User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: iphone 4 - Htc desire hd - LG Optimus 2X

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galaxy s2 çok ince zarif ekran arka planı vs..gece ve gündüz çekimi mükemmel..
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone5........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iphone5........
    iphone 4

krm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iphone 4 tabiki de

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galaxy s 2 gelıoyor bır haftaya bekle derım..ben Galaxy s kullanıyorum onun cıkmasını beklıyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iphone 4
    değil işte iphone5 diyorum özellikle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galaxy s2 derim i phonenin elması var diye 2000 tl ler verilmez bencede o cihaza samsung galaxy s2 cıkınca direk onu almanı tavsiye ediyorum iyi oldu bu konu ben de telefon araştırıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla oyunlara 20 dolar 30 dolar 50 dolar yada uygulamalara para vericekseniz iphone ama free ücresitsiz ugulamalar konusundan androdi ben o anlamda yazmıştım.
    App store da 20 dolara oyun degil full navigasyon yazilimi aliyosun fiyatlari bi daha arastir bence

Bence de chatinin dedigi gibi 2 ay beklenir iphone 4s mi olur 5 mi olur ne olursa o alinir

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla oyunlara 20 dolar 30 dolar 50 dolar yada uygulamalara para vericekseniz iphone ama free ücresitsiz ugulamalar konusundan androdi ben o anlamda yazmıştım.
    jb yaptın mı beleş herşey

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HTC sensesion veya galaxy S II derim sadece

ip4'e ve desirehd'ye o kadar para vermek şu dk'dan sonra gereksiz olur sonuçda tek çekirden 1 ghz işlemcileri var her ikisininde

sensesion ve galaxy s II hem daha yeni hemde 1.2 ghz çift çekirdek ile gelecek ki bunlar önemsiz farklar değil

tabi bu dediklerim telefonu sonuna kadar kullanacaksan geçerli yoksa sms yaz mail at facebook'a gir vs içinse 3gs bile iş görür benim gibi iş odaklı uzak'dan bağlantı vs kullanacaksan işlemci ve ram'in önemi baya öne çıkıyor güzel bi hat ile hızlı internetin varsa bilgisayar taşımaya gerek yok

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İphone4 alıyorum Bende Avea kampanya yapmış tavsiye ederim.
    250dakika heryöne konuşma
    250sms heryöne
    4gb internet
    +
    iphone4

ayda 99TL 2yıl sözleşme ile. Paketler vs. 60tl tutsa 40x24=960 tl ye alabileceğin en iyi telefon bence
    Fusion35 ------> OnurD.

Serkan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galaxy s 2 aldı bi yakınım, yakından inceledim oynadım, şu an alınacak en performanslı cihaz... 1 gb ram 1.2 ghz işlemci... biraz piyasaya girsin gidip alıcam...

Deagles48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galaxy S2 çoktan piyasada 1.250TL yurtdısı fiyatı var tr garantiliside 1.499TL tahminimce 2012nin ilk çeyreginde google nexus 3 çıkıyor 4çekirdek nvdia tegra 720p hd ekranı felan baya sağlam gelicek sonra o zamanlarda yeni galaxy s3 ile yeni iPhone modeli çıkıcak acıkcası şimdi galaxy s2 alırsanız 5 6 ay sonra yeni bir telefon almak isterseniz yarı fiyatına satarsınız ben size diyim şu anlık hiçbirşey almamak biraz beklemek en iyisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    değil işte iphone5 diyorum özellikle
    Ortada hiçbirşey yokki , efsaneler dolanıyor sadece...Bu ümit bağlama da nedir
    ip4 yetmiyor artık mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efsaneden ote biraz, ios cihazlari ortalama senede 1 yenileniyo, ios5 i de tanittilar sonbaharda piyasaya surerken iphone 5 ile (ve hatta bi ihtimal ipad 3 ile) birlikte surcekler
    Ios4 tanitildiginda 2g den destegi cekmislerdi, 3g+ios4 cok kisitliydi ve cok yavas kaliyodu, 3gs iyi calissada sistem esas iphone 4 icindi- telefonu da hemen surduler ztn piyasaya
    Simdi ayni sey ios5 icin de gecerli; 3g den destegi cektiler, 3gs+ios5 yavas calisiyomus, iphone 4 OK ama bence iphone 5 yakindir

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha yeni beyaz 4 aldım. 5 yada diğer markalar ile ilgilenmiyorum açıkçası.

