ty saxo
wösner piston
kısa
chip
pt52
egsoz
13/59
hafif volan
portpolish
ve saxo
m52 piston
chip
pt53
egsoz
kısa
14/60
hafif volan
portpolish
bronz baskı sizce nolur beyler tahminen =) akşam denemesi olucak önceden yorumları alalım =)
Printable View
ty saxo
wösner piston
kısa
chip
pt52
egsoz
13/59
hafif volan
portpolish
ve saxo
m52 piston
chip
pt53
egsoz
kısa
14/60
hafif volan
portpolish
bronz baskı sizce nolur beyler tahminen =) akşam denemesi olucak önceden yorumları alalım =)
kafa burun gidersiniz ceco gelir ikinizede saplar gider alican :D
kazasız belasız olsun ....;)kazanan Alican olsun :D
TY Saxo..:)
Allah kaza bela vermesin.. Dikkat edin..
hıc bellı olmaz bence ama gönlüm TY den yana :P
ty gıder gıbı gelıo bana ama bu ısler hıc bellı olmaz yanı
13/59 ile 14/60 arasındaki fark nedir tam olarak(bilmediğimden sordum)..Bence TY
bencede TY saxo :D
bence ty geçilir :)
ty gecer gıbı.azcıkta surene baglı
evet 2010 un son günleri. kim geçerse yılın saxocusu seçilecek :D:D:D
ahaha deneme için teşekkürler 3 kez denedik ilkinde ztn herkes gördü baya bi erken bastı ve saxo geçti 2. denemede önündeydim 3. denemede yanyanaydık videolar gelir :)
Maşallah araçlara diyeyim şimdiden videoları görelim ona yorum yapalım buraya yazcak birşey kalmamış artık :D
hangi ara saat kaçta denediniz ya??
ıkı aracıda sahjıplerınıde tebrıuk ederım.
kafa burun gidilen bı yarıstı. alican sınavım war dıyıp gıtmeseydı geceye nokta konurdu...
İki aracada tebrikler trafik sakin olsaydı biraz daha iyi olcaktı
TY saxo alır..
alican kardeşim sınavım war dedın otabanda kaydın gittin. şimdi net başında makara yapıosun ben anlamadım kardeşim?
VE saxo sıkıntımı yaptı sende? dönelım gerıye takrar deneyelım dedım sınav flan cart curt dedın şimdi burda cirit atıyosun anlamadım ben bu işi :)
ooo bitmez bu gece :D
bi dk kanka neyi yanlış anladın gidiş yolunda çok ötedeydiniz basamadık net dönüşte bastık otobana deil e5 e çıktım bakırköy istikametine eve döndüm açık net farklı bişe ytapmadım hee net dene istenioısa otobanda deneriz kumburgaza hafta sonu .. ama 1. korna basmak yok kanka:D dalgaya filanda almıorm gayet ciddi denemeydi ama yol müsait deildi ve siz bu gün deneyelim dediniz ben deil ben geldim ayıp olmasın die
bızım gordugumuz kadarıyla sonuc bellıydı ıstersen alıcan yollar sonucun nasıl bellı oldugunu sıkıntı yaratmaya gerek yok ;) eglencelı bır aksamdı
tamam moruk bızde bişey demedık zaten hafta sonu deneyelım 5 ın sonuna kadar görelim. ahmet dedı bı o arkadas gectı bı ben dedı kı onun gectıgı vıdeo war. oyle bı ben gectım bı sen gectın olmaz. ikinjizden bırı ıbnelık yapmıs demekki :D gecen arac hep gecer çünkü :D neyse moruk hafta sonu tekrar deneyın ama guzel denemeler oluyo kafa burun ;)