ben genelde Petrol Ofisinden Alıyorum sizin öneriniz nedir shel veya opet iyimidir?
Printable View
ben genelde Petrol Ofisinden Alıyorum sizin öneriniz nedir shel veya opet iyimidir?
shell :icon_tup:
shell...........
shell po karışık ama po 0.02 daha ucuz niyeyse
Denk gelirseniz Zincirlikuyu Shell'den fulleyin depoyu.
Adamlar nasıl bir benzin satıyorlarsa çok kaliteli.
Bir de Acıbadem Nautilusa giderken Karacaahmet bitiminde bir Opet var.
Orası da çok kaliteli bir benzin satıyor.
neden kazıkçı shell'den alıyorsunuz? 10 kuruş daha pahalı...
dünyanın en büyük petrol rezevrlerine sahip shell ve total şirketlerinden benzin alınmazsa petrol fiyatları ucuzlayabilir :) forever PO
sürekli işlek olan yerden alın.sürekli benzin tazeleniyor.en temizi herzaman shell 97:)
hep bp den alırım çok sıkışırsam opet ve shell ı tercıh ederım
opetten alıorum opet yoksa shell oda yoksa bp
opetten alıyorum hep, belli bi istasyondan alırım, baska bi yerden almamaya özen gosteriyorum...
2,5 aydır almıyorum kısmetse yarın alıcam :D incirli shell ;)
opet euro dızel :D
total den alıyorum genelde aynı benzinci aynı pompadan almaya ozen gosteriyorum
aracımı ilk adığım zamanlar hep aynı şekilde incirli shell den benzin alıyordum takii arabamı bozana kadar
oyüzden bidaha shellden hayatta benzin almam.
tppd habaş lpg 1.87 ohh 2000km sonrasında benzin deposu lambası yandı bi 20 liralık atarım ötmesi sussun :)
maslak bp dızelıde benzınıde ordan alıyorum
Shell değişmez çok çok zor durumlar uzun yolda yada pis bi şekilde yakalanırsam benzinsizliğe bp yada opet gene ilk tercih shelle aynı benzini kullanıyor diye söylenen bp sonrasında opet
Dün Narquilla'damıydı sizin araç? :beuj:
Bende Çayyolu Opet'ten alıyorum genellikle fakat günü gününü tutmuyor. Günahları boynuna bir gün 97 bir gün 95 basıyorlar gibi geliyor, yakın güzel benzinlik bulsam kaçırmayacağım hiç vallahi. Şöyle eli yüzü düzgün 97 oktan satan bir yer Shell harici ;).
İşim yoksa Başkent Universitesinin ordaki Pala Dayı'dan alıyorum.
Yoksa Once Opet, sora shell :)
mutfak alışverişini opetten yaparız :D:D
şaka bir yana opetten şaşmam hem fiyatı uygun petrol ofisinden alıorum opet ile 100 km yapıyorsam petrolda 85 felan çok ilginç
genellikle Opet den alışveris yapıyorum shell den nadiren
bp bahçelievler tek geçerim :)
her ne sartta olursa olsun iki tane istasyon var aldigim. istanbul yolu tan oto ve acity arasindaki Total ve yildiz sanayinin bitisigindeki ilk Total. sehir disi gidis donus dahil 1000kmlik menzil disinda baska yerden almadim son 5 senedir. Bu iki Total istasyonun avantaji ise isletmeci degiller direk Totalin kendi yerleri oldugundan daha guvenli olmalari.
Genelde Opet ve PO dan alıyorum ama arasıra Florya Shell den.
%90 galleria opet çok sirkülasyon var hep taze benzin:):D
genelde opet. en yakını o yoksa shell
BP. Nedense daha çok KM yapıyor..