-
Adanadan FLAS S TURBO YENİLENİYOR
-
hadi hayırlısı olsun kardeş..
-
-
maşşallah kazasız belasız turbo olarak ne kullandızın motor hakkında biraz daha bilgi verirsen seviniriz ;)
-
hayırlısı olsun bakalım :)
arka kapı kolları iptal edebilirsiniz buarada..komple boyanıcaktır nasılsa..:) ztn aracın motoru fena :p
-
Alıntı:
yusufcan_1982 Nickli Üyeden Alıntı
motor hariç en baştan toplanmaya başladı aracım komple yenileniyor 303hp
kardeş 303 hp ne oluyo yanlış yazdın her halde 303 hp ise ne mod var merak ettim yanlış anlama ben renault hastasıyım özselliklede r11 lerin
-
Alıntı:
Hızlı_Fransız Nickli Üyeden Alıntı
kardeş 303 hp ne oluyo yanlış yazdın her halde 303 hp ise ne mod var merak ettim yanlış anlama ben renault hastasıyım özselliklede r11 lerin
msn vereyim kose222_169@hotmail.com
-
Maşallah kazasız belasız çok iyi bir araç kolay gelsin
-
-
maşallah cok güzel bi proje:icon_tup:
-
maşallah Allah utandırtmasın... jantların neden bazıları 4 bazıları 5 bijonlu???
-
Alıntı:
ekledim kardeş...
-
-
Allah utandırmasın.. farlarda güzel olmuşş. daha güncel bi jant seçilebilirdi ama
-
hadi hayırlı olsun Yusuf. istediğin gibi olur inşallah.
-
-
yanlış hatırlamıosam eski jantlarıydı alper...
kazasız belasız birazda motordakiler hakkında bilgi verebilirsen sevinirim bende hastayım cunku flashlara 303 hp cok iyi bir rakam ellerine saglık kazasız belasız gunlerde kullan :icon_tup:
-
bişey dikkatimi çekti..arka jantlar neden 5 bijon seçildi?? :D
-
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
hadi hayırlı olsun Yusuf. istediğin gibi olur inşallah.
saol HİLMİ ABİ begendinmi güzel olmuşmu :D
-
masallah masallah cuff cuff:icon_tup:
-
Alıntı:
cagatay Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız
saol çagtay abi teşşekür ederim
-
Alıntı:
ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı
hayırlısı olsun bakalım :)
arka kapı kolları iptal edebilirsiniz buarada..komple boyanıcaktır nasılsa..:) ztn aracın motoru fena :p
ahmet düşündükte aklımıza sonradan geldi yah :D ama orjinal olsun düşündükte
-
Alıntı:
Alp Nickli Üyeden Alıntı
bişey dikkatimi çekti..arka jantlar neden 5 bijon seçildi??
soruma cevap alamadım????
-
-
Alıntı:
Alp Nickli Üyeden Alıntı
soruma cevap alamadım????
pardon özür dilerim alp dostum 3 tane 15 jant vardı 15 jantlardan biri kırıktı tamiratı olmuyodu 2 tane 16 jant 5 bişonlusunu bulduk ÖNLER 15 ARKADALARIDA 16 YAPTIK
-
Alıntı:
pardon özür dilerim alp dostum 3 tane 15 jant vardı 15 jantlardan biri kırıktı tamiratı olmuyodu 2 tane 16 jant 5 bişonlusunu bulduk ÖNLER 15 ARKADALARIDA 16 YAPTIK
teşekkürler.. :icon_tup:
-
Olm nasıl 303 hp oldu la bu :) kendinidemi motorun içine yerleştirdin:) renk guzel hele bi toplansın bakalım deneyecez bizim opelle :)
-
Kolay gelsin hayırlı olsun
-
Alıntı:
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Olm nasıl 303 hp oldu la bu :) kendinidemi motorun içine yerleştirdin:) renk guzel hele bi toplansın bakalım deneyecez bizim opelle :)
inşllah cengiz inşllah deneriz allahın iznile saolun
-
Maşallah abi çok güzel oluyor
kazasız belasız çiziksiz tekrardan ;)
-
kazasız belasız bınmendılegıyle
-
Alıntı:
vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız bınmendılegıyle
saol dostum teşekkürler
-
303 beygiri kaç barda alıcaksınız?Turbo olarak ne kullandınız
-
Yapılan emeğe çalışmaya saygısızlık olarak algılamanı istemem..Ama 303 HP mübalağa edilmiş olabilir mi?
Bir turbonun motora getireceği ek güç motor hacmi ve iç yapısı ile alakalıdır....
-
çok güzel siyah 5 kollu bi jant cok daha yakısırdı die düşündüm kazasız belasız sorunsuz sürüşler
-
Alıntı:
Mrt Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel siyah 5 kollu bi jant cok daha yakısırdı die düşündüm kazasız belasız sorunsuz sürüşler
saol dostum düşüncen için evet cokta güzel olurdu inşllah dedigin gibi olabilir :D ilerliyen zamanlarda alabilirim :D
-
kazasız balsız güzel bir canavar çıkıyor yollara
-
Alıntı:
M power Nickli Üyeden Alıntı
kazasız balsız güzel bir canavar çıkıyor yollara
saol teşekkür ederim dostum yeni resimlerini koyacam bittikten sonra
-
Sahte Hp lerle işim olmaz :D :D :D
1 yıl sonra da 600 hp ye çıkar sen akıllı durmuyon :) adananın hızlı çocuğu seni :)