User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yeni Corolla @ Jetta Kalite Kıyası İlginç

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alman arabaları dünyadaki en güvenli araçlar bana göre ne toyota ne renault nede başka bir ülke malı Alman = 5 yıldız

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    150.000 km'de bir jetta ve bir corollayı test etselerdi adil-liği yada adi-liği daha net görebilirdik.

http://www.euroncap.com/results/toyota/corolla.aspx 5 YILDIZ
    http://www.euroncap.com/results/vw/golf.aspx 5 YILDIZ

güvenlik testleri aynı sayılır (jettanın testi yok golf üzerinden değerledim)

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alman hep bi adım önde

Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YouTube - ‪2011 Toyota Corolla NHTSA Frontal Impact (Testing Equipment Failure)‬‏ corolla çarpışma testi

YouTube - ‪2011 Toyota Corolla NHTSA Frontal Impact (Testing Equipment Failure)‬‏ jetta çarpışma testi

jetta malzemeleri daha kaliteli kendini belli ediyor ama güvenlik konusunda yarışırlar
    ikiside toyota yalnız
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracı 25 sene sonra görmek Lazım.. bugün adam akıLLı düzgün arızasız goLf ü pek nadir görüyoruz etrafta.. jetta bencede üstün bir araç bu karşıLaştırmada.. fakat soo derece abzürd bi herifin kişiseL sanısı..

JDMazda_GTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corolla'nın Jettadan iyi oldugunu kimse savunmuyordur zaten ama okadarda değil yani

Karalama videosundan baska birsey değil bence
    corollayı bırak jetta bır cok arabadan ıyı oldugunu ben savunuyorum.ıyılık neye gore?sana gore aracın kasasıdır dayanıklı olan bana gore de motoru.almanın kasa saglammıs vs vs. sağlam kasa sağlam vucutta olur onemli olan motoru ıyı olsun tıkır tıkır calıssınustamda 675bın km de motoru daha acılmamıs corolla var.bana gore dayanıklılık budur

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    klasik amerikan gerizekalısı işte

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jetta her zaman daha iyi..
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurÖzden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toyota'dan önceki aracımız 08 1.6 jettaydı.
    Şimdi 09 1.4 d corolla sahibiyiz.Konfor bakımından karşılaştırırsak jetta çok daha kaliteli ve sessizdi.
    corollanın hangi donanımını aldınız jettayla kıyaslarkende benzınlı dızelı kıyasladınızı unutmayınız kı ses için söyledim motorlar farklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STeaM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    150.000 km'de bir jetta ve bir corollayı test etselerdi adil-liği yada adi-liği daha net görebilirdik.

Toyota Corolla | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating 5 YILDIZ
    VW Golf | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating 5 YILDIZ

güvenlik testleri aynı sayılır (jettanın testi yok golf üzerinden değerledim)
    150 bın uygulamada corolla onde kapatır sorunsuzlukta... japon muhendıslerı aracı pıyasaya sunmadan önce çok zor şartlarta teste tabi tutuyorlar bu tum japonlar için sadece toyota için gecerli bişey değil fakat alman ve fransızlar japonlardan 4 ay daha kısa bir surede yıne zor şartlarda test edıp öyle sıkıntıları mınımalıze edıyorlar ve piyasaya sürüyorlar bu sebeple dunyanın en sorunsuz otomobıllerını japonlar uretıyor kalıte durumuna gelınce mağzeme ihçilik bir adım önde w de buda sıcak yada soğuk hava şartlarında aracın içerisindeki bakalıtlerden genleşme sesini size duyurması...suan golf kullanıcısıyım ama 6 yıldır toyota da çalışıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı koki_1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    corollayı bırak jetta bır cok arabadan ıyı oldugunu ben savunuyorum.ıyılık neye gore?sana gore aracın kasasıdır dayanıklı olan bana gore de motoru.almanın kasa saglammıs vs vs. sağlam kasa sağlam vucutta olur onemli olan motoru ıyı olsun tıkır tıkır calıssınustamda 675bın km de motoru daha acılmamıs corolla var.bana gore dayanıklılık budur
    araçları kıyaslarken özellikleriniden tutun... fiyatınıda baz almak lazım yoksa c sınıfı olarak hareket etmek yanlış olur...aldığın ürüne nelerı satın alıyorsun değermi deymezmi bunu adil olarak yaparsan doğru olanı bulursun,evet mesela benim için motor sorunsuzlugudur diğerleri çözulur ama önemli olan aracın senı yolda bırakmaması

CocoRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    klasik amerikan gerizekalısı işte
    binyaşa...
    dynojet w. Z1000SX

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Passat görünüm bakımından mükemmel ama sanırım bu videodaki toyota sıfır degil çünkü imkanı yok o fitiller öyle nasıl açılır ki deneyen var mı ?
    0 bi araç kalite kontrol sorumlusu tarafından bakımı yapılıyor satışa sunulduğunda ama bunlarada dikkat ederler yani.
    Ayrıca Toyota motor konusunda profesyonel bence,binlerce kilometre giden araçlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ondan toyota arabalarını geri çağırdı toplattı vs ? bir iki beyin arızası oluyo diye araçlara okadar *** atılmaz

cloverleaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız japonların arka bagaj kaputunun bağlantı kollarına hastayım bu kadar mı profil olur
    coure sportivo...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VtecDream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ondan toyota arabalarını geri çağırdı toplattı vs ? bir iki beyin arızası oluyo diye araçlara okadar *** atılmaz
    amerikada toyota marka bir araç çok kötü bir kazadan sonra araç toplanıyor ve çalıştırılıyor aracın gazına basılıyor aracın gaz pedalı takılı kalıyor toyotada 2007-2009 yıllarında o bant uzrınde uretılen tum toyotaları çağırıyor gaz pedalına ek parça takıyor...bu arıza neden meydana geldiş öncelikle toyota minimum 50 km hızla sert bir zemin çarpınca tüm pedallar kendini zemine bırakırki sürücünün ayagı yaralanmasın sıkışmasın diye...bu takılma olayıda böyle bir kazadan sonra karşılaşılan bir şey...durum bundan ibaret

JDMazda_GTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçları kıyaslarken özellikleriniden tutun... fiyatınıda baz almak lazım yoksa c sınıfı olarak hareket etmek yanlış olur...aldığın ürüne nelerı satın alıyorsun değermi deymezmi bunu adil olarak yaparsan doğru olanı bulursun,evet mesela benim için motor sorunsuzlugudur diğerleri çözulur ama önemli olan aracın senı yolda bırakmaması
    kendın demıssın son cumlede onemlı aracın senı yolda bırakmaması reklamı bıle var toyotanın yolda bıraktıgını gordunuzmu dıye...sahsen gormedım ornek olarak da zaten 600bın kusurluk arabayı ornek olarak verdım soyledıgım aracın motorun daha acılmamıs bı arac.her yandan kıyaslıyorum ve bu benım sahsı fıkrım onume koysunlar alsana en kral alman ya da alsana ne bılıyım nsx-r,supra,ae86,mazda vs vs vs arkadas japon olsun bagaj cubukları olmasın kaportası yamulsun fıtıllerı de kopsun gerısı tınnnn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkdaslar toyota kötü degil iyi bir marka ama coralla o kasası kötü supra da bir toyota markası unutmayın o marka arabanız vardiye hemen savunmaya geçmeyin
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plastik çamurluk vw tuareg tede vardı. Metal çamurluklu toyota rav4 dahamı iyi olacak yani ?
    Saçma bir test olmuş.

En mükemmel mühendislik ne fazla nede eksik malzeme kullanmaktır...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı VtecDream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerikada toyota marka bir araç çok kötü bir kazadan sonra araç toplanıyor ve çalıştırılıyor aracın gazına basılıyor aracın gaz pedalı takılı kalıyor toyotada 2007-2009 yıllarında o bant uzrınde uretılen tum toyotaları çağırıyor gaz pedalına ek parça takıyor...bu arıza neden meydana geldiş öncelikle toyota minimum 50 km hızla sert bir zemin çarpınca tüm pedallar kendini zemine bırakırki sürücünün ayagı yaralanmasın sıkışmasın diye...bu takılma olayıda böyle bir kazadan sonra karşılaşılan bir şey...durum bundan ibaret
    2007-2009 arası Camry'lerde görüldü bu. Güncel yeni nesil 1.4 d4d lerde de yağ yakma sorunu vardı ilk bant ürünlerinde, garantiden yarım blok yapıldı bunlara ve 2. parti mallarda düzeltildi hata

Alıntı turbo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkdaslar toyota kötü degil iyi bir marka ama coralla o kasası kötü supra da bir toyota markası unutmayın o marka arabanız vardiye hemen savunmaya geçmeyin
    güncel kasasına ve bir önceki kasasına oturun, konsolu elleyin yeter ztn golf 4- golf5 arasındaki fark bizde de mevcut malesef..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)