Eski bir video daha önceden paylaşıldımı bilmiyorum ama adam iyi toparladı bence :D
YouTube - Corvette losing control in the rain
Printable View
Eski bir video daha önceden paylaşıldımı bilmiyorum ama adam iyi toparladı bence :D
YouTube - Corvette losing control in the rain
Kontrolu kaybetmiş.. :)
Ona O Kurku Ömür Billah Yeter :D
az kalsın çarpıyormuş..
bence show car :D
bence sekıl yaptıgı önune gecınce fren yapacaklarını dusunerekten
banada sekil yaptı gibi geldi ama bilemiyorum kararsızım :D
Şkil yaptı gibi geldi bana ama bilmiorm :D Kontrol kybettiysede, iyi toparladı :D
bence şekil yaptı korkutmak için
yazık, kızların ne olgudundan haberleri bile yok :D adamı kızdırdın mı diyo hahahahaa :D
isteyerek yapabiliceğini sanmıyorum kontrolu kaybetmiş gibi :D
her corvette'ı öle kameraya cekersenız olcagı budur kızlar..
Allahın belası araba çok güzel ya :)
Kontrolü kaybettiğini düşünüyorum önüne yanlarken fren yapıyor ve diğer tarafa çok fazla açılıyor. Bunlarıda bilerek yaptıysa şekil yapmıştır :D
şekil yapmak istedi ama sonra kaçırdı,Allah'tan patlamadı
sonuc olarak arabayı topladıgına gore seklını yaptı:D
sorsan kontrolu kaybettım demez zaten:D
belki şekil yapmak istedi ancak sonradan kontrolünü kaybetmiş olabilir. çünkü son anda baya açılıyor araç.
kızlar kendilerine zor gelir :D
Şekil yapacaktı götü bırakınca can havliyle direksiyona yapıştı kanaatindeyim :) şekil yapıosan araç yanlarken frene basmıcan :D kesin istemeden oldu.
Dumur olmuş kesin kalp krizi geçirmiştir :D
Dipnot: daha onceden verilmişti :)
sağ ayak titriyordur :) kontrol kaybından sonra
Şekil yapmış olsa, o kadar sağa tarafa doğru gitmezdi... Ayrıca yaptığı da "şekil" olsaydı kızların tepkileri böyle olmazdı : )
yusuflarını toplasın bırı su kızn
Şekil yapan adam niye basıp gitsin ki zevkini çıkartır :D
Esp yardım etmiş şekil yapmaya :D
Çok eski değil sanırım video, sonlara doğru son kasa C serisi görünüyo sanki.
Bence hatunlara şekil yapıyım derken karizmanınn içine sıçtı :D :D
RWD + Güç ve yağmur birleşiminin gazabı bence :)
Dua etsin betona kaptırmamış kafayı :)
Şekil yaptı bnce.
tamam şekil yaparken zıçmış batırmış ama, kızlar anlamazki zaten şekli ? araba yoldan çıktı diye korkacaklar tabi :)
arkadan itişli araba ile yanlayarak şekil yapıcak adam frene basmaz, gaza oturur ondan sonraki hareketleri gazla ayarlar, zaten torklu araba :) bildiğin şekil yapıcam diye batırmış, yusuflamış, bide arabanın arkası kaçınca frene basmak gibi bi hatada yapmış ki, bildiğin Allah yardım etmiş :)
zaten toparladıktan sora tırıs tırıs kuyrugunu altına almış köpek gibi sağdan kaçıyor :D
Şekil yapmak için bence gaza oturmus yerler ıslak olduğu için arkası gelmiş sonrada zar zor toplayıp sıçtık bari sıvamayalım dercesine sağdan sağdan kaybolmuş :D
şekli yapan keiichi ymiş beyler:D bence öle bi dünya yok o kdr duvara yaklaşmak hele o yagmurda kmse şekil yapıcam die bişiyin altına grmez yok öle bi manyak:D bence sağa kaçması sebepide araç kıçı verdkten sonra toplayınca araç o tarafa doğru kaçmış gözüküo o kdr ani şerit değiştiremez bence başkatürlü ztn adamın yaptıgından belli bi halt ettim sağ şeritte soluklanayım bence allah yardım etmiş:D
şanslı gunundeymıs corvetcı...
daşş....rının birbirine vurma sesi kameradan duyulmuş nerdeyse :D Şanslı günündeymiş ucuz kurtardı.
sekil yaptigi kesin ama yapmak istediginden fazlasini yapti,aciyi cok verdi,sonra guzel topladi, tamamen kontrolu kaybetseydi patlardi.bana oyle gozuktu:)
Daha once verıldı dıye hatırlıyorum, bence kontrolu kaybettı :) ve g.tu zor kurtardı :D
şekil yapmaya çalışmış ama kontrolü kaybetmiş ve zor topladı gibi. yağmurda arka iter güçlü araçlarla biraz efendi style takılmak lazım. forever fwd :D