Şimdi saat kaç tam olarak acaba telefon ıle bılgısayar aldımı saatı gerı
forum 9:50 dıyor bılgısısayar 8:50![]()
bu saati ileri geri oynatan bizden başka ülkeler de var mı acaba? birara kalkacak dendi.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
bitirsinler su isi ya bi ileri bi geri![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
kesinlikle gereksiz bi uyguluma,, her sene bu son artık diyip haberler çıkan saçma bi olay,, bıktım açıkcası bi ileri bi gerizaten günler geriye doğru giderken saatide geri almakla havanın 4 gibi kararmasına sebep olarak iç sıkıntımın artmasıda cabası
.............
walla bnm kafa güzeldi saat 2 de aldım geri yattım sbh diorum uykumu nasıl aldım ben bu kdr sürede![]()
bu yıl saatler geri alınacak mı alınmayacak mı diye muallaktaydı konu.bir vatandaş dilekce yazıp Ankara'da ki gerekli merciye göndermiş.dilekçenin içeriği , her yıl tasarruf etmek için saatleri geri alıyoruz fakat bu daha büyük bir israfa neden oluyormuş.bu dilekçeden sonra konu en son ali babacan a kadar gitmişti.fakat yine saatlerin geri alınacağı açıklandı bende anlamadım bu işi.
şu anda saatleri geri aldık , ama aslında geri almadık, ileriye alınmış saati düzelttiknormalde GMT+2 de olan ülkemiz geçen hafta GMT+3 deydi , şu anda olması gereken saatdeyiz yani..
böyle olmasaydı yaz geceleri 9 a kadar aydınlık olan havayı göremezdik .o açıdan bence iyi..
Bu sabah ilk derse geç kalıyordum bu saat olayı yüzünden karşmış evdeki saatler alarmın olduğu saati almamışım..Yenisahradada sol şeridi iptal etmişler üste geçit yapıcaklar diye![]()
askerler çok küfür etmiştir bu duruma 2 saat nöbet tut tam nöbet bitecekken saati geri alsınlar nöbet 1 saat uzasın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)