youtubeda gezinirken gordum v10 senfonisi
YouTube - Evotech M5 & S600TT Powered by V-Max Tuning
Printable View
youtubeda gezinirken gordum v10 senfonisi
YouTube - Evotech M5 & S600TT Powered by V-Max Tuning
hahahah bizim tayfaya apaçiler dio hele bi bakarmısın krala yaaaa...hahahahahahha
Ahah benzinliğe giriş bomba :D:D
Oradaki S2K nın turbo olmasını çok isterdim :D 15 dk sonra "apaağğççiiyy" diyenin yüzündeki ifadeyi de :D
yine toplanmış apaçiler akü
ahahha lan apaciyse adamların yanına niye gidiyosun :D
ahuahau apaci diyen oğlanı da tanıyan vardır buradan kesin :D
Mercedes s600tt idi galiba baska mat fume kapli s kasa yoktur herhalde :)
güzel bi video da o apaçi kelimesini kullanan arkadaşa takıldım benim gördüğüm çok güzel makineler var (saygı duyulması gerekir) kötü bi görüntüde yok .
Biliyorumda hem apaciler diyip hem dukkanin reklamlarini koymalari videoda komik olmus yani kucumser bi tavirlari var insanlari bi kere kutuici filtre almak icin gitmistim ama dahada gitmem :)
bu apaçi diyene bende takildim neler yazardimda neyse....
apaçi diye eleman orda buluşma vardıda onun içinmi geldi yoksa benzin almak içinmi uğradımış :beuj:
ataşehir shell ? dogrumudur?
Walla görüntülerde s2000 ve sanırım sarı cupra gördüm.Pek apaçi bir ortam sayılmaz.Mercedesi mat fümeye kaplatmak veya m5 le göbekte tersten dönmek pekte asilce sayılmaz :)
kol saatini satıp siteyi userlerle beraber satın alabilir beyler duzgun konusalım
hasss... yaa herif kocaa zenci özentisi 40-50 K tl lik S class la hem trafikte yanlamaya çalışıyor hemde mılleti beğenmiyorlar helal olsun...
mat fume s600tt floryada galeri önunde yatıo su sıralar.
O mat S'in sahibini tanıyan varsa bi söylesin arkadaşa Emniyetten gazlamak içinmi almış o arabayı 2 ayrı gün Temde insanları tehlikeye atarak emniyetten gittiğini gördüm o süratle emniyetlerde gezerse sonu iyi olmaz.
Faruk S63 olunca foto çekmeye pek zaman olmuyor kardeşim, Yanlız gazlamayı öğrenirse kullanan kişi çok arabayı üzer.
bu arkadaş allah bilir apaçi dediği gruba gelip bide konuşuyodur tatlı tatlı :)
S600 ve M5 le sokaklarda MAL gibi gazlayıp video ya cekmek çok elit...ama sahip olduklarına ve gelir seviyelerine bakmadan sırf kendileri oldukları için birbirleriyle muhabbet edenler APAÇİ...
videodaki sarı cupra da benim!..Bende bi apaçiyim bununla gurur duyuyorum :)
Vay apaçi kardeşim benim:)
denemelik m5 aranıyor,
janti kardeşim benim biz roll yaparken musiki dinlemesinide,çırağana davete gıderken apacı dansı yapmasınıda biliriz..yeşilköye beklıyorum gelince 4 yol agzında once bı sıfır cızerız ardından bı kalkıs yaparız sonra durur bı dansımızı ederız..akabinde hemen sonrasında kütüphaneye gidip bilgilerimizi tazelerız kardeşim :D :D
auhsduhuae apaçii king :D
sokak serserısı gıbı her kose basında yanlayan gezenler onlar once bende o saatı takacagına o arabaya bıncegıne kıcına bı saat alsın derım bıze felan yolda denk gelmezkı apachı dansı yapam ona :) bu dunyada kımseyı kucuk gormıyceksın kı kucuk kalmayasın suan hepımızın onunde rezıl gorundu yazık valla
tutup xxx bunu diyeni açık ve net
pompa hortumuna dolayıp catır cutur zencılere hemde :)