-
Zd9000 cupra stg2+ vs tts stg2
-
panzerler = 0
boğalar = 1
hayırlı olsun yakında rövanş isteriz:)
-
Zd cok guzel yuruyor benımde stage 2 plus olup tekrar denememız lazım
-
plus ın farkı nedir burak ben kendi adıma bu kitlere hic bakmadım ilgi duymadım o yüzden araştırmadım da o sebeple soruyorum
-
Plusda benzın pompası oluyor benımde bıldıgım bırde benım araba 350 hp degıl olsa olsa 330.Pompa gercekden olmazsa olmazı ama bende yok
-
-
bu arada 350 ve üstü bg lerde hpfp ile birlikte low side pumpında iyileştirilmei gerekmektedir arkadaşlar bilginize.. ben üst devirlerde pump almama rağmen kesintilerle bayağı bir boğuştum.. çözdük ama:)
-
-
Alıntı:
bluecore Nickli Üyeden Alıntı
panzerler = 0
boğalar = 1
:icon_tup: ne güzel işte boyle rekabet olsun tatlı tatlı bu arada masallah ıkı aracada
-
Yalnız bu Cupralardan iyice korkmaya başladım. Bu nasıl arabadır arkadaş aradaki farka bak. Maşallah ikiaraca da.
-
Alıntı:
Wolkan Nickli Üyeden Alıntı
:icon_tup: ne güzel işte boyle rekabet olsun tatlı tatlı bu arada masallah ıkı aracada
kesinlikle:) severim tatlı rekabeti..
-
gt 30 a gecmek isteyen arkadaşlar temasa geçerse tecrübelerimi paylaşmaktan çekinmem pm atarsanız paylaşabilirim...
-
daha dun gece resit abiyle bu tts i konustum sordum ne olur abi dedim sizin fark, dedi en az 3 boy atarım:D dediği doğruymus buyuksun resit abi:)
-
2 araca da maşallah..
bende bi gidip ayarımı yaptırsam sanırım güzel olucak uzunda geçilmicm :P
Alıntı:
panzerler = 0
boğalar = 1
güzel yorum :icon_tup:
-
Alıntı:
gt 30 a gecmek isteyen arkadaşlar temasa geçerse tecrübelerimi paylaşmaktan çekinmem pm atarsanız paylaşabilirim...
pm attım turbo hakkında
-
maşallah güzel deneme olmuşş.. Sıkıntı yok ERTAN :)
-
Alıntı:
kaan_cupra Nickli Üyeden Alıntı
2 araca da maşallah..
uzunda deneyemedık keske ımkan olsaydı merak edıyodum
-
çok güzel deneme olmuş maşallah iki aracada :)
-
Alıntı:
2 araca da maşallah..
beni çağırdığınız gece maaşşallah:) keske olabilseydim
-
Alıntı:
pm gönderildi :)
-
Alıntı:
burakusta Nickli Üyeden Alıntı
uzunda deneyemedık keske ımkan olsaydı merak edıyodum
burakcım ben avans ayarlarımı yaptırcam..benimki en kısık seviyede.bu haftasonuna kadar olur tekrar deneriz seninle geçen seferki gibi sabaha karşı :) yollar çok boş oluyo kumburgaz tarafında..
-
Alıntı:
yasin_R Nickli Üyeden Alıntı
beni çağırdığınız gece maaşşallah:) keske olabilseydim
evet o gece :)
sen burda olmayınca soluğu ataşehirde aldık..
-
-
Maşallah cupra iyi yürümüş, kazasız belasız işallah...
-
Iki aracada maşallah hakan abim tebrikler tekrardan maşallah çok iyi yürümüş sanırım tts'de aracının eksiklerini giderir ise güsel olucaktır. Tatlı rekabetler gerçekten çok iyi ve her zaman başarılı dostça ve mertce denemeye her zaman varım ...
-
Alıntı:
evet o gece :)
sen burda olmayınca soluğu ataşehirde aldık..
soluk ve atasehir he + yarım depo:) anladın sen onu :)
-
Alıntı:
panzerler = 0
boğalar = 1
Ahtapot PAUL a sormak gerek rövanşı :hahaha:
-
Alıntı:
yasin_R Nickli Üyeden Alıntı
soluk ve atasehir he + yarım depo:) anladın sen onu :)
heheh :)
sen gelde bi ahmet abi rövanş istiyo ;)
-
maşallah hakan abim.tts burak ında daha gideri var.abi izledim videoları:icon_tup:.ben debriyaj zincir vs degişirsem tahminim yan yana gideriz:).
-
Maşallah iki aracada,
kovboy Reşit hep dört nala:hahaha:
-
-
iki aracada maşşallah ..:D:D
-
guzel deneme olmus cupra ya masallah dıyelim
-
bence ıkısıde çok iyimiş ikisinede maşallah demek lazım
-
maşallah güzel deneme olmuş...
-
ıkı aracada maşallah vıdeo koydum, burak da pompa alsın artık:) pompa ve stg2+ dan sonra farkı anlıyıcak, ozaman cok cekısmelı denemeler olur,
-
Alıntı:
heheh :)
sen gelde bi ahmet abi rövanş istiyo ;)
waheyyy:) denedin mi ahmet abiyle gizliden yaz bakam:) baya iyi olduğunu düşünüyprum yazılımı revo yaptınız mı_?
-
maşşallah temiz bir deneme olmuş
-
Alıntı:
ertan typer Nickli Üyeden Alıntı
maşallah hakan abim.tts burak ında daha gideri var.abi izledim videoları:icon_tup:.ben debriyaj zincir vs degişirsem tahminim yan yana gideriz:).
ertan su shargerın kayışını 15 dakikada değiştirebilen senn ustaya bi, değiştirelim ya:)
-
arkadaşlar hepiniz sağolun güzel dilekleriniz için, TT/S burak arkadaşımız ın benzin
pompası eksikliği hissediliyor ,değiştirdiği ve programını güncellediği zaman çok harika olur..