-
Junıque desıgn studıos s2000
-
Maşallah süper duruo sadece o siyahlar ek sanırım ön ve yanlar ıyıde arka abartı geldı basıklık süper olmuş
-
TR sınırlarında mı bu S2K ?
-
Harika.
AE86'nın da fotoğraflarını paylaşırsanız sevinirim. : )
-
Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim, maşallah. Fotolar da güzel olmuş.
-
nokta konmus....masaallah......
-
maşallah. araç plakasızmı trafiğe çıkmıyor mu merak ettim
-
-
Gerçekten mükemmel olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim:)
-
başarılar:):)
bide mx 5 i görseydik
-
-
dönüp dönüp bakıyorum muhteşem! böyle bir araba yaptığınız için helal olsun
-
evet ülkemizde, maşallah kazasız belasız inş...
-
nokta olmuş nazar değmesin :)
-
Emeklerinize sağlık.Ayrıca foto çekilen mekan da neresi ise yabancı kaynaklı fotolar gibi görünmesini sağlamış.
-
Alıntı:
aga81 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah süper duruo sadece o siyahlar ek sanırım ön ve yanlar ıyıde arka abartı geldı basıklık süper olmuş
siyah gibi görünen ekler karbon fiber =), basıklık konusuna gelince araç yüksekliği içerden elektronik olarak ayarlanabiliyor... teşekkürler
-
Alıntı:
levent Nickli Üyeden Alıntı
TR sınırlarında mı bu S2K ?
Tabi ki evet =)
-
Alıntı:
Kakus Nickli Üyeden Alıntı
Harika.
AE86'nın da fotoğraflarını paylaşırsanız sevinirim. : )
kısa bir süre sonra ae86 projemizin fotoğraflarınıda sizlerle paylaşacağım...
-
Alıntı:
Berk007 Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim, maşallah. Fotolar da güzel olmuş.
Teşekkür ederim...
-
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Emeklerinize sağlık.Ayrıca foto çekilen mekan da neresi ise yabancı kaynaklı fotolar gibi görünmesini sağlamış.
Fotoğrafları istanbul olimpiyat stadında çektik =) ( drift organizasyonlarının yapıldığı mekan )
-
Arkadaşlar hepinize güzel yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler, beğenmenize çok sevindim =) umarım diğer junique design studios projelerimizide beğenirsiniz...
-
masallah cok güzelll bende yurtdısı sandım :)
-
ilk gördügümde yurtdışından bi araç sanmıstım...
muazzammm :)
-
geçen gün can arkadan çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı facede,daha fazlası için XXXX dergisi yazmış,bende kafa görüntüsünü çok merak ettim,sahibi kesin bizim siteye üyedir dedim,konu açtım :D
http://www.techturkey.com/forum/sohb...nda-s2000.html
hoşgeldiniz,çok başarılı bir çalışma,AE86'da çok çok iyi duruyor,detaylı fotoğraflarını bekliyoruz :)
başarılarınız devamı dilerim :)
-
muhteşem, rengide çok yakışmış
-
-
Her seyiyle harika olmus emeginize saglik tr de umarim bu tur profesyonel calismalari daha fazla goruruz
-
-
üffff süper olmuş :) bi amuse,bi de bu :)
edit: Ayrıca tampondan bağımsız duran DTM tarzı hayvani difüzörlere de bayılıyorum...
-
kusursuz bır qüzellık bayıldım bayıldım tebrıkler çok qüzel maşalla....:icon_tup:
-
keşek tam arkadan fotosu olsaydı. kamberli arka lastiklerine hastayım s2k nın..
-
-
Alıntı:
Garaj38_EMRE Nickli Üyeden Alıntı
geçen gün can arkadan çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı facede,daha fazlası için XXXX dergisi yazmış,bende kafa görüntüsünü çok merak ettim,sahibi kesin bizim siteye üyedir dedim,konu açtım :D
http://www.techturkey.com/forum/sohb...nda-s2000.html
hoşgeldiniz,çok başarılı bir çalışma,AE86'da çok çok iyi duruyor,detaylı fotoğraflarını bekliyoruz :)
başarılarınız devamı dilerim :)
=)) teşekkür ederim, en kısa sürede ae86mızın fotoğraflarıda sizlerle...
-
-
-
maşallah hakikaten bu gibi başarıların Türkiye'den çıkması çok güzel. . arka difüröz bitirmiş olayı, renk vs uyum hakikaten çok başarılı. . emeğinize sağlık, başarılarınızın devamını dilerim. .
-
Alıntı:
Junique Nickli Üyeden Alıntı
siyah gibi görünen ekler karbon fiber =), basıklık konusuna gelince araç yüksekliği içerden elektronik olarak ayarlanabiliyor... teşekkürler
Elektronik Sistemin Maliyetini Çok Merak Ettim Özel Deyilse Paylaşabilirmisiniz ?
Bu Arada Maşallah Aracınıza Çok Hoş Görünüyor.
-
Alıntı:
dmts Nickli Üyeden Alıntı
maşallah hakikaten bu gibi başarıların Türkiye'den çıkması çok güzel. . arka difüröz bitirmiş olayı, renk vs uyum hakikaten çok başarılı. . emeğinize sağlık, başarılarınızın devamını dilerim. .
Arkadaşlar inanın benim için bu tarz yorumları duymak, bu tarz arabaları kullanmaktan bile daha mutlu edici, gerçekten çok teşekkürler...
foruma üye olduktan sonra anladım ki buradaki tüm arkadaşlar gerçekten çok samimi, alçak gönüllü ve iyi niyetli insanlar...
bu kadar yorum geldi 1 kişi bile araba hakkında en ufak negatif bir yorum yapmadı herkes sadece aracın ne kadar güzel, ne kadar başarılı olduğundan bahsetti... bu da bu forumun ne kadar pozitif ve düzeyli bir platform olduğunun kanıtıdır ve bunu sağlayanda sizlersiniz... umarım üzerinde çalışmalar yapacağımız diğer araçlarımızda sizlerin beğenisine layık olur.
Tekrar teşekkürler !
-
Alıntı:
The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı
Elektronik Sistemin Maliyetini Çok Merak Ettim Özel Deyilse Paylaşabilirmisiniz ?
Bu Arada Maşallah Aracınıza Çok Hoş Görünüyor.
bu tarz soruları "info@junique.com.tr" adresi üzerinden sorarsanız yardımcı olabilirim, fotoğraf paylaşımı altında ticaret yapmak doğru olmaz diye düşünmekteyim...
teşekkürler
-
Gerçeken özel bi arç olmuş.
çalışmalarınızda başarılar dilerim.