33 plakalı gc8 inanılmazdı resmen bittim desem yeridir. :) 6 ileri sti şanzımanın harikasını gördüm bir kere daha. kullananda hakkı ile vites atıyodu tokat yiyodu resmen her viteste. :)
01-08-2010, 22:45
yusufcan_k
Alıntı:
alp1903 Nickli Üyeden Alıntı
33 plakalı gc8 inanılmazdı resmen bittim desem yeridir. :) 6 ileri sti şanzımanın harikasını gördüm bir kere daha. kullananda hakkı ile vites atıyodu tokat yiyodu resmen her viteste. :)
forumdan fatiii nickli abimiz kullanıyordu :)
01-08-2010, 22:52
oGuZ555
Alıntı:
Vites atışları gerçekten mükemmeldi bende beğendim tebrik ederim kendisini...
01-08-2010, 23:00
chiefkadir
Bizim arkadaşlar beğendiklerini çekmişler diğer videolar elinde olan varsa eklesin...
01-08-2010, 23:12
oGuZ555
Bende eklerim birazdan...
01-08-2010, 23:14
VTec_king
Emeği Geçen ,Katılan Herkeze Teşekkürler çok güzel videolar :)
01-08-2010, 23:34
gurcell
Fatiii 'nin vites değiştirmesi cidden iyiydi. Genel olarak agresif görünümlü bir arkadaşımız, viteslere gerekli şevkati gösterdi böylece :)
Bu arada güzelim GC8'lerimize WRX yazmışsınız, lütfen ama gecesekizciyiz.biz diye sitemiz bile vardı bizim, GC8'ler özeldir :D
ps: Kızmıyorsun değil mi Fatih? :)
01-08-2010, 23:41
gokcell13
Guzel bir gun olmus.Magane rs subaru ıle nasıl kalkıyor anlamadım.
02-08-2010, 00:02
zübeyir
vallahi çok sıcak bir gündü.fena darlandık.yanlız ankara apachisini gördükten sonra istanbulunkileri öpüp başıma koyasım geldi vallahiiii aahahahahaha :):D
02-08-2010, 00:16
oGuZ555
Yaklaşık 35 adet video upload ettim
Bu adreslerden bakabilirsiniz
Mehmet Gazihan'a cidden tebrikler. En son finale kalkacağı zamandan önce bir 2 dakika konuşma fırsatı bulduk, hızlanmam lazım diyordu :) , biraz komedi bir muhabbet oldu, şunu sök dedim O zaten sökülü dedi, bunu aç dedim, köküne kadar açık dedi, onu şöyle yap dedim, yaptım köküne kadar dedi :) , O , şu, bu'yu kendisi isterse açıklar.
Fakat Dizel motor ile daha ne yapsın? Adam geldi önüne geleni geçti, bir de dönerken 4.5-5 ortalama ile evine dönmüştür :D
Bize bu güzel günü yaşatan bütün yarışmacılara ve emeği geçen herkese çok teşekkürler :D msky&btu kalkışı mutlaka izlenmesi gereken bir kalkıştı kulaklarım bayram etti:D
02-08-2010, 14:20
chiefkadir
Sınıf 4 Clio,106,vs videoları yokmu kimsede yaw
02-08-2010, 14:25
cıvıc si
çok sıcaktı ama msky için değer yakından izlemek çok farklı msuprada olsaydı daha iyi olacaktı bi dahaki sefere artık :) baya eğlendik korhandada güzel videolar var oda paylaşır
02-08-2010, 14:47
fatiii
Alıntı:
cok tesekkur ederim sagolasın STI şanzumanın hakkını vermeye calıstık..araba eskidende bizdeydi sonra bi mersine sattık 2 ay sonra geri aldık plakalar cıkmadı daha emniyette mersin plaka olması o yuzden yani
Alıntı:
YuSuFJaN_K Nickli Üyeden Alıntı
forumdan fatiii nickli abimiz kullanıyordu :)
:icon_tup: :icon_tup:
Alıntı:
oGuZ555 Nickli Üyeden Alıntı
Vites atışları gerçekten mükemmeldi bende beğendim tebrik ederim kendisini...
