sohbet bölümünde tanıtılması bişey ifade etmez orda herkes görmeyebilir tanıtımını ama video koyarker detaylı specleri yazarsanız daha iyi olur..maşş zm çok iyi hızlanıyor..ama dediğim gibi 3. korna çok erken gelmiş yj geç basmış buda çok büyük bir etken..bu arada yj tek kişimi?
maşallah araçlara zm iyi gitmiş![]()
araçlara maşşallah.
geride kalan arkadaşın farlarında maşşallahı var. nur inmiş gbi geliyor arkadan![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
her iki aracada masallah bizi kırmayıp gelen arkadaslara tesekkurler cok ıyı denemeler oldu
dostum bırden fazla deneme oldu sonuclar hep boyleydı erken caldı gec caldıya takılma
o xenonlar neden yanıyor anlamış değilim.
kapatsana ibrahim abi o xenonları neden arabaya yük bindiriyosun ..
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
2. videoda bir direk oldu dediniz bırakınca bir direk olur tabiki gayet normaldir zm ye maşALLAH..yj de cok iyi bir araç ama speclerden dolayı fark olması bu kadar tabiki normaldir..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
arkadaslar zm nın arka koltukları sokuk degıldır.uydurma yorumlar yapmayalım lutfen
bız bu ısı zevk ıcın yapıyoruz gecılsekte videoyu koyarız sıkıntı yok.2-3 boy hıc fark olmadı bunu ıdda edıyosanızda speclerınızı tam bılelım o zaman.
ayrıca arac sahıbı ıle dostca denemelerımız olmustur lutfen yorumlara dıkkat edınız
by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans
kimde ne war ben anlamadım...... azdaha kurcanalırsa egzantirik çıkıcak gibi geliyor bana...
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)