arkadaşlar lupo gti ile 106 gti roll de nolur?
lupo'nun specleri :
kat iptal + green cai + egzoz
106 :
kat iptal + filtre + egzoz
lupo 1.6 16v 125 hp 152nm tork(stock verisi) 6 ileri vites ve sapık gibi gidiyor :D
Printable View
arkadaşlar lupo gti ile 106 gti roll de nolur?
lupo'nun specleri :
kat iptal + green cai + egzoz
106 :
kat iptal + filtre + egzoz
lupo 1.6 16v 125 hp 152nm tork(stock verisi) 6 ileri vites ve sapık gibi gidiyor :D
iyi kötü fikirlerinizi alalım beyler bayanlar:D
Lupo GTI alır diye tahmin ediyorum..:)
kg lerini tam olarak bilmiyorum ancak 106gti alır diyorum
kağıt üstünde lupo avantajlı görünüyo, denerseniz video bekliyoruz :)
orjinal specler hakkında biraz daha bilgi verelim
106:
6600 rpm 118 hp
5200 rpm 145 nm
925 kg
lupo:
6500 rpm 123 hp
3000 rpm 152 nm
975 kg
lupo nasıl gidiyor canlı hiç görmediğim için birşey diyemiceğim ama o tipsizliği yüzünden 106 almalı diyorum :D
hep merak etmısımdır ne olur dıye,TR de heralde b elın parmaklarını gecmez lupo gtı ın sayısı,merakla beklıyorum bende.
ek olarak sunu da yazım b ara bayagı b ılgılendıgımden bakmıstım forumlarına,egsoz,headers fıltre yazılım ıle 150bg lere cıkanlar vardı lupo ıle
106gtı derim ben
Lupoya Şans vermek lazım gönlüm Lupodan yana :D
106 duzgun bi arabaysa acaip uzecek demedi demeyin :D
Lupo alır hertürlü devir bandı fark yapmaz lupo ya. Lupo suya girdiğinde ıslanmaz su lupolanır. Varmı bu taraflarda fena sapık giden lupo :)
LUPO muz çok güzel olacak.
Çok merak ediyorum sonucu.
lupo........
Lupo diyelim +1
Lupo diorm bende
kusura bakmayın cahilliğime verin bu lupo nedir yawwwwww hiç görmedim bilmiyorum
anket sonuçllarından da belli oldugu üzere forever lupo:icon_tup:
luponun torku yeter
lupo iyidir
0 100 8.2
gti 0 100 8.7
:DD
lupo önde olucaktır gibi görünüyo canlısını görmek lazım merakta ettim valla :) hatta bende denemek isterim .............
2 boy handikaplı lupo diyorum ben
Şaka mı bu. 106 nında gideri var ama bu speclerle arkadan takip eder anca.. lupo da 6 ileri vites var. oranları da kısadır. ki daha yeni bi motoru war.
kesinlikle lupo gti ;)
106 alabilir
lupoya cupra motoru olsa ne güzel olur:hehe:
lupo nasıl gidiyo bilmiyorum ama 106 nın kagıt ustundeki gibi gitmediği kesin,verilerle iş yapmıyorum sırf bu araba yuzunden :)
Lupo İstanbul'da ise bende denemek isterim.
ankette bi terslikmi var :D:D:D
lupo acık ara dıyorum delı gıbı gıdıyor cunku...
lüpo lüp lüp yutar.. ben de gördüm süper gidiyo :D :D
Ben 106'nın dahil olduğu bir konuda hiç bir zaman kağıt üzerinden bakmam.Çünkü 106 150hp gibi gidiyor.Açık ve net kimse aksini iddia edemez.Ama lupo da böylemi bilmiyorum denense zevkli olur
106 alır :D
lupo diorum