Sizce Hangi Araç arkadaşlar... kararsız kaldım Hangisinden İyi performans alabilirim veya daha fazlası önerilen nedir yani?
Printable View
Sizce Hangi Araç arkadaşlar... kararsız kaldım Hangisinden İyi performans alabilirim veya daha fazlası önerilen nedir yani?
ıkısıde yakın performans ama vergı yakıt ve mekanik sağlamlık yonunden temız bır vti kesınlıkle derım...
tabiki vti..
tabiki ares
daha kolay parça bulması yüklemesi vs düşünülünce vti
Her Türlü VTİ
tabiki VTİ:)
bir honda tutkunu olarak vti demiyecem.306gti yada gti s16 da hertürlü gideri olan bir araç.parçası da var yazılımıda var herşeyide var.şimdi herkese oldu vti zaten sen ne yaparsan herkes onu daha önceden yapmış olacak.ama gti herkeste yok.ve bence 306 seriside çok özel bir araç.egzantrik-çip-üst kapak-port polish vs vs yapıldığında filtre-egzoz-headers yapılmış bi vti ile yürür kanaatindeyim.imkanın varsa etrafında bulabilirsen ikisinden de bul bin gez dolaş.hangisi hoşuna giderse onu al.
:)Bence varsa imkanın her 2 sini de al
türkiye şartlarında tabiki VTİ!!! ;)
ben 100lıra temmuz vergımı ödedım :9 2000 felan 306gtı söliimiim:)
valla 20.000-22.000 lira 96-99 arası bir vtece vereceğime aynı paralara 1997-1998 3 serisi 5 serisi alırım :D
306 - 6 :icon_tup:
Bi Hondacı olarak 306GTI diyorum.. :)
96-99 Model bir araca ne olursa olsun 20+ para vermek benim mantığıma uymuyor.. ;)
fiyatsal yönden bakarsan 306 daha mantıklı
Gönlün hangisinden yanasayda beğeniyorsan içine siniyorsa onu al...
Eğer 2 kapılı alacaksa ben şahsen 306 GTİ tercih ederim.. 4 kapılısı olacaksa VTİ..
306 nın temızını ulam vtı ın temızını bulamdan daha zor.keyıf yakıt şekil vergi parça açısından vtı daha ustun bence.ha bıde ses :)
18500 deılmıydı eskı zs vtec tertemızde arabaydı 20- tl :)
her ne kadar vti perf yonunden mantıklı gelsede 96-98 araca o kadar para vermek sacma geliyor. bundan dolayı 306 diyorum
parayı verıosun ama satarkende aynı paraya satıorsun bıde ole dusun
kasko bile 18.000 tl veriyor :D
ustundeki parçalarıda sattım 2500 tl ye arabayı 20 lere vermiş oldum..
tabiki vti ama temiz olsun ben cok cektım :D
bence kıyazlanamaz bile..306 lar tarih oldu müzelerde artık :)
306GTİ yi de çok severim ama tercihim hem fanatikliğimden hemde mantığım doğrultusunda VTİ den yana olurdu. ki inşallah tekrar öyle olacak :) :)
temiz VTI lar yüksek uçuyor fiyat bakımından 306 daha mantıklı bence
tabiki vti.performans,görüntü vs.her yönüyle benim gözümde daha üstün 306 dan.arabamı değiştirecek olsam yine honda alırım.
ben 2 ay önce aldım kasko değeri 19.800tl olarak belirlenmiş 98model vti için :)
VTI alırsın, kullanırken maksimum zewk alır vtec açar keyfine bakarsın, yüklersin herkese kafa tutarsın we Önemli bir nokta: Aldığın fiyata da satarsın,satarken çok beklemezsin fiyatta uçmadıktan sonra ;)
306 GTI alırsın, binersin yüklersin herşey güzel ama sonuçta 2.0lt araç ile senin kategorinde olan ve seni hüsrana uğratabilecek type R ların sayısı çok fazla, 1.6 vtec lerin yüklüleri de üzebilir seni :)
Ayrıca Vergi we Yakıt açısından da Vtec daha awantajlı...
Tabi zewkler we renkler tartışılmaz yine de :)
Vergi ve Yakıt açısından Vtec daha cazip geliyor
paran varsa caddedelerde esiceksen gorsellik onemli diyosan tabikide GTİ..parca konusuna gelince herzaman japondan ucuz ve daha rahat bula bilirsin ..sana en basitini diyeyim ...ön takımı partnerle aynı..yürürüde herdevirde vti ten iidir..bu zamanda vakıt kakittir kimsenin vti açanakadar vakti yoktur..
vti piyasası uçmuş durumda pug rakamları makul.....
ucuza vti temiz varsa alınabilir....
cnm kardeşim vtec al kafan rahat olsun he vteğin cok mu temizi kaldı desen nadir 306 gti de öle ama gene bi vtec de parca sıkıntısı yok..ben zamanında 306 da aldım vtec de aldm ama vtec daha bi iyidi rhattu yani pejoda 0 makına yaptım 20 bın km de turtladı vtecde yatak dökmustu ama daha az üzmüştü..