Epeydir çıkmıyoduk hazır havada güzelken Krc Vti'ı s2k ile denedik,
http://img193.imageshack.us/img193/3698/popo769.jpg
*s2k Stock
*Krc Piston,egzantrik,s300,headers,cai
75km Roll(Camcar s2k)
Krc Vti vs sk2 - Car Videos on StreetFire
Printable View
Epeydir çıkmıyoduk hazır havada güzelken Krc Vti'ı s2k ile denedik,
http://img193.imageshack.us/img193/3698/popo769.jpg
*s2k Stock
*Krc Piston,egzantrik,s300,headers,cai
75km Roll(Camcar s2k)
Krc Vti vs sk2 - Car Videos on StreetFire
masallah super yurumus
s2000 in üstü açık rollinge çıkmasıda ayrı bir efsane olmuş
Arkadaşımıza söyledik donarsın vs :D ama bu şekilde aero daha iyi dedi ses etmedik :)
kadir abi nerelerdeydin bugün araç aradık bulamadık :)
Maşallah krcye iyi gitmiş 1.9 mu ?
Maşallah araçlara :)
Maşallah araçlara:)
hangı s2kyle denemıs bn anlamadım..:Dwıdeo ceken daha gsel gıdıor..ustu acık olan konuk oyuncu olmalı..:D
ama krc nın tarzı bellı masallah krc'ye..:icon_tup:
Maşallah vti s2k ile yürümesi babacan olmuş
S2k yni tebrik ediyorum keyif alarak rolling bu olsa gerek ama sagında solunda iki typer ile rollingee boyle cıkarsa muhtemelen gecici sagır kalır arkadas :)
masallah 2 aracada ..
herkezin kendi bildiği bi doğrusu var arkadaşa dedik üzerini kapat diye ama ısrarla aracın aero dinamiği böyle daha iyi ben araştırdım dedi yapcak bişey yok;)
masallah araclara krc yine formunda :)
maşallah krc ye
krc de tam olarak neler var tam bi liste gelse ileri dogru bizde ona göre yüklensek :D
maşallah krc'ye.
arkadasım s2k type-r falan gusel araclar herkezın hayalı bnmde hayalım dogrudur..ancak vtı dedıgın makına cok tehlıkelı yanı krc bu setubı tam sakalık stock tayyar s2k weya headerslı flıtrelı tayyarla atıyorum bunları hepsıyle denıycek gecıcek guclu ayarda..wıdeoda s2knın ustunun acık olduna falan aldanıp boyle gereksız yorumlar yapmaya gerek yok yanı..;)
yanlış araştırmıs o ark o zmn üstü acık roll mu olur :D çok güldüm yaa
maşallah krc ye
Krc nin daha eksikleri var bir iki ilave ile biraz daha iyi olacak bu videoda sökükte değil ..Maşallah Ganga :D
maşallah krc'ye:icon_tup: sakıncası yoksa kaç devir dönüyor acaba krc ?
saat 3ten sonra enka tarafına gectim kimse yoktu denk gelemedim hatta eskisehir yolunda krcyi gordum keske takılsaymısım pesine :)
katılıorum abı emeklerınıze saglık..:icon_tup: eksıklerı bıtsın bızım araclarında sızın araclarında hep beraber bı roll yapalım ıstıorum(ıst,bursa,ızmır..kımler gelırse)..ılk once kendı aramızda denerız sonra tayyar s2k falan cagırır denerız ınsanlar gucun farkına warsın..:D:icon_tup: