bakalım forum camiası en çok hangi alçaltma işlemini uygulamış
Printable View
bakalım forum camiası en çok hangi alçaltma işlemini uygulamış
106 gti için eibach sportline 5 cm lik yay dan çok memnunum..amortisörler de sarı koni olursa tadından yenmez :)
Coilover sistemi varken diğerlerinin pek şansı yok gibi :)
2 arabamdada spor amortisör ve yay var ama yakında gpye kw clubsport coil takıcam :D
orjınal yayları kesıp amort. sertleştım mı off,,, tadından yenmezz :D:D
coil gerçekten en iyisi ama forum üyelerinin kullandığı alçaltma işlemi soruluyor ankette :)
KW Coilover ;)
6 cm omp yay ve sarı koni var memnunum
5 cm eicbach yay ve sarı koni var bende memnunum :)
eibach 5 santim yay, gayet memnunum
hr 3,5 cm, koni sertlik ve yukseklik ayarlı amortisor kullaniorum gayet memnunum
coil takanlar hiçte azımsanmayacak sayıda bu kadar çok beklemiyorsdum açıkçası bakalım biraz daha süre gçsin
crx basan yok mu :D
Sarı Koni & 35mm Eibach yay çok memnunum
90 hp aile aracımızda 35mm Maxtrac yayları kullanıyoruz, ailecek memnunuz konforundan tutuşundan, yeterli yani araç için.
2bakla yay,kısaıltmış amortisör mili ve %50 sertlik:Dmemnunum
eibach 5 cm yay çok memnundum.
coilover kullandım memnun kalmadım
Önceki arabalarım:
R9 4 bakla yay kestim 4 cm amortisör mili kısalttım oem haliyle aynıydı :D
Mb 190 1 bakla kestim ön arka biraz sertleşmişti.
Honda civic vtec2 eibach 5cm taktim önü havada kaldı 1 bakla kestim 3 cm amortisör mili kısalttım sert kullanımda kafadan kopma yapıyordu :D
MB c200 H&R 4 cm yay taktım konfor gittiği için söktüm.
Son olarak Dragger'in puntosunda KW coilover ile Ankara'ya gittim sanki standart arabaya bindik. Herkese tavsiye ederim ;)
hondada yay kesmiştim vala cok uzun kullandım memnundum :)
106 da spor yay ve koni 2lisini kullandım oda gayet iyiydi :)
T.A Technix Coilover; bugün taktırdım şimdilik gayet memnunum.
Kangoo da şuan kesik ama normal bi şekilde kullanıyorum.. coilover alırsam rahatlıcam gibi :)
6 cm spor yay ve amortisörlerde işlem var memnunum.
TEİN 5cm yay kullandım.
Memnundum, fakat spor amörtisör veya coil'li bi araca bindiğinizde anlıyorsunuz aslında memnuniyetin ne olduğunu:)
Sadece yay kullanıcaklara tavsiye amörtisör sertleştirin.
H&R Cup kit yay, amortisör, viraj demirleri kombinasyonu taktık. Çok memnun yol tutuşu ve tepkileri çok başarılı.
Şikayet : Sıctııımın yolları çok bozuk ve o tümsek diye yapılan dalgakıran olayları bi nebze can sıkıyore.
Tein SuperStreet Damper Coilover ları en sonunda kullanıyorum cok memnunum
Nam yay + Nam sertleştirilmiş amortisör kullandım yıllarca,yol tutuş ve görüntü olarak tatminkardı ama konfor zayıftı
coil takıp memnun olmayan yok
sadece spor yay kullanıyodum konfor rezaletti, geçtiğmiz hafta sonu amortisörleri yumuşattırdım, güzel oldu. yumuşattırdım dikkatinizi çekerim :D
Custom coil var memnunum sek sek :)
astra ve 206 araçlarımda 5 cm yay kullandım 2 sindede zıplayarak yolculuk etmekten bıktım bundan sonra ya coilover alırım yada orjinal gezerim.
honda civic 1.6 vti var HR 3,5 yay taktım gayet memnunum :D
5 cm spor yay mevcut memnunum tabıkı coileverın yerını tutmaz
apex 3cm yay custom 3.5cm amortisör memnunum
T5 CARAVELLE araca 3.5 ABT yay taktım. şuana kadar memnunum. 18jant lastiktede güzel 19ilede öle.. konforumu pek etkilemedi diyebilirim.
coılden devam en teede yuksek bır sekılde kulanıyurm :D yolda sapıtma yok :D
megane 3 hb'de eibach kullanıyorum , baya baya memnunum
her aracımda orjinal yayları bastırdım memnununum : ) spor alıp kestıgımde oldu :D
daha bu sabah yaptırdım acıkcası, henüz kullanma ve zorlama imkanım pek olmadı ama:) amortisörlerin tablaları indirildi biraz, hali hazırda pressli yaylar vardı eibach 5 lik.. konforlu bir şekilde alcaldı araç, işin enteresan tarafı,dönüşlerdeki o sertlik konfor olmasına rağmen halen korunur vaziyette, şu an için memnunum:)
coilex 5cm yay var gayet memlunum konforundan birşey kaybetmedi
araç ej9
5 cm eibach kullanyrm ama sikntiliyim biraz..en ufak bi cukuru cok agir sekilde hssdyrm ve bndan rahatszim..sari koni kullanan arkdslar tavsiye ederlermi artisi ve eksileryle solerlerse sevinirm..ya da amortisorlere ne yapilablr?