Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 12.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55882920 ilandaki araçla ilgili bilgisi olan var mı yakın bi arkadaşım düşünüyor aracı?
Printable View
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 12.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55882920 ilandaki araçla ilgili bilgisi olan var mı yakın bi arkadaşım düşünüyor aracı?
Bende merak ediyorum aslında tam olarak neyi var neyi yok.
Değişen yok diyor fakat araçta komple ya da tavan hariç boya var.
Bikaç aydır ilanı var fiyat değişip duruyor hep.Düzgün bir araç olsaydı bu fiyata vermezlerdi verseler bile çoktan satılırdı bence.
ya bu rs ilanları hakkında konuşmayı pek sevmem ama
yüzeysel boya nedir Allah aşkına ya.
ayrıca yanılmıyosam bu aracın daha oncekı ılanında motor paşaoğlu garantili demişti.
şimdide garajın onunde foto koymuş güven vermek amaçlı.
bu ilanlardan garaj sahibinin bilgisi oldugunu sanmıyorum.motora garanti verecek usta yok bu dünyada.
bence cok iyi olsaydı bu fiyatlara satılmazdı suan piyasanın altında cok suan
Evet motora garanti vercek usta yok ama fiyat uygun değişen yok deniyor karamsar kaldım ben git gel 1 gün bu yaz döneminde hüsranla karşılaşmak istemiyorum
evet baya uygun :)
aracın sahibine ayıp olmasın buradan yazıyoruz ama bu fiyata baz alındıgında insanın aklına hersey gelir motoruna kaportasına bi gidip detaylı bakılması gerek bence
Aynen durursa pazartesi salı gidip bakcaz...
Umutsuz vaka.
motorcu ve kaportacı arkadaş ile gitcez bakmaya püf noktaları nelerdir rs in?
Zy -rs i satalım arkdaşlar :)))
Evet Ozan aracı ben aldım. Bu ilandaki aracı araştırmadım. Fakat aracın sürekli değişen ilanlarındaki fotoğrafları, iki ay da bir satılık ilanıyla ortaya çıkması, piyasanın çok çok altında rakamlarla satılmaya çalışılması birden çok kötü göstergeyi içinde barındırdığından bence şehir dışından gelip incelenmek için umutsuz bir vaka.
kaporta kısmında bi espirisi alüminyum kaput zaten onun haricinide kaportacı arkadaş anlar zaten.motor kısmında neler yapılmış neler değişmiş bakım durumu nasıl bunlar önemli.anlayan kişiden kastım benim,gidişinden anlayan birisi kullansa direk aracın nasıl olup ya da olması gerektiğini bilir.şanzıman olayına gelince senkromeçleri cırtlar genelde clio rslerin 1-2-3 viteslerde buna da dikkat edin.bakım olayında da krank kasnağı,egzantrik açı kaydırıcı,triger seti ,alternatör seti ne zaman değişmiş bunlara göre bakın.iç donanımda sağ koltuk altında 6 lı alpine cd changer olması lazım.aklıma gelen şimdilik bunlar ek olarak bi şey gelirse mutlaka eklerim
koltuklarına bakabilirsin.yan hava yastıkları var.patlamışsa dikişleri belli eder kendini.
kaputun cok hafıf olması gereklı. bazı modellerde agır kaput cıktı dıyenler var ama ben inanmıyorum buna.haa kaza yapmıştır tekrar hafıf kaput takılmıstır orası ayrı:)
bunun dışındaki husuları yanında goturecegın motorcu ve kaportacı arkadaslar sana soylerelr zaten.
teşekkürler bilgiler için hayırlısı artık..
açıkçası bana göre çok çok güzel bir araç aldın piyasa da bu şekilde rs sayılı ki berat aracı konusunda çok titiz bir insandır tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırırdı boya işleri dahil ki sende araca baktırınca görmüşsündür zaten.güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle.
kaputa kesin bakarım :)
Çok teşekkür ederim, iyi dileklerin hepimiz için. Berat ile hala görüşüyoruz. Çok ama çok titiz bir arkadaş gerçekten. Benim için bu araca rastlamak gerçekten büyük bir şans oldu. Aracın bakımlarının yapıldığı yetkili servisin sahibininin oğlunun okuldan eski ev arkadaşım çıkması ise daha büyük şans.:) İlanın 24 saat kalmasına dahi izin vermedim gerçi. Konduğu günün ertesi satın aldım.
valla senin açından çok büyük bir şans bence de aldığın rs gibi 10 tane çıksın Türkiye'de öp başına koy.hangi yetkili serviste baktırdınız araca beratın gittiği 2 tane yetkili servis vardı 1 tanesi benim sürekli gittiğim yetkili servis izmirde.ilanın 24 saat kalmaması hem aracın temizliğinden hem de sizin hızlı ve doğru karar vermenizden kaynaklanıyor
yaa git 9 milyara al :D bas turboyu
yada kadir abi gibi atmos king yap :)
İlanlarda ki Rs'lerin bir çoğuna bakmıştım. O araçların çoğu halen satılık durumdalar hatta. Genelde çok el değiştirmekten özelliklerini yitirmiş, yorgun ve kazalı araçlardı. Aralarında alınabilir durumda olan kötü ama adam edilebilir araçların sahipleride araçlarına göstermedikleri titizlikleri fiyat politikası konusunda eksiksiz uyguladıklarından içime sindirip alamadım. Hatta bu süreçte 306 GTi'da baktım, hatta İzmir'deki kiraz kırmızı 306'nın peşinden baya koştum, kısmet olmadı, iyiki de olmadı.:) Bahsettiğim servis Ren-Ser. Çeşme otobanı tarafında.
2-3 ay öncede ilanı vardı fotoğrafları yoktu bir ara.Alınabilecek olsa o kadar zaman bu fiyata durmazdı kanımca