ben 13 yaşındayım ankarada oturuyorum bende yavaş yavaş otomobil dünyasının içine girmek istiyorum sağolsun mustafa abim bunda 1. etken otomobilde modifiyeyi çok seviyorum :icon_tup:
Printable View
ben 13 yaşındayım ankarada oturuyorum bende yavaş yavaş otomobil dünyasının içine girmek istiyorum sağolsun mustafa abim bunda 1. etken otomobilde modifiyeyi çok seviyorum :icon_tup:
ege ege :) yanlış yere açmışsın konuyu
ege hoşgeldin..
hoş geldin egecim şimdi oldu :)
ben 13 yaşındayım ankarada oturuyorum bende yavaş yavaş otomobil dünyasının içine girmek istiyorum sağolsun mustafa abim bunda 1. etken otomobilde modifiyeyi çok seviyorum...
hoşgeldin.
teşekkürler
hoşgeldin...
hoşgeldin ege
Hoşgeldin Minik Adaş
hoşbulduk:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
saolun abiler:):)
hoşgeldin nerden bulaştı bu virüs bu yaşta :)
abi ya küçüklükten beri arabaları çok seviyorum saolsun mustafa abim=ARP de modifiyeyi bulaştırdı böyle gidiyor ne olacak bilmiyorum valla:D:)
Hoşgeldin :)
Hoşgeldin kardeşim,Ben senin yaşından daha küçükken başladım arabalarla ilgilenmeye. sen çok şanslısın, internet var. ben her hafta yeni araba dergisinin çıkmasını beklerdim. Bu site sana yeterince bilgi sahibi yapacaktır. İyi forumlar dilerim
modifiye bir hastalık yhaaaa:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Hoşgeldin Aramıza. :) Keyifli Dakikalar Dilerim... :icon_tup:
hoşgeldin..
hoşbulduk:)
hosggeldın egecım :)
hoşgeldin kardeşim :)
yol yakınken sağlığına zihnine ve vücuduna yararlı olucak başka bir hobi seçersin umarım.
hoşgeldiniz :heyoo:
hoşbulduk:)
otomobil bir tutku
hoşgeldin ege
hoşgeldin...
hoşgeldin Ege :)
keyifli ve saygılı forumlar
Hosgeldin kardes :)
hoşgeldin..:)
Ege hoşgeldin :) Sanırım forumun en minik üyesisin, hayırlı olsun :D
hoşgeldin kardeşim ;)
hoşgeldin ege :)
egecim hoşgeldinn.kim bulaştırdı sana bu hastalığı? hangi terbiyesizzz? söyle çekelim onun kulaklarını:D olmazki bukadar modifiyenin yaşını 13e kadar düşürdüler yaa. aaaa çok ayıpp
teşekkürler abi arabaları çok seviyorum bu siteyede beni mustafa abim=ARP alıştırdı o yeterince modifiye dünyasının için de olduğu için bende ondan biraz birşeyler kapmaya çalışıyorum forum da da çok bilgi verici güzel şeyler var teşekkür ederim.
hosgeldin kardesm allah en iyisini sana nasip etsn insaallah
hoş geldin Ege
Benim aşırı yaşım olmamasına rağmen 11-12sene önce tarla bayır mekan olarak çok yer vardı senin yaşlarında
Senin işin zor
Allah kolaylık versin
Aramıza hoşgeldin
5seneden geriye saymaya başla:)
zaten allah uzun ömür verirse abi sayılı zaman çabuk geçer ama 18 yaşına gelince ilk işim eski güçlü bir araba alıp modifiye dünyasının içine girmek örn:şimdinin turbo audi 80 gibi o zaman eski bir araba alıp çok güçlendirmek:icon_tup::icon_tup::icon_tup: