Czfr - H_Tan sohbetinize msnden veya özelden devam edin, her video konusunda bu tarz mesajlarınız var daha fazla uzamasın, sonra konum niye silindi vs diye dert yanıyorsunuz.
Czfr - H_Tan sohbetinize msnden veya özelden devam edin, her video konusunda bu tarz mesajlarınız var daha fazla uzamasın, sonra konum niye silindi vs diye dert yanıyorsunuz.
atmosferik arabalarla deneyıp deneyıp buraya vıdeo atıyosun gızlı spec takılıyosun mıllet sordugunda yazılım egzoz var dıyosun gerceklerı soylede bı gorelım aman aman gıden bı araba dııl ama bence net ol kardes sen bı 200e kadar ac 106la denesene bı bakalım ne olucak gecersen belkı denerız senle...
Keşke sırf konu ile alakasız bir soru sordum diye beni 3 gün banlayan o sevgili moderatör kardeşim de senin kadar düşünceli olup senin yaptığın gibi beni insani bir şekilde uyarsaydı. Katliam yapar gibi kafasına göre günlerce banlamasa daha da keyifli olur bu forum.
Bu arada SKN ye Maşallah. Cupraya da. Bırakmamış peşini.
Deneme çok zevki olmuş.İki aracada maaşallah.
Skn'nin sesi ayrı ya![]()
rasimdeki hali konuşmuş haliysemuharremdeki hali neydi acaba
![]()
Rasim kardeş bu olay cözmek ve aracı olmak adına bir gün belirliyelim araclarınız deneyin net konuşulsun nedersin videolar belli olmuyor cupra mı önde typer mı bilinmiyor herkez maşallah diyor neye göre yok ses güzel yok devir bandı ok ama yürümesi nasıl kardeşim onuda görelim nedersin şöyle 2 şer kişi videolu veya cam car eşliğinde ben arkadışımla konuşurum kendisi siteden uzaklaştırılıdı elciye zeval olmaz sen nedersin
deneyecektık zafer. ben nosu bagladım senle denemek ıcın gel bı gec bakalımsonra sokucem, sımdı sartlar esıt ıkımızde asırı beslemeyız
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)