gürkanın gereksiz açıklamaları var burada herkes konuya hakım kimde ne araba oldugunu kimin ne oldugunu biliyor herkes
civata kutuları için bukadar hırs niye..........
Printable View
gürkanın gereksiz açıklamaları var burada herkes konuya hakım kimde ne araba oldugunu kimin ne oldugunu biliyor herkes
civata kutuları için bukadar hırs niye..........
ya serkanda haklı şimdi 210 lardada roll bırakılmaz 106 mı deniyoruz :D
yakın zamanda bertan o işe bir çözüm bulacaktır zaten
İçeri hava girmesindne ziyade ben 5 e attığında arabada olmak istemem pek. Gezio araba.
tam benim kalemim :D cidden izmire gidip 5 kesici yapmak istiyorum o arabayla :D
masallah araclara kazasız belasız
mustafa abi gürkana falan kızmanıza gerek yok bence bu videoda anlatmak istediği orçunla bizim denediğimizde e 21 turbonun arkadan gelip m3 ile typerı ayırıp gidemeyeceğiydi.o konudada herkez yorum yaptı ben kızıpta kimseye laf söylemedim gerek yok net ortamında çünkü kalp kırmaya.
bende aynı şeyi söylüyorum zaten net ortamında herkes kırıcı yüzyüze bakınca utanmayalım sakin olmak lazım
cok guzel fotoraf mehmet abi.....
sanada cok tskur ederim bizlere aksamin bir saatinde otobanda eslik ettigin icin:)..zaten gecenin yildizi sendin masallah araban cok guzel gidiyor kazasiz belasiz...
benzinlige dogru giderken yanimda kacla gectiysen artik eksoz sesi 2 sn sonra falan geldi:) sonra araba sallandi:)..dedim ne oluyoz :) ....
cok tskler tekrardan
izmir güzeldir panpa angaradan sonra gelir :D
hahahha valla yapılan projeler bakımından demedim araç çokluğu bakımından dedim :D
izmirde çok güzel çok ciddi projeler var reis yakında bir bir çıkacak kokusu :D
güzel geceydi....çok güzeldi....bir arkadaşım videolarıma laf söylemiş :).... bir gün mehmetin yanına oturup video çekmeye çalışırsa bu videoların aslında ne kadar başarılı güzel çekimler olduğunu gayet iyi anlar :))))))))) .... son fotoğraf geceyi özetlemiş aslında.....
maşallah güzel projeler hepsi
izmir güzelliği bakımından ankarayı geçmez yarar :hahaha:
ama muştu muhtemelen ankara ve e30 swap konusunda yorum yaptı o konuda ankara sanırım dünya ilk 3üne girer :D onu demek isterdi hatta e30dan metro hattı planlayanlar bile vardır ama düz gdemiyeceği için iptal edilmiştir :hahaha:
Güzel geceydi vesselam. Tekrarı yaşanır inşallah
ya aslında okuyorum bişey yazmak istemiyorum, dostuz arkaşız deniyor bikere bertan gürkana bu şekilde yazmaya hakkın yok adam herkez gibi yorumunu yapmış birşeyler yazıcam birdaha bu sitelerde bir şeyler yazmayı düşünmüyorum dost kaybettirir insana araba hiç birşeydir önemli olan insanlık.
şimdi dün senin turbonun doldurmasını bekledik öyle yürüdük bi nevi arabanı denedik bizim istediğimiz devirlere inmedin rolle başlamak için yanında üç beş dakka bekledik turboyu doldurdun yürürken üç korna yaptın devam 200 de bitti
şimdi sen iyice alt devirlere inseydin mesela m3 devri ile 2000-3000 yan yana geldiğimizde üç kornada hemen yürüsek 250 km çıksak kim geçer m3 ler geçer o zaman geçiyorum lafını kullanman yanlış
ustan gelir arabana bişeyler yapar yüksek süratlerede çıkarsın altıda iyi olur eyvallah başımızın üstüne geç ama dün için öyle bişey yok lütfen lütfen eğer sonuç ne olursa olsun sebebi neyse ney araba 210 dan üstüne bi nedenden çıkılmıyorsa diğer araba hala gidiyorsa tekrar söylüyorum giden geçmiş demektir ben bugüne kadar böyle gördüm böyle izledim, herkese saygılar sevgiler benden bu kadar
bu videolardan sağlıklı yorum yapmak zor 210 220km gibi hızlar m3 yada turbo arabalar için çok düşük deneme hızları tam arabalar yola oturup yurumeye başladığı hızlar.
