultma gibi sorunların yaşanmaması ve aracın sağlıklı bir şekilde kullanılması anlamında da 17 jant tavsiye ettim.
18 de tercih edilebilir ama bahsettiğim gibi biraz keyfi işler bu konular :)
Görsellik bir yere kadar, önemli olan kullanılabilirliğidir bana göre.. 20 jant takan da var ama 30 yanak lastikle kullanamadıktan sonra çok bir anlam ifade etmiyor benim için görselliği..