-
Bmw E30 - gözlerinize inanamayacaksınız !
-
Çok sade bir konu olmuş gerçekten :)
-
evet baya bi orjinal & sade , güle güle bin :P
-
yalnız biri bana nasıl resim ekleyeceğim konusunda yardımcı olabilir mi?
-
siz bi siteye upload edip linklerini koyun ben düzeltirim
-
4 kapı kum grisi e30 325 olabilirmi
-
Alıntı:
cayildirim Nickli Üyeden Alıntı
yalnız biri bana nasıl resim ekleyeceğim konusunda yardımcı olabilir mi?
imageshack.us ' a giriyorsunuz , upload edip linki buraya yapıştırıyorsunuz.
-
Gozlerime inanamiyorum :D:D
-
güzel tahmin yüklüyorum resimleri
-
kazasız belasız maşallah tayy gibi:)
-
-
nasıl borbeti takmadan bırakmıslar bunu hayret ya hemde angara:p
-
Alıntı:
325İX Nickli Üyeden Alıntı
nasıl borbeti takmadan bırakmıslar bunu hayret ya hemde angara:p
aynen başlık cidden doğruymuş bende inanamadım :icon_tup:
maşallah allah kaza bela vermesin
-
-
Alıntı:
yiit Nickli Üyeden Alıntı
siz bi siteye upload edip linklerini koyun ben düzeltirim
ilginiz için tşk edrm.
-
maaşallah kazasız belasız
-
Allah kaza bela vermesin. bi borbet fena olmaz :D
-
maşallah..Türkiye' deki en temiz ve orjinallerden bir tanesi sanırım :)
-
geçen haftasonundan sonra e30 görmek istemiyorummmm
-
tmm deşifre oldu bu e30 da, yakındır ırzına geçerler :D
-
güzel gerçeken sade,, iyi günlerde kullanın kazasız belasız ,,,,,böle kalmaz ama sanırım :) bu arada ankara draglara geldiniz mi bu araç ile ?
-
Maşallah, Kazasız Belasız. :)
-
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
güzel gerçeken sade,, iyi günlerde kullanın kazasız belasız ,,,,,böle kalmaz ama sanırım :) bu arada ankara draglara geldiniz mi bu araç ile ?
Gelmedim demesi büyük önem arz ediyor sanırım geçen haftadan sonra :D
Valla araç güzel ama E30 tanıtımı için yanlış bir zaman heleki ankaralılar ve ankara yarışına gelenler için :)
-
Gerçekten çok temiz ama 4-5 ay kadar görmek içimden gelmiyor :D keşke 1 hafta önce tanıtsaydınız
-
arkadaşım 41 kere maşallah çok güzel duruyor
-
gozlerıme ınanamadım sok sok sok oldum:D
-
Çağlar abi seni ve aracını burada göreceğimi hiç düşünmezdim. Maşallahı var aşırı orjinal ve temiz :) bir gün benim ceylanla denicez ama :D :D
-
Alıntı:
alicancalis Nickli Üyeden Alıntı
geçen haftasonundan sonra e30 görmek istemiyorummmm
valla görmek istemeyen bakmayabilir. ayrıca bu araç başlıkda da yazdığı gibi diğer e30 larla kıyas götürmez. en son e30 325i ne zaman gördünüz bu durumda merak ediyorum?
-
Alıntı:
_cAgdAsH_ Nickli Üyeden Alıntı
tmm deşifre oldu bu e30 da, yakındır ırzına geçerler :D
nasıl olacak bu iş? yada kim yapacak ? cevabını vermen lazım bunu yazdıkdan sonra.
-
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
ewet geldim. ama orjinalciyim ben olduğu gibi kalacağına emin olun.
bu aracı bulmak öyle kolay olmadı. 1,5 sene bütün sitelerde didik didik araba aradım. sonrada borbeti takıp sıfır çizecek değilim. öyle bi düşünce olsa hazır yapılmışı var hemde benim aldığım paranın çok altına.
-
Alıntı:
MyDream Nickli Üyeden Alıntı
Gelmedim demesi büyük önem arz ediyor sanırım geçen haftadan sonra :D
Valla araç güzel ama E30 tanıtımı için yanlış bir zaman heleki ankaralılar ve ankara yarışına gelenler için :)
geldim. fakat sıfır çizdiğimi gören var mı acaba? sende gittiğine göre aynı statüdeyiz bence. daha önce 98 sedan vti de kullandım. oda çok güzel bir araba fakat bu arabanın uzun zamandır hastasıyım ama orjinalinin. bu aracı ararken özellikle böyle orjinali aradım neden mi? ankara da e30 dediğiniz zaman yancı sıfır çizer çakal kelimeleri hemen peşine gelir. işte bu yüzden orjinali aldım ve her türlü organizasyona giderim ve insanların uzun zamandır görmediği orjinallikteki bu aracı görmesini sağlarım. böyle bir aracı bulmakta sandığınız kadar kolay bir iş değil!!!! ve bence e30 un orjinaline binebilen ender birisiyim.
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım 41 kere maşallah çok güzel duruyor
tşk edrm sağol
-
Alıntı:
TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı
Çağlar abi seni ve aracını burada göreceğimi hiç düşünmezdim. Maşallahı var aşırı orjinal ve temiz :) bir gün benim ceylanla denicez ama :D :D
nihayet içimi rahatlatan bir mesaj ve tanıdık birisi.
sağol tolga cım. bu gidişle fazlada durmam yorum yapan arkadaşların kelime kullanma şekli hayli ilginç. herhalde sonunda üyeliğim iptal olur vereceğim cevaplar sonucunda.
ceylanıda kurtların olduğu yerde çok gezdirme derim..!!!
-
insanları bindiği arabaya ve kullandığı şekle göre değerlendirenleri kınıyorum.
sırasıyla önceki arabalarım ve farklı deneyimlerim. hondacıyım diye geçinen ve e30 a çamur atmayı marifet zannedenlere..................
en iyi honda cıdan iyi bilirim honda yı ve dikkat edin arabalar hep orjinalliği ve sadeliğiyle dikkat çekiyor.....
http://s13.upload.gen.tr/uploads/sno...lan_702292.jpg
http://s13.upload.gen.tr/uploads/sno...b_PHTO0024.JPG
http://s13.upload.gen.tr/uploads/sno...b_100_0616.JPG
http://s13.upload.gen.tr/uploads/sno...2928681x3v.jpg
http://s13.upload.gen.tr/uploads/rhf...b_DSC00737.JPG
-
maşallah çok güzel ve sade, umarım hep böyle kalır, yaşasın stock e30 :D
-
-
dostum sitede yenisin burda biraz samimiyete dayalı latife diliyle konusulabilir ciddiye almana gerek yok araban guzel keyfine bak :icon_tup:
-
Alıntı:
325İX Nickli Üyeden Alıntı
dostum sitede yenisin burda biraz samimiyete dayalı latife diliyle konusulabilir ciddiye almana gerek yok araban guzel keyfine bak :icon_tup:
tşk edrm. samimiyetle yapılan yorumlara lafım yok. sadece karşılığında aynı olgunluğu beklerim.
-
çok iyi saklanmış gerçekten kazasız belasız ;)
-
maşallah kazasız belasız kullanın..