YouTube - ‪Jetta versus Corolla Chico Volkswagen‬‏
Bu kadar fark olacağı aklıma gelmezdi,
Printable View
YouTube - ‪Jetta versus Corolla Chico Volkswagen‬‏
Bu kadar fark olacağı aklıma gelmezdi,
toyota bildiğin teneke :D
Bunu birde Toyotacıdan dene oda Jettanın eksiklerini bulacaktır :)
Mesela çıkabilen contalara diyecektirki yenileme ve bakım maliyetini azaltıyo falan filan :)
Tabiki Almanın arabası çok farklı oluyo ama herşeyin sebebi var onlara göre :)
Birde Toyotanın çok alt serileride var amerikada... Acaba arabalar aynı seviye mi? benim koltuklarım sallanmıyo hiç öyle :) kapı contalarımda sabit :) Çamurluklarımda çökmüyo :)
aşırı saçma bi karşılaştırma, adam zaten hem amerikan hemde vw bayisi gibi bişey, pek mantıklı düşünmesi olanaksız. çamurluğu sıkıyo ya ona sorsan en güvenlisi impala der :)
abi bu nedir yaa jettanın bu kadar sağlam olduğunu tahmin etmezdim :)
video zırva da jetta corolladan daha ıyı
daha rijit olan daha güvenli değildir.
kasada kullanılan malzemelerin sert olması mı aracın kalitesini gösteriyor ? corollanın alayı plastik malzeme kullanıyor dış aksamda ama o plastik malzemenin altında hiçbir arabada olmayan koruma barları da cıkabiliyor.. orjinal arka kule gergisi olan kaç tane araba var ?
Alaman alaman:d
verildi yanlız video daha önce, buarada madem bukadar kötü niye coğu usa da yasıyan insan toyotaya biniyor:)
Arkada duran arabalara bakınca neden toyotayı bokladıkları belli oluyor.
Von ModifiyeBursa.com gepostete Videos: Volkswagen Neden mi Pahalı ? :) | Facebook
Şu video da yerinde olacaktır VW'ciler için :)
Bu diğer videodaki corolla pertten toplama falan olmasın? 2002 modelini kullandık yaklaşık 8 sene, tık demedi araba, oldukça da konforlu ve bu tip komik şeylere de rastlamadık hiç. Biraz taraflı bir video gibi geldi bana.
Toyota'dan önceki aracımız 08 1.6 jettaydı.
Şimdi 09 1.4 d corolla sahibiyiz.Konfor bakımından karşılaştırırsak jetta çok daha kaliteli ve sessizdi.:)
Konfor ve yalıtım konusunda VW bu sınıfta bir adım önde olabilir düşüncesindeyim ben de...
Batuhan bu adamı aralıksız 6 saat yumruklar, üstüne de winston yakar bitane.
tam esnaf spec , plastik çamurluğu esnetince ne oluyosa?? :D :D
ama benimd düşüncemde jetta > corolla
Corolla'nın Jettadan iyi oldugunu kimse savunmuyordur zaten ama okadarda değil yani:):)
Karalama videosundan baska birsey değil bence
YouTube - ‪2011 Toyota Corolla NHTSA Frontal Impact (Testing Equipment Failure)‬‏ corolla çarpışma testi
http://www.youtube.com/watch?v=rL5Y1g9tm7A jetta çarpışma testi
jetta malzemeleri daha kaliteli kendini belli ediyor ama güvenlik konusunda yarışırlar
alman arabaları dünyadaki en güvenli araçlar bana göre ne toyota ne renault nede başka bir ülke malı Alman = 5 yıldız
150.000 km'de bir jetta ve bir corollayı test etselerdi adil-liği yada adi-liği daha net görebilirdik.
http://www.euroncap.com/results/toyota/corolla.aspx 5 YILDIZ
http://www.euroncap.com/results/vw/golf.aspx 5 YILDIZ
güvenlik testleri aynı sayılır (jettanın testi yok golf üzerinden değerledim)
iki aracı 25 sene sonra görmek Lazım.. bugün adam akıLLı düzgün arızasız goLf ü pek nadir görüyoruz etrafta.. jetta bencede üstün bir araç bu karşıLaştırmada.. fakat soo derece abzürd bi herifin kişiseL sanısı..
corollayı bırak jetta bır cok arabadan ıyı oldugunu ben savunuyorum.ıyılık neye gore?sana gore aracın kasasıdır dayanıklı olan bana gore de motoru.almanın kasa saglammıs vs vs. sağlam kasa sağlam vucutta olur:D onemli olan motoru ıyı olsun tıkır tıkır calıssın:Dustamda 675bın km de motoru daha acılmamıs corolla var.bana gore dayanıklılık budur:icon_tup:
klasik amerikan gerizekalısı işte
Jetta her zaman daha iyi..