TayfunTARI
    Misafir
    Desire HD suan kullaniyorum ve iPhone 4'de bir sure kullandim. Ikisinin arasinda karsilastirma yapmak aslinda biraz zor. Amaclari biraz farkli cunku. Kisaca ozetlemeye calisiyim.

iPhone : iPhone daha ergonomik bir cihaz. Daha kullanici dostu ve kullanimi kolay. Kafa yorulucak hicbir yani yok. Satis sonrasi servisler ve yenilenebilme kapasitesi hala Android'den iyi. Bunu application ve oyunlar acisindan ele aliyorum.

Artilari : Desire HD'ye gore ekrani daha iyi. Ama bunun anlami Desire HD'nin ekrani kotu manasinda degil. Sadece iPhone'un ekrani gercekten iyi Sarj konusunda Desire HD'den daha iyi. Uygulama destegi fazla.

Eksileri : Kullaniciyi kisitliyor. Mesela; istediginiz ses dosyasini zil tonu yapamiyorsunuz, itunes'a bagli yasiyorsunuz. Dosya transferleri falan sikintili. Genisletilebilir hafizasi yok. Uygulamalar ucretli(yani genelde). Flash destegi yok yani sitelerdeki videolari izleyemiyorsunuz. Bilgisayarda gezindiginiz gibi internette gezinemiyorsunuz. Sitelerle uyum problemleri yasayabiliyorsunuz bazen.

HTC Desire HD : Aslinda kendisi tam bir smart phone. Cep bilgisayari'da diyebiliriz Bilgisayarinizda veya tablet le yapabildiginiz bir cok seyi yapabilirsiniz. iPhone'a gore daha karmasik. Aslinda bu daha kapsamli bir cihaz oldugundan kaynaklaniyor.

Artilari : 4.3` ekran. Gercekten farkli bir deneyim. Ozellikle multimedya isin icine girince buyuk ekran onemli bir rol oynuyor. Cihaz cok esnek. Istediginiz gibi yonetebiliyorsunuz. Kisisellestirmede sinir yok gibi. Sense arayuzu piyasadaki android telefonlar icindeki en iyi arayuz bence. Social Networking programlariyla mukemmel uyum icerisinde calisiyor. Kesinlikle kullaniciyi kisitlamiyor ve tamamen ozgursunuz. Yani herhangibi bir yazilima bagli degilsiniz iTunes gibi. Istediginiz gibi dosya transferi yapabilirsiniz. Genisletilebilir hafiza sunuyor(32 gb'a kadar micro SD). HTC sense servisi gercekten ise yarar bir servis. Telefonunuza webden erisim saglayabiliyorsunuz. Kaliteli bir kamerasi var(8 mp). Flash destegi var ve inanilmaz hizli bir web tarayicisina sahip. Bilgisayarda bir web sitesini nasil goruntuluyorsaniz Desire HD ' de de durum ayni(orn: hurriyet.com gibi bol flashli bir site). Ayrica harita servisini icin haritalari ucretsiz olarak yukluyorsunuz ve internet baglantiniz yoksa bile servisten faydalanabiliyorsunuz. Son olarak DLNA'yi destekliyor.

Eksileri : Sarji 1 gun gidiyor. Ekrani iPhone ile karsilastirildiginda geride kaliyor ama kesinlikle kotu degil. Boyutlari eksi olarak kabul edilebilir ama bu tamamen kullaniciyla alakali. Benim icin buyuk olmasi bir arti mesela. Biraz karmasik denilebilir iPhone'a gore. Ama yine dedigim gibi sunduklari daha fazla.

