YouTube - Ford Transit Drift adam harbi yapıyor yaw :)
Printable View
YouTube - Ford Transit Drift adam harbi yapıyor yaw :)
çok önceden izlemiştim :) güzel paylaşım ;)
Yurdumun gereksiz insanlarina Allah az biraz akil verseymis keske...
yasasın arka iter :P
adam dirift atmis helal.
diraklarada girer bu gazla
adam yanlıo beeee :D bu arada vıdeoyu ceken harbı cahil cekmeyı bıle becerememıs
ahah iyi yapıyo da ne gerek var canını aldı :D
allah yardımcı olsun :D
gözü kara...
umarim insan tasimiyordur bu
combo yapmış...
sonra sahibindende tertemiz çiçek transit :D
bunun adı drift mi şimdi :icon13::icon13:
bende bi kere denemek istemiştim arkasını hafif savurcak şekilde çekindim dayıda iyi cesaret varmış
yok yok HafiFT kaydırma adı drift deilse hafiFT abi :)
cahil cesareti
tek teker minibüs ve kısa şase daha rahat oynuyor kıç baş atarken
ama kendi iq suyla
saçma sapan hareketler
muhtemelen bi pazar kapalı sanayide adam eğleniyor.. yerin dibine sokmuşsunuz :) adamın arabası bu demekki herkes binemiyor nissan a bmw ye :)
ya da şirket arabasıyla bunları yapıyor,birgün bir yerde patlıyor hem kendi canına hem de ekmek yediği yere zarar veriyor..alçak bir araba olsa tamam da bu kadar yüksek arabayla iyi cesaret valla
Walla bu tekerlek öttürme falan değil adam resmen kopara kopara gidiyorki ben bunları m3 le yapamayan cok adam gördüm :) umarım bu hareketleri trafikte yapmıyordur oda var.
millet deliye biz akılııya..
ehehe güzel yanlamıs iyi cesaret
Şu yorumları yapan adamın hiç arabadan anlamamsı lazım. Önden çeker arabada el frenini çekince arka tekerleri kitliyor. Aktarmada önden çek el frenini bas gaza bıraka bıraka gidersin zaten. Arkadan çeker arabada böyle bir şans var mı? Yada bu kadar kolay mı?
Yapmayın gözünüzü seveyim. Önden çekerle drifti bebede yapar. Arkadan çekerle adam gibi drift yapan adamın pilotajının iyi olması lazım.
önden çeker ?
Halil Ibrahim Arusal | Facebook bu da güzel dönmüş:)
arkadan itiş arabam olsun güçlü olsun her turlu drift yaparım diyen önden çekerli araç sahipleri hayal alemindesiniz :D
bende o kafadaydım alakası yok el freni çekip savurmakla :)
Banada arkadan çekiş gibi geldi...
Bi gün devirir görür gününü... Ama başarılı :icon_tup:
Bu dirft olayı arkadaşlar BMW HONDA NISSAN yapınca ooo manyak yaptı herif oluyor bir şahin bir transit yada farklı alt sekment bir araç yapınca apaçiye bak nağpıyor o arabaylamı bu iş olur deniyor ben bunu anlamıyorum.
İllaki Transit'le yanlarkende kaza yapabilir BMW ile yanlarken'de kaza yapabilir.Risk Her ZAMAN EŞİTTİR.
Bu videodaki bayan arkadaşımız nurburing pistinde Ford Transitle yardırıyor şimdi bunada diyelim apaçiye bak kamyonetle yaptığına bak pist'de rekor kırıyor.
YouTube - Sabine Schmitz In a Ford Transit
YouTube - transporter yan yan
birde şuna bakın derim :D yani o kadar kolaysa anlatılan kadar kadar...önden çeker ya kolay oluyor :D
transitler arkadan itiş:icon_tup:
Topic'in başındaki transit arkadan itiş. Önden çeker diyenler abartmasınlar lütfen yok el freni çekip kaydırıp gaza basıp toplamak falan filan yazılmış hiç araba kullanmayan birine bile izletsek arkadan itiş der bu araca.
Arkadaş trafin olmadığı boş alanda, kendi başına eğlenmiş valla gayette güzelde yapmış kilit bile olmadan ne güzel hareketler yapmış.