abı cıddı cıddı bı organıze olup stada gıtmek lazım cok geyık olur pankart şekl fln yaparız![]()
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
arkadaşlar olaya einstein gibi yaklasmak istemiyorm ama yarın ki maç kayseride değilmieğer istanbuldaysa katılım sağlanabilir
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Devlet baba başa gelsin butun turkiyeye piskevut saçacakSabah uyanır uyanmaz ilk izlediğim video yaa
özellikle south park enstantanesi
YouTube - Eric Cartman'ın Püskevit İsyanı
US Performance
bende maç kayseride diye biliyorum..
aynenla maç burda değilgece gece bakmadan yazdım sızdım ztn sora
lig maçı burdadır ama giderik yokmu arttıran
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
melii özledim olm kaç yıldır trübün görmüyorum fenerbahçenin okul trübünü bizdeydi ak zamanında terör estiriyoduk eskileri yaad ederiz biraz stres atarızgol olunca birbirimizi tekmeleriz falan
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Cem bro ...
Futbol demek holiganlıktır ! Futbol demek adam bıçaklamaktır !!!!
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
onlarıda aşıcaz bro ! bir gün adam gibi hep beraber birlikte .... 1 gece önceden türbüne gidip c4 kurucaz maç başlmadan önce patlatıcaz![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bu arada cem sen gelirsen anca AWP/Sniper ile gelirsn karşı türbün ü yada golcü topcuları indirmek içinHane fenada olmaz zevkli olurdu bea
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)