Son olarak ise sunu soylemek isterim. Eger ben su anda yeni bir akilli telefon alacak olsaydim kesinlikle HTC Sensation alirdim. Gercekten su an piyasadaki en guclu cihazlardan bir tanesi ve sense 3 arayuzu ile geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TayfunTARI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Desire HD suan kullaniyorum ve iPhone 4'de bir sure kullandim. Ikisinin arasinda karsilastirma yapmak aslinda biraz zor. Amaclari biraz farkli cunku. Kisaca ozetlemeye calisiyim.

iPhone : iPhone daha ergonomik bir cihaz. Daha kullanici dostu ve kullanimi kolay. Kafa yorulucak hicbir yani yok. Satis sonrasi servisler ve yenilenebilme kapasitesi hala Android'den iyi. Bunu application ve oyunlar acisindan ele aliyorum.

Artilari : Desire HD'ye gore ekrani daha iyi. Ama bunun anlami Desire HD'nin ekrani kotu manasinda degil. Sadece iPhone'un ekrani gercekten iyi Sarj konusunda Desire HD'den daha iyi. Uygulama destegi fazla.

Eksileri : Kullaniciyi kisitliyor. Mesela; istediginiz ses dosyasini zil tonu yapamiyorsunuz, itunes'a bagli yasiyorsunuz. Dosya transferleri falan sikintili. Genisletilebilir hafizasi yok. Uygulamalar ucretli(yani genelde). Java destegi yok yani sitelerdeki videolari izleyemiyorsunuz. Bilgisayarda gezindiginiz gibi internette gezinemiyorsunuz. Sitelerle uyum problemleri yasayabiliyorsunuz bazen.

HTC Desire HD : Aslinda kendisi tam bir smart phone. Cep bilgisayari'da diyebiliriz Bilgisayarinizda veya tablet le yapabildiginiz bir cok seyi yapabilirsiniz. iPhone'a gore daha karmasik. Aslinda bu daha kapsamli bir cihaz oldugundan kaynaklaniyor.

Artilari : 4.3` ekran. Gercekten farkli bir deneyim. Ozellikle multimedya isin icine girince buyuk ekran onemli bir rol oynuyor. Cihaz cok esnek. Istediginiz gibi yonetebiliyorsunuz. Kisisellestirmede sinir yok gibi. Sense arayuzu piyasadaki android telefonlar icindeki en iyi arayuz bence. Social Networking programlariyla mukemmel uyum icerisinde calisiyor. Kesinlikle kullaniciyi kisitlamiyor ve tamamen ozgursunuz. Yani herhangibi bir yazilima bagli degilsiniz iTunes gibi. Istediginiz gibi dosya transferi yapabilirsiniz. Genisletilebilir hafiza sunuyor(32 gb'a kadar micro SD). HTC sense servisi gercekten ise yarar bir servis. Telefonunuza webden erisim saglayabiliyorsunuz. Kaliteli bir kamerasi var(8 mp). Flash destegi var ve inanilmaz hizli bir web tarayicisina sahip. Bilgisayarda bir web sitesini nasil goruntuluyorsaniz Desire HD ' de de durum ayni(orn: hurriyet.com gibi bol flashli bir site). Ayrica harita servisini icin haritalari ucretsiz olarak yukluyorsunuz ve internet baglantiniz yoksa bile servisten faydalanabiliyorsunuz. Son olarak DLNA'yi destekliyor.

Eksileri : Sarji 1 gun gidiyor. Ekrani iPhone ile karsilastirildiginda geride kaliyor ama kesinlikle kotu degil. Boyutlari eksi olarak kabul edilebilir ama bu tamamen kullaniciyla alakali. Benim icin buyuk olmasi bir arti mesela. Biraz karmasik denilebilir iPhone'a gore. Ama yine dedigim gibi sunduklari daha fazla.

Son olarak ise sunu soylemek isterim. Eger ben su anda yeni bir akilli telefon alacak olsaydim kesinlikle HTC Sensation alirdim. Gercekten su an piyasadaki en guclu cihazlardan bir tanesi ve sense 3 arayuzu ile geliyor.
    ip4 ile ilgili yazdığınız eksi'lerin hiçbiri yok aslında eksisi hiç yok diyebiliriz...
    not without jb

GokhanK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    htc sensations kesinlikle tavsiye ederim.iphone ios yazılımıyla daha çok fire verir.android ve htc sensations derim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)