-
2012 Civic Sedan - Yeni Fotolar!!
-
-
-
arkadan bıldıgın yenı clıo symbol berbat olmuş. Fd kasa cok guzeldı, eger bu gelecekse harbı ıcıne etmısler.
-
bence gayet güzel beğendim
-
Alıntı:
nakayama Nickli Üyeden Alıntı
bence gayet güzel beğendim
http://i647.photobucket.com/albums/u...us_Img0849.png
-
Aynen bende symbol'e benzettim:D:D
Bide mercedesin cakma çin arabalarına benzettimm arkadan:D:D
-
bu banada pek avrupa versiyonu gibi gelmedi. şu anki güncel hali kat kat daha güzel bence aracı basitleştirmişler arkası özellikle berbat olmuş
-
-
Alıntı:
ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı
Koptum :hahaha::hahaha:
-
Fuar Detroit te ve bu kasalar da amerikan kasanın makyajlanmış hali gibi geldi bana.
Dikkat ederseniz ana hatları aynı.. Ön tarafı aynı ama arka taraf yeni city, mercedes ve clio kırması.. 9ncu segment bu ise, net olarak söyleyebilirim ki "hayal kırıklığı"
7nci ve 8nci segment arasındaki fark kadar fark yok bu lanse edilen 9ncu segment civicte. ya da EP3 ve FN2 gibi bir fark.. Ciddi farklı olacağını düşünüyordum oysaki.
Ben o kasaların TR ye geleceğini hiç sanmamakla birlikte herkes o kasa diyor.
Uzakdoğuda yapılan/yapılacak bir otomobil fuarında "9ncu segment Yeni Civic budur!" diye hangi araba çıkarılırsa, TR ye o gelecek. Ha eğer ki uzakdoğu pazarı için bu civicler gelecek diye bu fotograftaki civic leri koyarlarsa standa, TR ye de bunlar gelir. Dolayısıyla Amerikadaki fuarda lanse edilen bu kasalar beni çok ilgilendirmiyor açıkçası..
-
resimlerden görünen sportmenlik gitmiş sıradanlık gelmiş
-
Alıntı:
arkadan bıldıgın yenı clıo symbol berbat olmuş. Fd kasa cok guzeldı, eger bu gelecekse harbı ıcıne etmısler.
al bendende o kadar bende dıyordum yenı kasa nasıl dıye ıyıkı fd kasa almısım:)
-
fotoları açılmadığı için göremedim ama hondanın artık dizel motorla civic'i türkiyeye pazarlaması lazım.. 50 milyar verip benzinli civic'e binmek hiç akıllıca bir davranış değil..
-
-
Alıntı:
Terbiyesiz...
-
şimdi ultrasurf açıp fotolara baktım.. :D
arkası C180 kopyası, önden honda city accord arası bişey olmuş.. nihayetinde göre göre alışırız da motor ne koyacaklar o önemli.. dizel de dizel diyorum... veya 4 lt yakıt tüketen benzinli motor koysunlar :p
-
-
Arkadan bakmadığın sürece güzel gibi duruyor :)
-
dizeli gelirse iyi satar :) şirketlerde falan.
-
-
Motor seçenekleri nasıl olucak acaba ?
-
Symbol ün arkası daha tatlı duruyor o kadar yani:D
he önü bu şekilde olursa Tr dede FD kasanın önden kazalısı bununda arkadan kazalısı alınıp birleştirildiğinde çok güzel olabilir :D
-
Arkadan baz alırsak olmamış :icon13:
-
mümkünse yenisni çıkarmasınlar eskisi kalsın
-
kasa masa hikaye turbo motor var mı asıl soru o bence...
1.6 turbo istiyoruz honda dan! mugen nasıl olsa afilli kitler çıkaracaktır :)
-
Ön taraf Cerato ile aynı artık:D ortak üretime başladılar demek:) Öyle tasarım çalınmaz böyle çalınır demek istemiş sanırım honda:p
-
arka tarafi toyota camry olmus
-
Alıntı:
*AddO* Nickli Üyeden Alıntı
dizeli gelirse iyi satar :) şirketlerde falan.
Mümkünse filo satışı yapılmasın! Honda nın bu stretejisini seviyorum! Filo satışı yapmıyor adamlar! Passat, Focus ve Megane dan farkı kalmaz o zaman. (yollardaki sayı itibariyle)
İkinci elde fazla değer düşüklüğü yaşanmaması amacıyla bunu yapıyorlar. İkinci elde çok değer kaybetmemesi, Türkiye de ki potansiyel otomobil müşterileri için önemli bir kriter olduğunu biliyorlar..
Turbo diesel civic çıkarsa da en baz modeli 55binTL den aşağı satılmaz.
-
arabayı alırsam hiç arkasına bakmadan kullanırım:) yaşasın FD6 :D
bu arada motor seçenekleri neler?
-
Alıntı:
nakayama Nickli Üyeden Alıntı
Terbiyesiz...
Ahuahuaha diyene bak, o smile'ı nakayama nickli üye upload etmiş photobuckete :D
-
Alıntı:
Quantum Nickli Üyeden Alıntı
Mümkünse filo satışı yapılmasın! Honda nın bu stretejisini seviyorum! Filo satışı yapmıyor adamlar! Passat, Focus ve Megane dan farkı kalmaz o zaman. (yollardaki sayı itibariyle)
İkinci elde fazla değer düşüklüğü yaşanmaması amacıyla bunu yapıyorlar. İkinci elde çok değer kaybetmemesi, Türkiye de ki potansiyel otomobil müşterileri için önemli bir kriter olduğunu biliyorlar..
Turbo diesel civic çıkarsa da en baz modeli 55binTL den aşağı satılmaz.
2003-2006 model arası civic'ler bol miktarda şirketlerde mevcuttu. Sonrasında dizel furyası başladığı için civic'ler tercih edilmedi(dizeli olsa bol sayıda olurdu)
-
Alıntı:
:hoo::hoo::hehe::hehe:
-
honda fanatiği olunca hiçbir modeli kötü gelmiyor :D hepsi güzel...
-
Alıntı:
emp:) Nickli Üyeden Alıntı
2003-2006 model arası civic'ler bol miktarda şirketlerde mevcuttu. Sonrasında dizel furyası başladığı için civic'ler tercih edilmedi(dizeli olsa bol sayıda olurdu)
Honda Türkiyeden aldığım bir bilgidir. Farazi konuşmuyorum, ya da tahmin etmiyorum.. Neyse..
-
Alıntı:
:hehe::hahaha:
-
-
-
önde accord arkadan cakma bişey olmus merso degil cin malı olan degil .arka direk ofsayt önde accord yada city tarzı bişey olmus :D
-
valla önden şu yeni kasa cerato ya arkadanda c kasa merconun çin malına benzemiş inşllah bu kasayı getirmezler bizim ülkemize dip noktayı görür valla bu kasayla honda