tesekkur ederim sagol
Alıntı:
gurcell Nickli Üyeden Alıntı
Fatiii 'nin vites değiştirmesi cidden iyiydi. Genel olarak agresif görünümlü bir arkadaşımız, viteslere gerekli şevkati gösterdi böylece :)
Bu arada güzelim GC8'lerimize WRX yazmışsınız, lütfen ama gecesekizciyiz.biz diye sitemiz bile vardı bizim, GC8'ler özeldir :D
ps: Kızmıyorsun değil mi Fatih? :)
yok yaw niye kızıyım :D:D
02-08-2010, 16:01
Cliosportve
Megane RS çok başarılı
02-08-2010, 16:08
chiefkadir
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
Megane RS çok başarılı
Stock bro,yapılacak çok işi var,biz arka koltuğu söküp oktan artırıcı koyduk birde filtre,yağ vs bakım o kadar..:)
02-08-2010, 16:20
brutal
Brutal RS & Type R
Brutal RS & Turbo e30
02-08-2010, 16:27
RCkid
Alıntı:
brutal Nickli Üyeden Alıntı
Brutal RS & Type R
RS'e maşallah, tanıştığımıza çok memnun oldum
02-08-2010, 16:29
Alicanrs
bende rs'i bekliodm maşallah baturalp abi =)
02-08-2010, 16:35
brutal
Alıntı:
RCkid Nickli Üyeden Alıntı
RS'e maşallah, tanıştığımıza çok memnun oldum
Bende memnun oldum Mustafa, aracının maşallahı var, ufaktefek aksilik olacak ama çok canlar da yakacak senin araba:)
Alıntı:
skate61 Nickli Üyeden Alıntı
bende rs'i bekliodm maşallah baturalp abi =)
Çok teşekkürler :) darısı senin başına :)
02-08-2010, 16:39
GT
evet hem clio rs hemde megane rs çok başarılıydı ikisinede maşallah
02-08-2010, 16:47
Alicanrs
abi videoyu hala izleyemedim :D:D yokmu link filan merakla bekliorm hala :D
yaa bi arayıp mutlu haberi vermeni geçtim telefonuna nie bakmıyorsun Baturalp bey.. :D
Tebrik Ediyorum :)
Alıntı:
Bende memnun oldum Mustafa, aracının maşallahı var, ufaktefek aksilik olacak ama çok canlar da yakacak senin araba:)
Çok teşekkürler :) darısı senin başına :)
02-08-2010, 16:55
Alicanrs
izledim walla tekrar maşallah ok gibi fırlamışsın =) specler neler:D
02-08-2010, 17:10
brutal
Alıntı:
yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı
yaa bi arayıp mutlu haberi vermeni geçtim telefonuna nie bakmıyorsun Baturalp bey.. :D
Tebrik Ediyorum :)
Ya Yavuz kusurabakma, dün baya bir arkadaşa ayıp oldu, herkez mazur görürse çok sevinirim :) Çok yakında başka bir yarışda daha brutal bir spec de geri gelicez dimi ;)
Alıntı:
skate61 Nickli Üyeden Alıntı
izledim walla tekrar maşallah ok gibi fırlamışsın =) specler neler:D
Bildiğin üzre stoh :) iticiler kasnaklar ıvırzıvır hepsi sıfırlandı yarıştan bikaçgün önce, amacımda oydu zaten sorunsuz problemsiz olsun benim olsun,
02-08-2010, 17:12
Alicanrs
=)=) oh ne güzel kazasız belasız.. bide tanışma fırsatımız olsa:)
abi videolar için çok teşekkür ederim :).emeginize sağlık
ayrıca ismail abimi ve emin abimide tebrik ederim sizleri seyretmek,videodan bile olsada çok keyif veriyor :)
başarılarınızın devamını dilerim :icon_tup:
kayseriden emre
mavi gc gidişi kadar duruşuda güzeldi arabanın maşallah, nazar boncuğunu eksik etmeyin
bi kere daha aşık oldum :icon_tup:
eyw kardes sagolasın iyi dileklerin icin alırken en guzelini bulmaya ozen gosterdik bu makinada eminimki heryonuyle en temiz gc 8 ler arasındadır..zaten bi cok kisi bilir eski BE plaka hemen hemen butun sahiplerini tanıyorum hepsi arabadan anlıyan ve titizlikle binen insanlardı
02-08-2010, 17:54
ukku
Alıntı:
eline sağlık ;)
sen vites atmayı ne zaman öğreneceksin sayın jokey :D
02-08-2010, 17:56
doush
@fatiii
tanışmıştık sizinle sabahın köründe.. aracın gücünü sorduğumuzda 230 falan ya bir şey değil diyişiniz hala aklımda çok güldüm :D :D gidişi çok güzelmiş :)