User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Clio RS sorgu bilgi lazım arkadaşalar?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibrahimefeoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorcu ve kaportacı arkadaş ile gitcez bakmaya püf noktaları nelerdir rs in?
    kaporta kısmında bi espirisi alüminyum kaput zaten onun haricinide kaportacı arkadaş anlar zaten.motor kısmında neler yapılmış neler değişmiş bakım durumu nasıl bunlar önemli.anlayan kişiden kastım benim,gidişinden anlayan birisi kullansa direk aracın nasıl olup ya da olması gerektiğini bilir.şanzıman olayına gelince senkromeçleri cırtlar genelde clio rslerin 1-2-3 viteslerde buna da dikkat edin.bakım olayında da krank kasnağı,egzantrik açı kaydırıcı,triger seti ,alternatör seti ne zaman değişmiş bunlara göre bakın.iç donanımda sağ koltuk altında 6 lı alpine cd changer olması lazım.aklıma gelen şimdilik bunlar ek olarak bi şey gelirse mutlaka eklerim

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorcu ve kaportacı arkadaş ile gitcez bakmaya püf noktaları nelerdir rs in?
    koltuklarına bakabilirsin.yan hava yastıkları var.patlamışsa dikişleri belli eder kendini.

kaputun cok hafıf olması gereklı. bazı modellerde agır kaput cıktı dıyenler var ama ben inanmıyorum buna.haa kaza yapmıştır tekrar hafıf kaput takılmıstır orası ayrı

bunun dışındaki husuları yanında goturecegın motorcu ve kaportacı arkadaslar sana soylerelr zaten.

ibrahimefeoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler bilgiler için hayırlısı artık..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Starion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet Ozan aracı ben aldım. Bu ilandaki aracı araştırmadım. Fakat aracın sürekli değişen ilanlarındaki fotoğrafları, iki ay da bir satılık ilanıyla ortaya çıkması, piyasanın çok çok altında rakamlarla satılmaya çalışılması birden çok kötü göstergeyi içinde barındırdığından bence şehir dışından gelip incelenmek için umutsuz bir vaka.
    açıkçası bana göre çok çok güzel bir araç aldın piyasa da bu şekilde rs sayılı ki berat aracı konusunda çok titiz bir insandır tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırırdı boya işleri dahil ki sende araca baktırınca görmüşsündür zaten.güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler bilgiler için hayırlısı artık..
    kaput için mıknatısla bakın abi üstüne yapışmıyorsa alüminyumdur.

ibrahimefeoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaputa kesin bakarım

Starion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozanbulbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıkçası bana göre çok çok güzel bir araç aldın piyasa da bu şekilde rs sayılı ki berat aracı konusunda çok titiz bir insandır tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırırdı boya işleri dahil ki sende araca baktırınca görmüşsündür zaten.güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle.
    Çok teşekkür ederim, iyi dileklerin hepimiz için. Berat ile hala görüşüyoruz. Çok ama çok titiz bir arkadaş gerçekten. Benim için bu araca rastlamak gerçekten büyük bir şans oldu. Aracın bakımlarının yapıldığı yetkili servisin sahibininin oğlunun okuldan eski ev arkadaşım çıkması ise daha büyük şans. İlanın 24 saat kalmasına dahi izin vermedim gerçi. Konduğu günün ertesi satın aldım.
    David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!

http://garaj.imgur.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkür ederim, iyi dileklerin hepimiz için. Berat ile hala görüşüyoruz. Çok ama çok titiz bir arkadaş gerçekten. Benim için bu araca rastlamak gerçekten büyük bir şans oldu. Aracın bakımlarının yapıldığı yetkili servisin sahibininin oğlunun okuldan eski ev arkadaşım çıkması ise daha büyük şans. İlanın 24 saat kalmasına dahi izin vermedim gerçi. Konduğu günün ertesi satın aldım.
    valla senin açından çok büyük bir şans bence de aldığın rs gibi 10 tane çıksın Türkiye'de öp başına koy.hangi yetkili serviste baktırdınız araca beratın gittiği 2 tane yetkili servis vardı 1 tanesi benim sürekli gittiğim yetkili servis izmirde.ilanın 24 saat kalmaması hem aracın temizliğinden hem de sizin hızlı ve doğru karar vermenizden kaynaklanıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa git 9 milyara al bas turboyu

