Arkadaşlar yukarıdaki cihazlar arasında kaldım. Fikirlerinizi almak istiyorum.
Printable View
Arkadaşlar yukarıdaki cihazlar arasında kaldım. Fikirlerinizi almak istiyorum.
ip4 macera aramaya deymez... Diğerleri iphone dan 400-500 tl ucuz değilse hiç maceraya girme.
HTC desire diyorum
iphone 4 tabiki kullanıyorum şarjı dışında mükemmel ;)
LG yıkım olacak bence çift çekirdekli gayet güzel bir makina fiyatını takipteyim ayrıca çok güzel foto çeliyor ve 1080 p/hd video kaydı yapmakta.
ben oyun oynarım deli gibi uygulama yüklerim diyorsan htc ama sadece tasarım kullanış kolaylığı facebook twitter mail falan sa iphone4
dün eniştem almış biraz inceledim şekil şemal olarak güzel fakat çok ağır çok geniş ve benim galaxy s in yanında ekran çözünürlüğü ve hassasiyeti pek hoşuma gitmedi. (kontras, kalibrasyon ayarı vs yapılıyorsa yapılmamış haliyle incelemiş olabiliirm) ayrıca menü çok detaylı ve zorlayıcı olabilir. ikonlar çok sade geldi bana.
şu an için i phone bence
HTC diyorum başkada bişi demiyorum :)
Android diyorsanız Galaxy S2 derim ben
HTC çok büyük ve ağır birazcık bence iphone4
Jailbreak yaparak tüm uygulama ve oyunları bedavaya yükleyebilirsiniz ayrıca bir sürü Free uygulamada vardır android markette üçretli uygulamalar Tr ye açık degil o yüzden herşey free ama çok kaliteli uygulamalar degil Android cihazlarada Root yapıp tüm uygulamalarıda bedavaya yükleyebilirsiniz
galaxy s2 on sparişte bi değerlendirin derim
peşinden htc sensetion geliyor zaten :)
i phone 4 ...
Biraz önce media markette optimus black'i inceledem oda güzelmiş müşteri temsilcisi optimus 3d geliyor onu piyasayı dağıtacak dedi ürünü henüz araştırmadım.
Galaxy s2 çok ince zarif ekran arka planı vs..gece ve gündüz çekimi mükemmel..
iphone5........
Iphone 4 tabiki de
galaxy s 2 gelıoyor bır haftaya bekle derım..ben Galaxy s kullanıyorum onun cıkmasını beklıyorum...
galaxy s2 derim i phonenin elması var diye 2000 tl ler verilmez bencede o cihaza samsung galaxy s2 cıkınca direk onu almanı tavsiye ediyorum iyi oldu bu konu ben de telefon araştırıyorum
HTC sensesion veya galaxy S II derim sadece :)
ip4'e ve desirehd'ye o kadar para vermek şu dk'dan sonra gereksiz olur sonuçda tek çekirden 1 ghz işlemcileri var her ikisininde :)
sensesion ve galaxy s II hem daha yeni hemde 1.2 ghz çift çekirdek ile gelecek ki bunlar önemsiz farklar değil :)
tabi bu dediklerim telefonu sonuna kadar kullanacaksan geçerli yoksa sms yaz mail at facebook'a gir vs içinse 3gs bile iş görür :) benim gibi iş odaklı uzak'dan bağlantı vs kullanacaksan işlemci ve ram'in önemi baya öne çıkıyor güzel bi hat ile hızlı internetin varsa bilgisayar taşımaya gerek yok :)
İphone4 alıyorum Bende Avea kampanya yapmış tavsiye ederim.
250dakika heryöne konuşma
250sms heryöne
4gb internet
+
iphone4
ayda 99TL 2yıl sözleşme ile. Paketler vs. 60tl tutsa 40x24=960 tl ye alabileceğin en iyi telefon bence ;)
galaxy s 2 aldı bi yakınım, yakından inceledim oynadım, şu an alınacak en performanslı cihaz... 1 gb ram 1.2 ghz işlemci... biraz piyasaya girsin gidip alıcam...
Galaxy S2 çoktan piyasada 1.250TL yurtdısı fiyatı var tr garantiliside 1.499TL tahminimce 2012nin ilk çeyreginde google nexus 3 çıkıyor 4çekirdek nvdia tegra 720p hd ekranı felan baya sağlam gelicek sonra o zamanlarda yeni galaxy s3 ile yeni iPhone modeli çıkıcak acıkcası şimdi galaxy s2 alırsanız 5 6 ay sonra yeni bir telefon almak isterseniz yarı fiyatına satarsınız ben size diyim şu anlık hiçbirşey almamak biraz beklemek en iyisi
Efsaneden ote biraz, ios cihazlari ortalama senede 1 yenileniyo, ios5 i de tanittilar sonbaharda piyasaya surerken iphone 5 ile (ve hatta bi ihtimal ipad 3 ile) birlikte surcekler
Ios4 tanitildiginda 2g den destegi cekmislerdi, 3g+ios4 cok kisitliydi ve cok yavas kaliyodu, 3gs iyi calissada sistem esas iphone 4 icindi- telefonu da hemen surduler ztn piyasaya
Simdi ayni sey ios5 icin de gecerli; 3g den destegi cektiler, 3gs+ios5 yavas calisiyomus, iphone 4 OK ama bence iphone 5 yakindir :)
Daha yeni beyaz 4 aldım. 5 yada diğer markalar ile ilgilenmiyorum açıkçası.
