hala daha fazlamı uyuycaz daha azmı hesabını yapamadığım uygulama bu gece 04.00 te yapılıyomuş :) saatlerinizi 1 saat geri almayı unutmayın arkadaşlar gerçi yarın pazar almayın uyuyun az çok demeyin :D
Printable View
hala daha fazlamı uyuycaz daha azmı hesabını yapamadığım uygulama bu gece 04.00 te yapılıyomuş :) saatlerinizi 1 saat geri almayı unutmayın arkadaşlar gerçi yarın pazar almayın uyuyun az çok demeyin :D
gıcık olduğum durum neden saat 4 te arkadaş :D onur sözüm sana değil :)
Hani bu uygulama bitiyordu ?
ızdırap olsun diye 4 te sanırım :D
ben iyisi şimdiden alayım yarın unuturum sonra..hatırlattığın iyi oldu..:icon_tup:
Bu uygulamanın geçen sene son olacağı söyleniyordu?
haber resmi gazetede yayınlanmış hürriyetin sitesinde gördm bende
bilgilendirme için teşekkürler ben pazar gecesi diye biliyordum ucuz kurtulduk :D
Yarin pazar ama erken kalkmam lazim saatlerimi geri aldim :)
zaten hava 5 buçuk gibi kararıyodu şimdi 4 te kararmaya başlıycak ozaman yaw
Her ihtimale karşı bilgilendirme..
Telefonlardan bilgisayarlardan vs.. elektronik şeylerden geri almayın saatlerinizi otomatik olarak onlar ileri geri yapıyorlar.
2 3 sene önce başıma gelmişti bi gece yarısı, arkadaşla oturmuş alkol alıorz.
Saate bi ara baktım 4 tü, arada 10 15 dk sonr a tekrar baktım 3 10 falan.
Bi tribe girdik , of ta of.
2 gün sonra çözdük olayı :D :D
ya bu benimde aklıma geldide bunu devlet belirlemiyomu nezaman ve kaçta alınıcağını bilgisayar ve telefon nasıl yapıyo o saatte ayarlamayı
yok devlet belirlemiyor aslinda onun bir hesap sekli var tam hatirlamiyorum ama
yaz icin 45° ( sanirim ) dogu meridyeni yerel saat kabul edilip ileri aliniyorken
kisin ise 30° dogu meridyeni esas aliniyordu sanirim . mesela ulkeden ulkeye farklilik gosteriyor yazsaati uygulamasi , trde pazar gunu alinirken biz muhtemelen ya gelecek hafta yada 2 hafta sonra alicaz , cepten yaziyorum google a summer time calculating yada yaz saati uygulamasi hesabi diye yazarsan formulu cikicaktir .
ulan her gun bebekden sebep 6 da kalıyordum bu sabah bır baktım dıgıturk kutusu 5 ne oluyo dedım meger kendısı gerı almıs demmekkı :D:D:D dedım dıgıkutu cıldırmıs :D:D:D:D:D
akşam 5e doğru hava kararıcak ve bu olay en nefret ettiğim şey :(
Telefon bilgisayar geri almışta forum saati ilerde kalmış :)
Şimdi saat kaç tam olarak acaba telefon ıle bılgısayar aldımı saatı gerı
forum 9:50 dıyor bılgısısayar 8:50 :)
8.51 suan mertcan pc almıs gerı otomatık olarak
bu saati ileri geri oynatan bizden başka ülkeler de var mı acaba? birara kalkacak dendi.
hava iyicene erken kararıcak sinir bi durum!
bitirsinler su isi ya bi ileri bi geri :D:D
kesinlikle gereksiz bi uyguluma,, her sene bu son artık diyip haberler çıkan saçma bi olay,, bıktım açıkcası bi ileri bi geri :) zaten günler geriye doğru giderken saatide geri almakla havanın 4 gibi kararmasına sebep olarak iç sıkıntımın artmasıda cabası :) .............
walla bnm kafa güzeldi saat 2 de aldım geri yattım sbh diorum uykumu nasıl aldım ben bu kdr sürede :D
mehteran gelenegine davam :D
bu yıl saatler geri alınacak mı alınmayacak mı diye muallaktaydı konu.bir vatandaş dilekce yazıp Ankara'da ki gerekli merciye göndermiş.dilekçenin içeriği , her yıl tasarruf etmek için saatleri geri alıyoruz fakat bu daha büyük bir israfa neden oluyormuş.bu dilekçeden sonra konu en son ali babacan a kadar gitmişti.fakat yine saatlerin geri alınacağı açıklandı bende anlamadım bu işi.
şu anda saatleri geri aldık , ama aslında geri almadık, ileriye alınmış saati düzelttik :) normalde GMT+2 de olan ülkemiz geçen hafta GMT+3 deydi , şu anda olması gereken saatdeyiz yani..
böyle olmasaydı yaz geceleri 9 a kadar aydınlık olan havayı göremezdik . :) o açıdan bence iyi..
Bu sabah ilk derse geç kalıyordum bu saat olayı yüzünden karşmış evdeki saatler alarmın olduğu saati almamışım..Yenisahradada sol şeridi iptal etmişler üste geçit yapıcaklar diye :)
benim pc iki saat geri almış :thinkerg:
askerler çok küfür etmiştir bu duruma 2 saat nöbet tut tam nöbet bitecekken saati geri alsınlar nöbet 1 saat uzasın :D