yada kadir abi gibi atmos king yap

Starion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla senin açından çok büyük bir şans bence de aldığın rs gibi 10 tane çıksın Türkiye'de öp başına koy.hangi yetkili serviste baktırdınız araca beratın gittiği 2 tane yetkili servis vardı 1 tanesi benim sürekli gittiğim yetkili servis izmirde.ilanın 24 saat kalmaması hem aracın temizliğinden hem de sizin hızlı ve doğru karar vermenizden kaynaklanıyor
    İlanlarda ki Rs'lerin bir çoğuna bakmıştım. O araçların çoğu halen satılık durumdalar hatta. Genelde çok el değiştirmekten özelliklerini yitirmiş, yorgun ve kazalı araçlardı. Aralarında alınabilir durumda olan kötü ama adam edilebilir araçların sahipleride araçlarına göstermedikleri titizlikleri fiyat politikası konusunda eksiksiz uyguladıklarından içime sindirip alamadım. Hatta bu süreçte 306 GTi'da baktım, hatta İzmir'deki kiraz kırmızı 306'nın peşinden baya koştum, kısmet olmadı, iyiki de olmadı. Bahsettiğim servis Ren-Ser. Çeşme otobanı tarafında.
    David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!

http://garaj.imgur.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

o da bi opsiyon ama parçaları getirmek o kadar kolay olmaz diye düşünüyorum tabi araba patatesse baştan yaratmak gerekecek o da ayrı bi detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o da bi opsiyon ama parçaları getirmek o kadar kolay olmaz diye düşünüyorum tabi araba patatesse baştan yaratmak gerekecek o da ayrı bi detay
    yaa proje amaçlı 8 9 a alınır die dedim yoksa tabiki 16 17 verip adam gibisine binmek varken ben 2 sene önce biniodum sattım 6 araç deiştim ondan sora yine döndüm dolandım rs e geldim nie az yakıo çok kaçıo ve keyifli bi araç 2. vitesine hastayım

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yaptık ama daha bi dünya yapılacak var İtb alamıyom anasının nikahı,beyin almak lazım,enjektörler yetmiyo,egzantrikler değişmeli,ayarlı kasnağı, vs çok pare lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaptık ama daha bi dünya yapılacak var İtb alamıyom anasının nikahı,beyin almak lazım,enjektörler yetmiyo,egzantrikler değişmeli,ayarlı kasnağı, vs çok pare lazım
    abi en önemlisi para tabiki yapılmıcak bişi yok ama para ve getirtme meselesi o yüzden hayranım white rs'e sana kardeş gelio ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi en önemlisi para tabiki yapılmıcak bişi yok ama para ve getirtme meselesi o yüzden hayranım white rs'e sana kardeş gelio ama
    Bro getirme sorun değil artık sorun aynen para
    Kardeş geliyoo gelsin gelsin şaplaa vuruyum ensesine saygı duysun abüsüne

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3 ay öncede ilanı vardı fotoğrafları yoktu bir ara.Alınabilecek olsa o kadar zaman bu fiyata durmazdı kanımca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bro getirme sorun değil artık sorun aynen para
    Kardeş geliyoo gelsin gelsin şaplaa vuruyum ensesine saygı duysun abüsüne
    ehehehe =) yürüsün rs ler ztn çok laf yiyodu yürümüo die görünen köy klavuz istemez=)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlanlarda ki Rs'lerin bir çoğuna bakmıştım. O araçların çoğu halen satılık durumdalar hatta. Genelde çok el değiştirmekten özelliklerini yitirmiş, yorgun ve kazalı araçlardı. Aralarında alınabilir durumda olan kötü ama adam edilebilir araçların sahipleride araçlarına göstermedikleri titizlikleri fiyat politikası konusunda eksiksiz uyguladıklarından içime sindirip alamadım. Hatta bu süreçte 306 GTi'da baktım, hatta İzmir'deki kiraz kırmızı 306'nın peşinden baya koştum, kısmet olmadı, iyiki de olmadı. Bahsettiğim servis Ren-Ser. Çeşme otobanı tarafında.
    taner mi ev arkadaşındı?ren-ser benimde gittiğim servis zaten ki bana göre izmirde gidilebilcek 2-3 servisten biridir.ilanlarda ki rslerin çoğu satılık olarak kalacak bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehehehe =) yürüsün rs ler ztn çok laf yiyodu yürümüo die görünen köy klavuz istemez=)
    Yürür yaw para harcayınca yürümüyecek araba az
    Atmoking bence bursalı sarı h22 eg dir alayımız yalan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)