arkadaslar denemeler dostca olmustur yorumlarınız lutfen buna gore olsun.
ZM 500sarı:13.59 piston
YJ BALKOPUGU:13.59 PİSTONSUZ
YouTube - IMG 0008
Printable View
arkadaslar denemeler dostca olmustur yorumlarınız lutfen buna gore olsun.
ZM 500sarı:13.59 piston
YJ BALKOPUGU:13.59 PİSTONSUZ
YouTube - IMG 0008
çok güzel deneme oldu,bir kaç defa SNR yolu kapamasa daha da iyi olucaktı ZM ye maşallah
iki aracada masallah zm 500 crm ımzalı yj bılmıyorum yanlıs anlasılmasın:D
YJ de bakımlara ve fikir alışverişine CRM ye giden bir araç
sonuc normal :) maşallah araclara ;)
piston farkı :)
piston olanda conta varmı onu merak ettim ama güzel deneme olmuş iki aracada maşallah
ZM 500 maşallah ;) ;)
YJ yi kullanan ibrahim abimi ?
Eser araçlarda tam olarak ne var ? .
Egzoz,düz boru, timing,chip yokmu ?
YJ de eksoz,51 boru,timing,8200 limötörlü chip,flitre
ZM de de sölendiğine göre bunlara artı olarak birtep piston varmış
Tekrardan maşallh o zaman ;)
Yazılımı kim yapmış biliyormusun ?
Yazılımı orjinale,boruyuda 48 lik,egzoz'uda güzel birşey alırsa yan yana gider ZM ile :)
önce zm de artı olarak pıston dendı şimdide polish ve volan oldu bence specleri en üste doru düzgün yazın arkadaşlar..iki arada maşş. deneme güzel olmuş ama bence zm biraz erken basmş gibi :beuj: artı olarak 3. korna çok erken gelmiş..buna baağlı olarakta kornayı çalan araç erken basmış..bence aynı ada basılsın sonucun bununla alakası olmadıgı belli olur o zaman ;)
denemede problem yok gibi gözküyoda specler doğru yazılırsa daha ıyı olur maşallah araclara
sohbet bölümünde tanıtılması bişey ifade etmez orda herkes görmeyebilir tanıtımını ama video koyarker detaylı specleri yazarsanız daha iyi olur..maşş zm çok iyi hızlanıyor..ama dediğim gibi 3. korna çok erken gelmiş yj geç basmış buda çok büyük bir etken..bu arada yj tek kişimi?
maşallah araçlara zm iyi gitmiş :)
araçlara maşşallah.
geride kalan arkadaşın farlarında maşşallahı var. nur inmiş gbi geliyor arkadan :D
zm erken basmış gibi görünüyor 2. videoda herşey daha net
her iki aracada masallah bizi kırmayıp gelen arkadaslara tesekkurler cok ıyı denemeler oldu
dostum bırden fazla deneme oldu sonuclar hep boyleydı erken caldı gec caldıya takılma
o xenonlar neden yanıyor anlamış değilim.
kapatsana ibrahim abi o xenonları neden arabaya yük bindiriyosun ..
2. videoda bir direk oldu dediniz bırakınca bir direk olur tabiki gayet normaldir zm ye maşALLAH..yj de cok iyi bir araç ama speclerden dolayı fark olması bu kadar tabiki normaldir..
arkadaslar zm nın arka koltukları sokuk degıldır.uydurma yorumlar yapmayalım lutfen
bız bu ısı zevk ıcın yapıyoruz gecılsekte videoyu koyarız sıkıntı yok.2-3 boy hıc fark olmadı bunu ıdda edıyosanızda speclerınızı tam bılelım o zaman.
ayrıca arac sahıbı ıle dostca denemelerımız olmustur lutfen yorumlara dıkkat edınız
kac deneme oldu bilmem ama sonuc olarak 2 aracada basarılar. ;)
kimde ne war ben anlamadım...... azdaha kurcanalırsa egzantirik çıkıcak gibi geliyor bana...