106 gti nin kötü bir yanı varmıdır 13 bin tl nasıl bi 106 gti alabilirim
Printable View
106 gti nin kötü bir yanı varmıdır 13 bin tl nasıl bi 106 gti alabilirim
şans meselesi 13 e hatasız kusursuz bişey bulamasan bile orta derece anası ağlatılmamış bir araç belki bulursun..acil satılık şekilde yada keyfi takaslık şekilde güzel araçlar oluyor ilanlarda..
13e güzel bir 106 alırsın..
iyi araştırman lazım
13 e almak sorun degil ben araç hakında bilgi almak istiyoruum
acele etmeden araştırırsan nakitte o paraya temiz GTI lar bulabilirsin ama tam sezonda fiyatlar biraz
yüksek gelebilir sana nakit para olunca onunda cok sorun olacağını sanmıyorum
106GTI a binince baska araca binemezsin öyle nalet bir huyu var işte :D :D
Allah gönlüne göre versin inşallah
araçın kötü yanı varmı herkez bir köşede buluyomuş kendini
bide ben bu araça neler yapabilirim
ben 2 yıldır kulanıyorum hiçbi sorun yok ama ben hızlı kullanacam diyosan
kule gergisi helezon vs takman lazım
bu dedin parçalar ne kadar
gördüğüm kadarıyla en zevkli araç. bu kadar 106 alan olduğuna göre herkes hata yapıyor da olamaz. ve gördüğün gibi sen de almaya çalışıyorsun yani piyasası var. kafan atarsa hemen satarsın. dur bakalım hangi ildesin.. istanbul.. ankarada olsan delileri çok ve diğer 106 sahiplerine yardım eden kişiler. mesela ön takımlarda 106 hep bi parçasını kırıyor sanırım ama 206 nın ilgili parçasını takınca o sorun çözülüyor gibi trickleri var bu arabanın.
sitede bıraz arastırsan fiyatlarıyla ilgili ve daha bırcok seyle ılgılı genel bılgı var aslında.
ben geçen sen takdırdım 750 tl ye kule gergisi helezon + montaj diyosunda simdi ne kadar
100 lira yay 70-100 arası gergi
farklı fiyatlarda var tabi
benim verdim fiyat alt gergi helezon bide acık hava fitresi
bi yanlışlık var sanırım simotada.çünkü ben 230 tl ye almıştım ki çogu yerde buna yakın fiyat.
230 tl degildi ozaman dolardı
100 dolara helezonmu :F
:D fecisin sen
100 dolara helezonmu :F 2 yıl önce 2007 sonu heni parçalar cıkmışdı
yaşın 19 cengaver ne 2 sene öncesinden bahsedion boş konuşma..
nerde biniyon 106 ya sorunsuz 200k km.artı 106 ya az biniyorum diyosun 2 yılda 200k km yapıyosun:beuj::icon_wack
yukardaki fiyat listesi hakkında hic yorum yapamıcam zaten :heyoo:
bu forumu baska forumlarla karıstırma lütfen ;)
106 ile 2 gazla kıçı başı kopar gider
fatiii ben arabayı pıstırcam yardım etsene bana ne yay alayım :D
mod arkadaşlardan rica ediyorm cengaver ve 34fc nikli arkadaşların aynı kişi olma olayına bakabilirlermi?
bu 106da neler varmış yahu. bu topicdeki her post başka bir anlam ifade ediyor.
fatii ben arka torsiyonları kestim arka düşstün diye ama olmadı sorun nerde acabaa ? :D :D
yok öyle olurmu cahil cahil konusma göki bilmiyon ögren bari..
hakiki zeytinyagıyla yayalrı güzelce bi yagla sonra öglen günesi altında 4 saat 15 dakka beklettikten sonra elinle iki taraftan kafana göre kac cm pıstırmak istiyosan bastır 4cm 5cm senin secimin aman cok bastırma yaylar birbirine degmesin:icon_tup:
ince bide tiyo veriyim kap benden bişeyler,şaseyide aynı yolla düzeltebilrisin ;)