Üyelerin tanışma konuları arasında konusulması uygun olmayacagı düşüncesiyle konu buraya yazmayı uygun gördük.Gelmek isteyenler fikirlerinizi bekliyoruz.Teşekkürler. .
Printable View
Üyelerin tanışma konuları arasında konusulması uygun olmayacagı düşüncesiyle konu buraya yazmayı uygun gördük.Gelmek isteyenler fikirlerinizi bekliyoruz.Teşekkürler. .
üsküdarda nerede ? ne amaçla , muhabbet mi ? muhabbet sonrası rolling flaanmı
biri patso mu dedi :D
ben gelirim , ne zaman düşünüyosunuz? Aykut106 sen merdivenlerin orda toparlarsın milleti ***** ben kimseyi bilmiyorum :)
gri focus SOZ 32 SABRİ
PAtso önünde yer bulunmaz :) Patso Can dır...
arka taraf musaıt olur bence geç saat daha ıyı olur akşam 10 11
tabi tabi 10-11 gibi mantikli olur..
füme grande punto 3k
Valla üsküdarlı olarak gelmek isterdim ama akşam başka bir yerde bulunacağım, size iyi eğlenceler.
üsküdar patso mu :D... of diyorum :)
tarih ve saat bilgilerinizi bekliyorum :) hafta içi 8-9 gibi olabilir daha net olur mesaiden çıkar hazırlanıp geliriz :) uyarsa tabi .. bu hafta sonu doluyum da :D
bu akşam mı? ne zaman? merak ettim :)
pazar akşami bna uyar pampişler=)
Pazar gunu cogu kisinin tatil gunu oldugu icin cumartesi aksami 22 23 arasinda olabilir aslinda uyar mi?
Cogumuzun gittigi bildigi bir yer.sadece tanismak muhabbet bilgi paylasimi amacli ayni saatlerde orda olmak istedk.cumartesi aksam 10 dan snra olabilir.
cumartesi yani yarın mı? pazar mı?
ctesi de pazar da uyar bna beyler. saat 10 dan sonra olmak kaydi ile=)
bende katılırım gün saat ffark etmez
bayağa bi üsküdardaydım bugün :) müsait bi aksam olursa bende gelmek isterim
arkadaşlar bende gelmek istiyorum ama Üsküdar'da nerde yer_?
fark yapmaz geliriz itinaylada patso yeriz:D
bilmeyipte gelmek isteyenleri göztepeden alır götürürüm
yarın akşam diyelim o zman patsonun karşısındaki durağın önü müsait oluyo her daim çok uzak ama gelicem :D
cumartesi akşam gelirim
yrn boyayı bıtırırsek ızmıtten doner ome_rs le bızde katılırız .
beyler yarın aksam d.günüm oldugundan eğer geç saate kadar takılırsanız kayınvalidegilelri acıbademe bırakıcam ordan dönüşte urarım yanınza :D
o zmn ctesi gece mi diyoruz??
peki saat kaç gibi orda olalım?
belirlenir ise daha net olur :)
10-11 gbi diyelim mi üsküdarli hemşerilerim??
şuan toplananlar varmı ne alemde buluşma?
yrn toplanılıcak bugun deil.
yarın 10 gbi toplaniyoruz..
adresi bilen _?
ben:D
rıdvan ne alemdesiniz kolay gelsin:)