Von By Arfy - By TaqinTi gepostete Videos: Vectra E5'te Yan Yan [HQ] | Facebook
Valla E5 e hiç benzetemedim ama :D video da öyle yazıyordu :D:D:D
Printable View
Von By Arfy - By TaqinTi gepostete Videos: Vectra E5'te Yan Yan [HQ] | Facebook
Valla E5 e hiç benzetemedim ama :D video da öyle yazıyordu :D:D:D
bu neki .....sefaköyde 200 le yanlayanlar var ...araplar *ok yemiş :)
bi anlık bir hata yeterli diye düşünüyorum.Yol istanbul ankara otobanı derince civarları gibi
eyvaz mıydı bu arkadaşın ismi?
ben burda yanlık bi mevzu göremedim ama arkadaş kafasına göre sağ sol yapmış allahtan karşı şeritten biri gelip kafadan girmemiş
http://i32.tinypic.com/etccpu.gif
söyleyecek söz bulamadım.
Çocukken yapıyorduk
Devran dı vectralı arkadaşın adı galiba, kartal tayfasından youtube'ta videoları falan var.
tünelden çıkarken güneşi gördüm
Bu abimiz izmitten hatta ibrahim abinin kuzeni.Körfezde videoları var.Fena yanlıyor pilotajı iyi biri :)
Devran diye hatırlıyorum adını ama yanlış olabilir..
Bir yere çarpınca '' Game Over '' yazısı çıkacak sanıyor herhalde bu arkadaş...
Hareketleri hiç tasvip etmesem de güzel görüntüler.. :D
evet devran çok samimi arkadaşım..bu videoyu izlemek değilde aracın içinde olmanızı tavsiye ederdim gecen sene bursaya gittik bi araba bakmaya dönüşte otobanda yanlamaya başladı artık bi yerden sonra bariyerleri karşımda görmemek için gözlerimi kapadım,devran yıllardır yanlıyor ve allaha şükür hatasız yapıyor..allah nazarlardan korusun...
BoşBoş işler :)
helal olsun,tebrik ederim,
bi abim 10 yıl 2.5 V6ya bindi,O da el freniyle bişeyler yapardı,imrenerek bakardık,haa ben yaparmıyım yapmam,yapmayada çalışmam,orası ayrı,sadece keyifle izlerim:)
bence saygı duyulması gereken bi durum,ankarada bi tane accent era var,O da fena:D
allah kaza,bela vermesin:)
otobanda ha yanlaşımsın ha gazlamışsın o zaman insanların roll de yapmaması gerek dimi ama roll videolarını izlerken zevkten 4 köşe oluyorsunuz..ünlemlerin bi anlamı yok türkçede ne anlama geliyorsa o..
kimsenin zevkine kimse karisamaz tabi ama arkadan itisli bir araba olsa slalom drift yapiyor filan deriz bu sekilde arabanin arkasi bir kopsa direkt bariyerlerde bulursun kendini..
bu acidan bana anlamsiz geliyor ozelliklede oyle yuksek hizlarda..
bastada dedigim gibi araba benim degil tehlikeye attigim can benim degil video buraya koyuldugu icin site uyeleri kendilerinde yorum yapma hakki buluyorlar
tatsizlik cikmamasina ozen gosterirsek daha iyi olur :)
adam veriyor contrayı :)
kartal drift team - devran :)
gazetelerde böyle bi salağı görüyoruz daha sonra bi facia haberiyle
herkezde bir sosyal mesaj verme sevdası :)
1000 üye varsa 990 nı yapmıştır yapmayada devam edenlerimizde vardır illaki :) Tehlikeli falan huylu huyundan vazgeçmez.Neyse daha çok şey yazılırda direksiyonu iyi bi arkadaş galiba tebrikler hep böyle boş yerlerde denemesini umarım sakatlık çıkmaması açısından.
arabayi süren devrandir.birde dikkat ettiyseniz yanlarken etrafinda bir araba yok.o mesajlari yazan arkadaslar ne demek istedigimi anlamistir.
etrafta yada o istikamette araba olmaması bariyerden karşıya geçmicek anlamına gelmez
yapan arkadaşı tanımam ne kadar zamandır yaparsa yapsın hayatını bu spora vermiş insanlar bile hata yapıyorsa herkes yapar....şimdiye kadar yapmamışsa bundan sonra kaza yapmicak anlamına gelmez...keşke hiç kaza olmasa:rolleyes:
adam yapmış olmuş, olumsuz eleştriye olabilir ama sosyal mesajlara gerek yok,
Bence gereksiz..