http://www.streetfire.net/video/mega...ec_2022897.htm
Printable View
maşallah :)
uff o ne kalkıs yaa, bi an dizel araç alasım geldı :) tebrıkler her ıkı aracada___
Maşallah Gazihan
polo'ya maaşallah , pd160 makine mi var polo'da? cup araçlarından mı?
maşallah kazasız belasız
boldumanlı dragmod :D
maşallah. harika.
Maşallah abi. :)
Maşallah :)
Maşallah Mehmet Toz dumana katmışsın
maşallah arabanıza gazıhan bey çok guzel gıdıyor nazar değmesin.
maşallah poloya
dünyada çıkarılan diğer sürelerle karşılaştırınca ne durumda?
maşallah poloya 3 silindirli sanırım :D
Masallahi var polonun...
maşallah gazihan...
maşallah ben hasta kaldım o gün ya böyle bi kafa kaldırış böyle bi gidiş yok :)
maşALLAH cok ii araç şu an kaç hp acaba ve kaç tork
2 aracında katogorisi çok farklı bence nos basan aracın katagorisi farklı olmalı ... maşallah 2 aracada..
maşallah allah nazardan saklasın her iki araçta da iyi emek var.. :icon_tup:
laci vtec maşallah poloyada tabiii ama nos basılmasaydı laci vtec kendi kategorinde en ii zamanı ve kupayı alacaktı.... mehmet nos basmasaydı geçtiği kadar farkla geride olacaktı
zevk aldığım kalkışlardan biriydi her iki aracında sahibinin emeğine sağLık diyelim...
MaşAllah.. Yüce Rabbim daha iyilerini versin..
Laciye de MaşAllah ayrıca..
Maşallah iki araca da ;)
maşallah :)
Masallah :)
vtec de ne var bilmiyorum ama atıyorum 180 beygir olsa poloda 190 beygir civarındadır sanırım. ama zaten polo torkla yuruyor.
maşallah araçlara
zevkli cekişmeli bir yarış olmuş.
ya vtec 200+ olsa :D
valla vtec normal şartlarda 180 lik vtek değil :D 210 larda olması lazım :D
Maaşallah araçlara..;)
maşallah çok iyi gidiyor, eminim daha da iyi olacak :)
Maşallah dizelde son nokta:D
Polo tek yarısta nos bastı dıye bılyorum takıp ettıgım kadarıyla ama Gazıhan cevap vercektır.
sımdı Honda fanatıgı olarak yazayım bende.
Metın abı bızım abımız sureklı bıraradayız ben sahsen onun 1.olmasını ıstıyodum. + honda oldugu ıcın. Mehmet abı sabah geldıgınde arabasına baktıgımda gercekten cok estetık bı araba gıdısı kadar durusuda cok guzel. Kategorılere gelınce bılenler ayarlamıstır. nos bascagını bılmedıklernı zannetmıyorum o yuzden masaallah abı cok guzel bı aracın var . Metın abımızede masallah aylardan sonra ılk defa gectı dıreksıyon basına ona ragmen bole bı zaman sonuc kı arabanın hala tam verımlı olmadıgının kulak mısafırı oldum.