nelerdir beyler? gidip goren esınden dostundan duyanlar bı paylasım yapsınlar bakalım...
Printable View
nelerdir beyler? gidip goren esınden dostundan duyanlar bı paylasım yapsınlar bakalım...
Antalya Kemer Quenn Elizabeth
maldivlere git hocam hepsi güzel :)
biz gecen ekimde kibris ta balayimizda kaya artemisde kaldik bir hafta. ezelin ilk bolumlerinin cekildigi yer. cok guzeldi. tavsiye ederim.
Adam& Eve Hotel Tünaycım... Hiç düşünme derim :) erken rezervasyon yaptırırsan daha cazip olur..
http://www.adamevehotels.com/
Dubrovnik Tünaycım... Biz gidemedik siz gidin :)
Hazır tünay konuyu açmış iken bende yararlanayım bari ;) eylülde banada lazım ayrı ayrı sormaya gerek yok. tavsiyelerden bende payımı isterim.
eylül ortalarında bol güneş ve sıcak olacak yerlerden banada tavsiyede bulursanız sevinirim :D
kesinlikle adem&eve...
Patron birde beklentilerini bilmemiz gerekiyor ki ona göre reçete yazalım :)
Full Eğlence atraksyon dolu bir tatilmi ?
Yoksa daha romantik huzur dolu kafayı dinleyebileceğin bir yermi ?
Benim önerdiğim yer huzur dolu sakin bir tatil mekanı. Akşamları yüksek tavanlı rum tavernalarında yemek yemek canlı buzuki dinlemek çok keyifli. Tam bir huzur tatili yani.
Siz İsteyin, Angel’ ınız gerçekleştirsin… demiş o derece yani :D
bu angel servisinden sonra başka yere gitmem :) ama tünay için balayı yıkımı olabilir :D
Kasim 2009 da balayina kibris kayaartemis e gittim inanilmaz memnun kaldim tavsiye ediyorum...
Adam & Eve Hotels, Belek - Antalya / Türkiye
kesinlikle tavsiye ederim 3 yıl önce gitmiştik mukemmeldi şimdi dahada güzelleşmiştir......
Angel servısınde erkeklerde var bılıonuz dımı :D benım cok yakın arkadasımın angel bıldıgın adem hahahaha bıyıklı mıyıklı cocuk ne oldugunu sasırmıs :D
erkekten angel mı olur yaa :D
Valla oluomus :D
denk gelırse vay halınıze :D
walla hacım bılmıyorum kı ıkısıde olur:p eglence daha bı baskın ama huzur cok lazım degıl:)
bu arada adam&eve hep aklımda ama daha yuvayı kurmadan yıkmak ısten bıle degıl orada...baksana angellar ne dersen yapıyomus:) ben balayında angeldan ıstesem ıstesem kısa marlbora ısterım:D o da ıcıme oturur:)
Bütce nedir kardesim?
Cok güzel oteller var ama bütce önemli :)
tabi yaa konunun uzmanı geldi :D yap hemen ilk satışını