bir kurucusu bozbaykusların sınıf arkadasım atkı vs bulunur :)
11-05-2011, 08:41
Ahmet_28
[QUOTE=Eriador;2281587]İst te olsam direk gelirdim .
Açık ara en ayratıcı taraftar grubu :) nede olsa İnci destekli :)
kendilerinin sayısı az , kendi stadlarında bile gelen takımın taraftarı daha az olunca ;
Trabzon maçında trabzonluların pankartını (Bize her yer trabzon ) onlara karşı kullandı :) http://kralspor.ensonhaber.com/resim...deplasman.jpeg
aynenla maç burda değil :D gece gece bakmadan yazdım sızdım ztn sora :D lig maçı burdadır ama giderik yokmu arttıran :D
son maci manısayla olimpiyatta abı bu hafta trabzonla orda maç :D
11-05-2011, 10:03
Eray Yümsel
melii özledim olm kaç yıldır trübün görmüyorum fenerbahçenin okul trübünü bizdeydi ak zamanında terör estiriyoduk eskileri yaad ederiz biraz stres atarız :D gol olunca birbirimizi tekmeleriz falan :D
11-05-2011, 10:08
cem
Alıntı:
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı
melii özledim olm kaç yıldır trübün görmüyorum fenerbahçenin okul trübünü bizdeydi ak zamanında terör estiriyoduk eskileri yaad ederiz biraz stres atarız :D gol olunca birbirimizi tekmeleriz falan :D
işte sizin gibiler yuzunden kız arkadaşımızla çağdaş bir maç izleyemiyoruz arkadas
nasıl insanlarınız yaağğğ...
kırolar.
11-05-2011, 10:09
Eriador
Cem bro ...
Futbol demek holiganlıktır ! Futbol demek adam bıçaklamaktır !!!!
11-05-2011, 10:10
cem
Alıntı:
Eriador Nickli Üyeden Alıntı
Cem bro ...
Futbol demek holiganlıktır ! Futbol demek adam bıçaklamaktır !!!!
bro lav silahıyla gelicem bende maça zaten :D
hayır bi gün biri el bombası atıcak ondan korkuyorum :D eeeh yeter be diyip baaaam :D
11-05-2011, 10:12
Eriador
onlarıda aşıcaz bro ! bir gün adam gibi hep beraber birlikte .... 1 gece önceden türbüne gidip c4 kurucaz maç başlmadan önce patlatıcaz :D
11-05-2011, 10:12
Eray Yümsel
Alıntı:
cem Nickli Üyeden Alıntı
işte sizin gibiler yuzunden kız arkadaşımızla çağdaş bir maç izleyemiyoruz arkadas
nasıl insanlarınız yaağğğ...
kırolar.
kanka hiç unutmam panatinaikos maçı 1-0 yendiğimiz gol oldu sevinçten arkadaşı aşşğaya attık yanlışşlıkla tv ye çıkmıştık :hehe: oluyo arada yanlışlıklar :D
11-05-2011, 10:13
Eriador
bu arada cem sen gelirsen anca AWP/Sniper ile gelirsn karşı türbün ü yada golcü topcuları indirmek için :D Hane fenada olmaz zevkli olurdu bea :D
11-05-2011, 10:13
cem
Alıntı:
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı
kanka hiç unutmam feyenord maçı 1-0 yendiğimiz gol oldu sevinçten arkadaşı aşşğaya attık yanlışşlıkla tv ye çıkmıştık :hehe: oluyo arada yanlışlıklar :D
hastamısınız la siz :D maçı izleyen yokki zaten anasını satim :D
11-05-2011, 10:14
cem
Alıntı:
Eriador Nickli Üyeden Alıntı
bu arada cem sen gelirsen anca AWP/Sniper ile gelirsn karşı türbün ü yada golcü topculaı indirmek için :D
ahahah kanka harbi awp off cok ozledim yaaa
amatorlerin kralı bendim hatırlıyosunuzdur :D şu cs deniyecem valla geri dönmek lazım inceden
11-05-2011, 10:15
!KO
eray reyizz son mac diyorum gidelim diyorummmm :D
11-05-2011, 10:16
Eriador
@CM
kanka sen amatör ü geçmiştin yetenek varmışda zamanında üstüne gitmemişin , ben burdan bağlanamıyorum bağlasan bile lag sorunu oluyor takılıyor ama eski kadro gelirse zevkine her türlü girerim ben. Zaten ikizlerin açtığı server ın duruyor olması lazım