beyler teoride sizlere hak veriyorum ama o şeyin 240 sonrası hiçbiriniz içinde olmak istemezsiniz bak demedi demeyin bertanı da 240 sonrasına zrolamaya çalışmadan önce bi tur isteyin kendiniz çıkın 270 yapın dersneiz ki evet gayet normal bu durum o zaman bertan da çıksın ama allah korusun çocuğa bişey olur o hızlarda vebalini ödeyemezsiniz
hatırlayın zamanında da subaru justy ej25 swap a da aynı tepki geliyodu hadi 300 e kadar basalım adam basamıyodu o şey e36 değil
umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir
videoları ben koysam ne değişcek sadık abi koysa ne değişcek.ben youtubede gördüm ve paylaşmak istedim.ayrıca konunun buralara hatta tehtit vari konuşmalara glmesi ben çok üzdü sonuçta hrzaman yüzyüze bakan insanlarız.ne zamandır aynı ortamdayız gerek mustafa abiye gerek sadık abiye gerekse bertana veya tarkan abiye bi terbiyeslik vs. gibi bi durumum olmuşmu? oturduğum yerdende yorrum yapmadım ayaktaydım :P ayıca arabaya jant takmaktan başka yaptığım şeylerde oldu bertancım zamanında bendede m3 ve 5600 cc camaro vardı :) ayrıca kızılcak bişey olduğunu düşünmüyorrum ben kendime göre yorum yaptım öteki konudada herkes yorrum yaptı sadık abi veya orçun abinin kimseye tepkisi olmadı.
neyse uzatmaya gerek yok bir suçum varsa herkesdn özür dilerim
bertan bu muhabetler beni üzdü bugün m20 turbo projesine başladım kardeşim turne ye çıkıcam millet m20 ler yürümüyo sanmasın diye :) bayrağı sana devretmek isterdim ama olcak gibi değil iş yine başa düştü coming soon
korktu olcaktı da o arabada 200+lar harbiden tabut sadık bi bin anlarsın ben bile tombi kullanırken yeter dedim basma çok korkutuyo adamı eke'yle bile 260 270 allah ne verdiyse gidiyodumda o araba sakat anlayışla karşılayın he şu anda o araba gitmesi gerektiği gibi gitmiyo hazır sizde bulmuşunuz eğlenin bakalım :)
ben 220 lerin üzerine bertanada söyledim çıkma diye bende olsam bende çıkmam.ayarları falan yapılsın bende biliyorum on numaara daha iii yürüceğini bertana karşı kimse yorum yazmadı m3 sahiplerinden okuduysan bozuldukları sadece bir konu bertanın öne çıkıyorum demesi.kimseyle eğlenilmez kardeşim olurmu öle şey emeğe saygı
siz bırakın kendi aranızda denemeyide yokmu koskoca izmirde orçun un typerından başka hızlı typer veya emsali bir uçak onlarla denesenıze :)
izmirdeki n hızlı typer orçunun kardeşim başkada typerler gelipte denemez cupra vardı beyaz bertanım onla denicekti saatleri tutmuyo bertan gece çalıştığı için
sadece demek istediğim şudur sadıgın m3 bugüne kadar gördüğüm en ıyısı fakat şu bır gercek bertanın arabası çok kısık ayarda şu anda safe moddan çıkıp güç için ayarlanırsa çok farklı olacaktır ayrı klasmmanlarda koşmaları gereken araclar bertanın bir iddası varsa 2.bir ayar yaptırır çıkar dener çok uzadı bu konu ya eş dost birbirine girdi ayıptır ......
mustafa abi ben bu videoo olaylarını hiç sevmedim insanlar birbirine düşer bu ortamda.
Faik ve Sadık abi...
gecen geceyle ılgılı son kez yazıyorum...
mıllete davulun sesı uzaktan hos gelır derler bılırsınız... benım aracma bınenler tarkan olsun erkut olsun hatta eray olsun son 200 den sonra nasıl bı tepkı verdıgını bılıyorlar sonucta 89 model araba..
kımse kusura bakmasın ama ben canımı sokakta bulmadım benımde bır esım ve bır kızım var.ve allah nasıp ederse onumde uzun yıllar var hayırlı sekılde yasamak nasıp etsın ıns..
cogu kısı bılmez ama sadık abı sen bılırsın ben 2004 te buyuk bır motor kazası gecırdım ve olumden dundum ve o acıları ve anları bır kez daha yasamak ıstemıyorum
ben kımseyle 260 270 lere kadar deneyemem 4 dum 215 te bıter bende yarısı bıtırırım haa bız kabul etmeyız bu sekıle yarısı dersenız tamam gecen yarısı sız kazandınız ben bırsey demıyorum ama bu yenı ayardada eyer bu sekılde yapacaksanız en bastan soyleyeyım hıc bosuna denemeyelım kendımızı sıtrese sokmayalım..
benım krıterlerım bellı 1250-1300 kg arası 300-350 hp arası 215 e kadar basarım onun ustunede cıkmam...
bir gün öncetarkan video çekmşti ben at nete kardeşim gırgır yapalım dedim geçmek geçikmek gibi bir çabam olsa atmı derim onları teneke parçaları için bu ortamda insanların birbirine kırılmsına değmez. söylediğim tek şey insanlar birbirlerini kırmasın.kimse kimsenin kötülüğünü istemez o insan vicdan azabından zaten yaşıyamaz. burda lütfen bu konuyu kapatalım dost oln insanlarda birbirine darılmasın.