DJ CUPRA iki kişi SKN TYPER 1 kişi iyi seyirler.
Printable View
DJ CUPRA iki kişi SKN TYPER 1 kişi iyi seyirler.
zafer linki koyamamışsın
farlar kapalı herhalde fazla bır sey anlasılmıyor .s
diger videoda sadece bası vardı ama simdi daha anlasılır bi video olmus masallah araclara cuprada ii gitmis..
maşallah araçlara çekişmeli olmuş ...
Maşh skn kadran ışıkı olmadan nasıl devir bandını yakayıp vites atıyo anlamış değilim ......
rasım masallah kardesım
güzel zafer maşallah güzel yürüyor
ıkısıne de masallah sevıyoruz Cupra R ı :)
2aracada maşallah........
Cupranın Specleri nelerdir ?
teşekkürler daha anlaşılır oldu sanırım tek deneme yaptık bidaki sefer daha güzel cekimler yapıcaz
2 aracda guzel gıtmıs mas vıdeoyu ceken arkadas camıda acsaymıs yada fılmlerı sokseymıs daha guzel olurddu :)
Masallah araclara
Masallah araclara...
hangisi typer
rasim devir bandini görmeden nasıl vites atıyosun helal olsun gıpta ediyorum sana :)
Maşallah araçlara
typr neden tek kişi?
Czfr - H_Tan sohbetinize msnden veya özelden devam edin, her video konusunda bu tarz mesajlarınız var daha fazla uzamasın, sonra konum niye silindi vs diye dert yanıyorsunuz.
atmosferik arabalarla deneyıp deneyıp buraya vıdeo atıyosun gızlı spec takılıyosun mıllet sordugunda yazılım egzoz var dıyosun gerceklerı soylede bı gorelım aman aman gıden bı araba dııl ama bence net ol kardes sen bı 200e kadar ac 106la denesene bı bakalım ne olucak gecersen belkı denerız senle...
Keşke sırf konu ile alakasız bir soru sordum diye beni 3 gün banlayan o sevgili moderatör kardeşim de senin kadar düşünceli olup senin yaptığın gibi beni insani bir şekilde uyarsaydı. Katliam yapar gibi kafasına göre günlerce banlamasa daha da keyifli olur bu forum.
Bu arada SKN ye Maşallah. Cupraya da. Bırakmamış peşini.
Deneme çok zevki olmuş.İki aracada maaşallah.
Skn'nin sesi ayrı ya:o
Maşallah rasim sayende konuşmuş yine SKN:icon_tup:. Daha net videolar bekliyoruz.;)
rasimdeki hali konuşmuş haliyse :D:D muharremdeki hali neydi acaba :D:D
Rasim kardeş bu olay cözmek ve aracı olmak adına bir gün belirliyelim araclarınız deneyin net konuşulsun nedersin videolar belli olmuyor cupra mı önde typer mı bilinmiyor herkez maşallah diyor neye göre yok ses güzel yok devir bandı ok ama yürümesi nasıl kardeşim onuda görelim nedersin şöyle 2 şer kişi videolu veya cam car eşliğinde ben arkadışımla konuşurum kendisi siteden uzaklaştırılıdı elciye zeval olmaz sen nedersin
iki aracada maşşallah....
deneyecektık zafer. ben nosu bagladım senle denemek ıcın gel bı gec bakalım ;) sonra sokucem, sımdı sartlar esıt ıkımızde asırı beslemeyız :D
olur deneriz doyumusuz şey
dj cupra methanol guzel farketmıs aracında :)
denedik futrrtube sen sor yazarsın arkadaşlarda meraklarını giderir futrrtube kardeş