Desire HD suan kullaniyorum ve iPhone 4'de bir sure kullandim. Ikisinin arasinda karsilastirma yapmak aslinda biraz zor. Amaclari biraz farkli cunku. Kisaca ozetlemeye calisiyim.
iPhone : iPhone daha ergonomik bir cihaz. Daha kullanici dostu ve kullanimi kolay. Kafa yorulucak hicbir yani yok. Satis sonrasi servisler ve yenilenebilme kapasitesi hala Android'den iyi. Bunu application ve oyunlar acisindan ele aliyorum.
Artilari : Desire HD'ye gore ekrani daha iyi. Ama bunun anlami Desire HD'nin ekrani kotu manasinda degil. Sadece iPhone'un ekrani gercekten iyi :) Sarj konusunda Desire HD'den daha iyi. Uygulama destegi fazla.
Eksileri : Kullaniciyi kisitliyor. Mesela; istediginiz ses dosyasini zil tonu yapamiyorsunuz, itunes'a bagli yasiyorsunuz. Dosya transferleri falan sikintili. Genisletilebilir hafizasi yok. Uygulamalar ucretli(yani genelde). Flash destegi yok yani sitelerdeki videolari izleyemiyorsunuz. Bilgisayarda gezindiginiz gibi internette gezinemiyorsunuz. Sitelerle uyum problemleri yasayabiliyorsunuz bazen.
HTC Desire HD : Aslinda kendisi tam bir smart phone. Cep bilgisayari'da diyebiliriz :) Bilgisayarinizda veya tablet le yapabildiginiz bir cok seyi yapabilirsiniz. iPhone'a gore daha karmasik. Aslinda bu daha kapsamli bir cihaz oldugundan kaynaklaniyor.
Artilari : 4.3` ekran. Gercekten farkli bir deneyim. Ozellikle multimedya isin icine girince buyuk ekran onemli bir rol oynuyor. Cihaz cok esnek. Istediginiz gibi yonetebiliyorsunuz. Kisisellestirmede sinir yok gibi. Sense arayuzu piyasadaki android telefonlar icindeki en iyi arayuz bence. Social Networking programlariyla mukemmel uyum icerisinde calisiyor. Kesinlikle kullaniciyi kisitlamiyor ve tamamen ozgursunuz. Yani herhangibi bir yazilima bagli degilsiniz iTunes gibi. Istediginiz gibi dosya transferi yapabilirsiniz. Genisletilebilir hafiza sunuyor(32 gb'a kadar micro SD). HTC sense servisi gercekten ise yarar bir servis. Telefonunuza webden erisim saglayabiliyorsunuz. Kaliteli bir kamerasi var(8 mp). Flash destegi var ve inanilmaz hizli bir web tarayicisina sahip. Bilgisayarda bir web sitesini nasil goruntuluyorsaniz Desire HD ' de de durum ayni(orn: hurriyet.com gibi bol flashli bir site). Ayrica harita servisini icin haritalari ucretsiz olarak yukluyorsunuz ve internet baglantiniz yoksa bile servisten faydalanabiliyorsunuz. Son olarak DLNA'yi destekliyor.
Eksileri : Sarji 1 gun gidiyor. Ekrani iPhone ile karsilastirildiginda geride kaliyor ama kesinlikle kotu degil. Boyutlari eksi olarak kabul edilebilir ama bu tamamen kullaniciyla alakali. Benim icin buyuk olmasi bir arti mesela. Biraz karmasik denilebilir iPhone'a gore. Ama yine dedigim gibi sunduklari daha fazla.
Son olarak ise sunu soylemek isterim. Eger ben su anda yeni bir akilli telefon alacak olsaydim kesinlikle HTC Sensation alirdim. Gercekten su an piyasadaki en guclu cihazlardan bir tanesi ve sense 3 arayuzu ile geliyor.
htc sensations kesinlikle tavsiye ederim.iphone ios yazılımıyla daha çok fire verir.android ve htc sensations derim.
iphone un tuş ve mikrofon bozulması gibi sorunları olmasaydı ve aynı para olsaydı HTC yerine alınabilecek bir telefon..