Fena olmadı , baya iş görüyor . :)
ROB34 Turbo M3 - Lauch Control And several daily test on Vimeo
Printable View
Fena olmadı , baya iş görüyor . :)
ROB34 Turbo M3 - Lauch Control And several daily test on Vimeo
Çok güzel bir video olmuş , tebrikler
Araç aslında tam kıvamında şu anda tahmin ediyorumki sizinde tam istediğiniz gibi olmuştur , ayrıca beyin olarak ne var kaç dönüyor merak ettim
Allah kaza bela vermesin
bu m3 hep hoşuma gitmişti maşallah şimdi daha da iyi olmuş araç musa diye bir arkadaşındı yanılmıyorsam sattımı aracı ?
Aracı biz aldık , zaten biz yapmıştık. Yabancıya gitmedi :)
Motor 7200 devir çeviriyor.Beyin olarak başlıkta belirttiğim gibi Power Mod kullanıyoruz.
hayırlısı olsun güzel bir araç :)
oo baya keyifli olmuş video elinize sağlık :)
Yaklaşık güç ve tork durumu nedir?
410-492Hp - 540nm
410whp @6500 (tekerlekte) , bmw de yuzde 18 ve 20 arası kayıp oldugu idda ediliyor dunyada. yuzde 20 kayıpla, krankda 492 hp - 540 nm dastek dynoda. atmosferikken 284 krankda cıkmıstı.
hehe maşallah UZMAN TV ye koyun:)
güzel olmuş bu güçlerde 4 viteste bile arka saçmalıyor maşallah
Çok güzel video olmuş
video süper olmuş..
aracada maşallah..
maşallah cok zevklı bı araç olmuş basınc acmayı düşünüyor musunuz dusunuyorsanız stok motor ne kadar basınca dayanıyor.
maşallah abi, çok keyifli olmuş :) videoda on numara :icon_tup:
video gerçekten kaliteli emeğinize sağlık
çok güzel bir video olmuş öncelikle :)
araca maşallah sürücüye ayrı bir maşallah :)
maşallah araca çok güzel olmuş videoda başarali elinize sağlık
Teşekkürler beyler .
Standart motor ile bu kadar yeterli.Kapak contası bile standart şu anda :)
allah nazardan saklasın cok keyifli bi hale gelmiş masallah.
mustafa abi bu 321 likmi ? krankta 284 çıkmış ? 286 lıksa süper kondisyonda atmosferkken whp kaçtı ?
en mantıklısını yapmışşınız stock ve turbo. dert yok tasa yok . hacimli olunca 208 ps gelmiş 0.6 ile müthiş ... turbo ne ?
bide whp kayıplarını azaltmak mümkünmü ?
maşallah yaa çok iyi :)
wideonun sonunu yeni izledim launch olayını çok iyi anlatıp uygulammşın tebrikler :)
Guzel video, zevkle izledim, elinize saglik
Bundan 1.5 sene once , atmosferıkken 237 whp cıktmıstı. Yuzde 20 kayıpla 284,4 bg oluyor. Videodaki dyno cıktısında, eskı halı ile yeni halinin farkını görebılırsınız grafikte. Filtre egsoz vardı ama stardart kadar cıkmıstı gucu.
Motorda revızyon yapılmadı. Hatta 3 sene boyunca, musa nın araca gozu gibi bakmasına ragmen, bilenler bilir =) (10 dakka kesıcıde bornoutlar, 120 derece su, 160 derece yag hararetlerı =) ) conta bıle degıstırmedık. Külbütor sokup subab ayarı bıle yapılmadı. O kadar stok yani =)
Zamanı geldiginde sadece kol pistonla ve dogru turbo ile 700 - 750 bg seviyelerine cıkmak basit m3 ile. Biz de simdi o zamanı bekliyoruz ama 1 seneden fazla olmasına ragmen turbo olalı halen dayanıyor contamız 0.6 barda ve stok saplamalarla.
tebrikler maşallah :)
cok guzel olmus video elinize saglık
çok iyi olmuş çıtır çıtır tam tadında valla :D
artık pisti gaz kesmeden bi seferde yan yan dönebilir diye düşünüyorum :D :D maş. :;)
video da izlerken bile göz bebeklerim bi sağa bi sola fırıldak gibi oldu :)
canlısı allah muhafaza
küçük sırlar tayfasından mert kardeşime selamlarımı iletiyorum bu arabayla bebekde turlamasını rica ediyorum
hahahahha :)
maasallah kazasız belasız videoda çok ii elinize sağlık ( Mertte yürekli kardeşim 4 te iyi gaz açıyosun ) =)
çok keyifli olmuş video da çok güzel :)
masallah cok guzel olmus.drift ant. cok buyuk zevkle izledigimiz bir arac :D bu arada ant. yok bu sıralar ?