ben 13 yaşındayım ankarada oturuyorum bende yavaş yavaş otomobil dünyasının içine girmek istiyorum sağolsun mustafa abim bunda 1. etken otomobilde modifiyeyi çok seviyorum![]()
ben 13 yaşındayım ankarada oturuyorum bende yavaş yavaş otomobil dünyasının içine girmek istiyorum sağolsun mustafa abim bunda 1. etken otomobilde modifiyeyi çok seviyorum![]()
ege egeyanlış yere açmışsın konuyu
hoş geldin egecim şimdi oldu![]()
ben 13 yaşındayım ankarada oturuyorum bende yavaş yavaş otomobil dünyasının içine girmek istiyorum sağolsun mustafa abim bunda 1. etken otomobilde modifiyeyi çok seviyorum...
hoşgeldin.
hoşgeldin...
hoşgeldin ege
Hoşgeldin Minik Adaş
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
abi ya küçüklükten beri arabaları çok seviyorum saolsun mustafa abim=ARP de modifiyeyi bulaştırdı böyle gidiyor ne olacak bilmiyorum valla![]()
Hoşgeldin kardeşim,Ben senin yaşından daha küçükken başladım arabalarla ilgilenmeye. sen çok şanslısın, internet var. ben her hafta yeni araba dergisinin çıkmasını beklerdim. Bu site sana yeterince bilgi sahibi yapacaktır. İyi forumlar dilerim
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)