150 bın uygulamada corolla onde kapatır sorunsuzlukta... japon muhendıslerı aracı pıyasaya sunmadan önce çok zor şartlarta teste tabi tutuyorlar bu tum japonlar için sadece toyota için gecerli bişey değil fakat alman ve fransızlar japonlardan 4 ay daha kısa bir surede yıne zor şartlarda test edıp öyle sıkıntıları mınımalıze edıyorlar ve piyasaya sürüyorlar bu sebeple dunyanın en sorunsuz otomobıllerını japonlar uretıyor kalıte durumuna gelınce mağzeme ihçilik bir adım önde w de buda sıcak yada soğuk hava şartlarında aracın içerisindeki bakalıtlerden genleşme sesini size duyurması...suan golf kullanıcısıyım ama 6 yıldır toyota da çalışıyorum
araçları kıyaslarken özellikleriniden tutun... fiyatınıda baz almak lazım yoksa c sınıfı olarak hareket etmek yanlış olur...aldığın ürüne nelerı satın alıyorsun değermi deymezmi bunu adil olarak yaparsan doğru olanı bulursun,evet mesela benim için motor sorunsuzlugudur diğerleri çözulur ama önemli olan aracın senı yolda bırakmaması
Passat görünüm bakımından mükemmel ama sanırım bu videodaki toyota sıfır degil çünkü imkanı yok o fitiller öyle nasıl açılır ki deneyen var mı ?
0 bi araç kalite kontrol sorumlusu tarafından bakımı yapılıyor satışa sunulduğunda ama bunlarada dikkat ederler yani.
Ayrıca Toyota motor konusunda profesyonel bence,binlerce kilometre giden araçlar...
ondan toyota arabalarını geri çağırdı toplattı vs ? bir iki beyin arızası oluyo diye araçlara okadar *** atılmaz :)
Yalnız japonların arka bagaj kaputunun bağlantı kollarına hastayım:) bu kadar mı profil olur:D:D:D
amerikada toyota marka bir araç çok kötü bir kazadan sonra araç toplanıyor ve çalıştırılıyor aracın gazına basılıyor aracın gaz pedalı takılı kalıyor toyotada 2007-2009 yıllarında o bant uzrınde uretılen tum toyotaları çağırıyor gaz pedalına ek parça takıyor...bu arıza neden meydana geldiş öncelikle toyota minimum 50 km hızla sert bir zemin çarpınca tüm pedallar kendini zemine bırakırki sürücünün ayagı yaralanmasın sıkışmasın diye...bu takılma olayıda böyle bir kazadan sonra karşılaşılan bir şey...durum bundan ibaret
kendın demıssın son cumlede onemlı aracın senı yolda bırakmaması reklamı bıle var toyotanın yolda bıraktıgını gordunuzmu dıye...sahsen gormedım ornek olarak da zaten 600bın kusurluk arabayı ornek olarak verdım soyledıgım aracın motorun daha acılmamıs bı arac.her yandan kıyaslıyorum ve bu benım sahsı fıkrım onume koysunlar alsana en kral alman ya da alsana ne bılıyım nsx-r,supra,ae86,mazda vs vs vs arkadas japon olsun bagaj cubukları olmasın kaportası yamulsun fıtıllerı de kopsun gerısı tınnnn:icon_tup:
arkdaslar toyota kötü degil iyi bir marka ama coralla o kasası kötü supra da bir toyota markası unutmayın o marka arabanız vardiye hemen savunmaya geçmeyin
Plastik çamurluk vw tuareg tede vardı. Metal çamurluklu toyota rav4 dahamı iyi olacak yani ?
Saçma bir test olmuş.
En mükemmel mühendislik ne fazla nede eksik malzeme kullanmaktır...
2007-2009 arası Camry'lerde görüldü bu. Güncel yeni nesil 1.4 d4d lerde de yağ yakma sorunu vardı ilk bant ürünlerinde, garantiden yarım blok yapıldı bunlara ve 2. parti mallarda düzeltildi hata ;)
:icon_tup: güncel kasasına ve bir önceki kasasına oturun, konsolu elleyin yeter ztn golf 4- golf5 arasındaki fark bizde de mevcut malesef..
supra lafını soyleyen tek kısı benım.supranın toyota oldugunu vs herkes bılıo.benım yazıma ıstınaden yazdıysanız bır kez daha okuyun ıstersenız.ben aracların kasalarıyla alakalı bırseyden bahsetmıyorum.ben motor onemlı dıyorum ve japondan daha ıyı olmadıgını dusunuyorum cok acık ve net bırseyden bahsedıyorum.neyın savunmasını yapmısız onu da anlamadım?supra kımde varmıs? valla keske bende olsaydı:icon_tup:
Motorların farklı olduğunun farkındayım. :) Benzinli ile dizeli ayırt edebiliyorum. :D
Daha önce megane dizel , bora benzinli gibi araçlarımız oldu.
İkisi de baz donanım diyebiliriz.Biri corolla comfort paket , jetta primeline paketti.Konfor ve malzeme kalitesi olarak 2 adım öndeydi jetta , bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim :)