önceki konuda arkadan geldi geçti oldu.tekrar denendi yorum sizin
YouTube - 2011.04.06_E21 Turbo vs. M3 Sadık - 1
YouTube - 2011.04.06_E21 Turbo vs. M3 Sadık - 2
YouTube - 2011.04.06_E21 Turbo vs. M3 Sadık - 3
Printable View
önceki konuda arkadan geldi geçti oldu.tekrar denendi yorum sizin
YouTube - 2011.04.06_E21 Turbo vs. M3 Sadık - 1
YouTube - 2011.04.06_E21 Turbo vs. M3 Sadık - 2
YouTube - 2011.04.06_E21 Turbo vs. M3 Sadık - 3
gurkan olm daha kötu cekemedinizmi
as M3 e kocaman maşallah
bertan sen laga falan mı kalıyosun basarken ?
E21 arkadan yetişip geçiyor mu yoksa m3 mü bırakıyor
bilmeden net yorum yapmayayım ama sanki ilk basışlarda bertan hep laga kalıyor sonradan yakalıyor ama biraz geç oluyo break boost falan yapsa çok daha güzel olurdu bence
tam geçmiş bırak mış e 21.. geçio ama bi problem var gibi..!
erkut gidince biraz daha gıdıklar sorun çözülür bertan dolu dolu 7000-7200 devir dönerse birde altta kaldığında break boost yaparsa çok daha güzel olur
maşallah araçlara :)
eee ne olmuş bertan alt devirde laga kalmış sonra geçmiş neyse ben gelince tekrar sağlıklı denemeler yaparız bertan 6400 yeterince döndü biraz çevirelim bakalım biraz da orta devirlere yüklenelim nasıl bişey çıkıyo ortaya
hacı elni korkak alıştırma :D ver zengini ver zengini sever M20 zengin çalışmayı :D :D
açın artık şunun devrinide 7200 dönsün gardaşım benim
puhahaha kanka bertanın o zaman benden istediği gündelik binebileceği şekilde hiç risk altında kalmadan bi ayar çıkarmamdı ki öyle oldu sıfır sorun eksiklerini giderdi bu zaman kadar sorun ben her zaman izmire gidemiyorum ama bu ara işim var gidince zevkle gıdıklıycaz 7000rpm bile yeter o arabaya bikaç boy rahat alabilmesi için
aks travers falan kırmayında yolda :D
adamın turbosu 3500 de geliyo makina 6000 dönüyo sonuç normal :D dizelmi lan bu :D
yanlız buarada cam car ada kocaman maşallah diğerleri duruyo gibi geliyo yavaslıyo geliyo yavaslıyo :D :D
bende onu soracaktım cam car ne cupra falan mı :) yada porşş :D
e21 geçmişmi benim gözlerimmi yanlış görüyo e21 tahminen 210 larda yanına yaklaşıyo ve m3 geçmeye başlarken firene basıyo o m3 1450 kilo sökük hali (iki ön koltuk arka koltuk 80 veya 90 kilo arası)1350 diyelim e 21 1210 kilo aradaki fark. ayarcısın heralde deviri uzatıp bar açacaksın sadık abide 1100 kilo dolu s50b30swaplı e30 var onu napcaksın :-)
gürkan benim videodan gözlemlediğim yukarıdada yazdığım gibi bertanın ilk başlarda laga kalması üstlerde tam yakalarken vites değiştirmek zorunda kalıyor devirde dönemediği için
bertanın basınç açmasına gerek yok sadece olması gereken gibi devrini 7000-7200 e alıp sadık abinin devrine göre basılacaksa break boost yapması o kadar daha gerçekçi olması gereken gibi bir deneme olur ha bertan yine geçer geçilir orası ayrı ama bertan arabasının gerçek halini görmüş olur
ya sadık reise bi maşallah daha 2. videoya hasta oldum çok güzel uzuyor :D
abi sadık abiyle konuştum ben araçlar o süratte 4 vites 210 kmde nasıl bertan beşte kesiciye giriyo yapma abi
bertanla aranızdaki diş bileme ve sorunu bilemiyorum ancak belirttiğim şu bertan kısık bi araç istedi ben o zaman onu sağladım şimdi geldiğimde açmamı istedi açarım bende sıkıntı yok kullanmayı da çok çözdüğünü düşünmüyorum açıkcası ama alışır
şunu ne yapacaksın soruna da cevabım senin şu ya da bu abinin emek verip yaptığı araçla e21 in boost açarak yürümesini sağlarım benlik sıkıntı yokki :) sen de yap sen de yürüt kendi aracınla falan gider yap bertana gider yapıcam diye beni hedef almanı önermem bertan 2 bar basıcam desin ben ayarlarım banane
ben geldiğimde sadece 7000 rpm dönüp bikaç derece avans vericez o kadar basınç açmayı düşünmüyoruz sadece aracı olması gereken seviyeye getiricez yani
haaa bertanı 3000 de yakalarım o laga kalırı unutun o günden sonra ;)
Gürkan. Dün gece hepimiz ordaydık. Bu videolardan yaklaşık 70-80 tane çektik. Herkes arabasını gördü. Son karar arabaların kafa burun yürüdüğü.
arkadan gelmıs gecmıs gayet net. kım konusmussa dogru konusmus. koydugunuz vıdeo da tersını mı gordunuz???
izmirde alev aldı ya zorlan beni oraya getrceksiniz ilk tarkanı gecicem:D
bertan basınc acarsa nah gecerim
sadıklanda yurumem için benmde sökmem lazım
arabada satılık hiç sökemem
nolcak bu işler bölee yau :D
Benim en çok üzüldüğüm nokta. Bizde videolar var, Sadıkta var, Faikte var. Dün hep beraber topluca resim çekildik. Mehmet Başer videoları daha upload edio. Bana telefon etti ben koymadım videoları kim koyduda bilmiorum kardeşim die. Ya dostuz, arkadaşız dün ayrılırken bir karar alıyoruz "kaldıki şu önde bu önde" demeden. Buraya geliyoruz biri konu açmış bunla alakalı.
Kaldıki Gürkanım sende yabancı değilsin....
gurkan bu videolari niye sen yayinliyorsun hadi onu yayilandin FK ile denemeleri ve daha saglikli yurumeler var onlari niye yayinlamadin..
bende devir saati olmadigi icin ve shift light imda calismadigi icin hic bir sekilde arabanin kalkis ve vites deistirme zamanini ayarlayamiyorum cunku beni uyaran birsey yok ama hepsini erkut gelince halletcek...
kilolara gelince benim aracim 1250 kg arti dun icinde sanzuman gurubu ve alet cantasi var ben onlari bile cikarmadam geldim yerim yoktu koyacak..sadik abinin E30 1100 kg degil daha gecen gun ayni tartida tartildi oda ayni sekilde 1250 1300 kg arasi ...
ben en bastan diyorum 5 te yurumem diye cunku arabanin torpido alti sokuk oldugu icin iceri cok hava giriyor ve cok ciddi vibrasyon oluyor( bunu tarkan abi canli olarak yasadi)
ben 4 te 217 yapiyom ve birakiyom videolara gelince 3 tane video yayinlamissin 2 sinde biraz one ciktiklarim 3 u bitirip 4 e atamadigim one ciktigim video ise 4 te yurudugumdur...
sen oyle oturudugun yerden iskembeden yorumlar yapma insanin canini sikma ilk once bir tane araba al ustune jant takmaktan baska birse yap sonra konusalim baskalari arabalari hakkina abuk subuk yorumlar yapma..
bir dahaki yarisa bende arka koltuklari sokecem yankoltugu sokecem arabayi 50 kg hafifletirim rahat..ee haliyle avans ve devirde deisecek ozaman daha saglikli denemeler olur...
gürkan genctir heyecanlıdır ateslidir bakmayın ona siz abileri :D
şimdi erkutla konuşuyoduk telefonda hiç kasılmayın yaa gerenk yok :D
adam her vitese kesicide giriyor büyük sorun bu :)
sıkıştırması düşük zaten alt devirler ölü birde tam ölü yerde bastırılıyor :)
araba geç doluyor yetmezmiş gibi birde 6000 küsür dönebiliyor :D
avansı baya baya kısık
şimdi gördü arabasını bertan yakında tekrar görülür ne kadar fark olduğu sadık reis yabancı değil
FK ile denemeler
YouTube - Kana
YouTube - Kana
YouTube - 2011.04.06_E21 Turbo vs. M3 Faik - 1
bertan kardeşim niye kızıyonki gürkana insanlar düşündüklerini kendi fikirlerini yazabilir istediği videoyuda yayınlıyabilir bunu kimse engelliyemez.videoları nete kimin attığını bilmiyorum.benim için dün gece çok keyifliydi.herkes içinde aynı sanırım tekrar söylüyorum her zaman birbirimizin yüzüne bakan insanlarız,böyle şeyler için birbirimizi kırmaya değmez
abi benim seninle alip veremedigim birsey yok zaten ..benim kizdigim gurhanin oyle oturdugu yerden olaylara hakimmis gibi atip tutmasi yok basincmi acacaksiniz yok m3 1100 kg falan gibi..ben simdi bu ayarda arabamin ne kadar gittigini gordum ve ne dedim abi arabam 6400 donuyor ayar olsun bir kez daha deneriz..benide kirmadan gelecegini biliyorum bir dahaki haftaya yeni videolari goruruz ins kazasiz belasiz sekilde...