Şekil yapacaktı götü bırakınca can havliyle direksiyona yapıştı kanaatindeyimşekil yapıosan araç yanlarken frene basmıcan
kesin istemeden oldu.
Şekil yapacaktı götü bırakınca can havliyle direksiyona yapıştı kanaatindeyimşekil yapıosan araç yanlarken frene basmıcan
kesin istemeden oldu.
*On3r*
Şekil yapmış olsa, o kadar sağa tarafa doğru gitmezdi... Ayrıca yaptığı da "şekil" olsaydı kızların tepkileri böyle olmazdı : )
K.
Bence hatunlara şekil yapıyım derken karizmanınn içine sıçtı![]()
RWD + Güç ve yağmur birleşiminin gazabı bence
Dua etsin betona kaptırmamış kafayı![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
tamam şekil yaparken zıçmış batırmış ama, kızlar anlamazki zaten şekli ? araba yoldan çıktı diye korkacaklar tabi![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
arkadan itişli araba ile yanlayarak şekil yapıcak adam frene basmaz, gaza oturur ondan sonraki hareketleri gazla ayarlar, zaten torklu arababildiğin şekil yapıcam diye batırmış, yusuflamış, bide arabanın arkası kaçınca frene basmak gibi bi hatada yapmış ki, bildiğin Allah yardım etmiş
![]()
zaten toparladıktan sora tırıs tırıs kuyrugunu altına almış köpek gibi sağdan kaçıyor![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Şekil yapmak için bence gaza oturmus yerler ıslak olduğu için arkası gelmiş sonrada zar zor toplayıp sıçtık bari sıvamayalım dercesine sağdan sağdan kaybolmuş![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
şekli yapan keiichi ymiş beylerbence öle bi dünya yok o kdr duvara yaklaşmak hele o yagmurda kmse şekil yapıcam die bişiyin altına grmez yok öle bi manyak
bence sağa kaçması sebepide araç kıçı verdkten sonra toplayınca araç o tarafa doğru kaçmış gözüküo o kdr ani şerit değiştiremez bence başkatürlü ztn adamın yaptıgından belli bi halt ettim sağ şeritte soluklanayım bence allah yardım etmiş
![]()
sekil yaptigi kesin ama yapmak istediginden fazlasini yapti,aciyi cok verdi,sonra guzel topladi, tamamen kontrolu kaybetseydi patlardi.bana oyle gozuktu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)