BU KONUDA COK TARTIŞMAMIZ OLDU ARKADASLARLA AMA Bİ TÜRLÜ UZLAŞAMADIK BİRİ UZUNDA ALIR DİO DİERİ TORK AVANTAJI İLE ROLL DA YER DİO..BAKALIM ÜSTADLARA SORALIM :) SİZ BİDE ARASINA COOPER S 175 HP ATIN BAKALIM NOOLCAK :d
Printable View
BU KONUDA COK TARTIŞMAMIZ OLDU ARKADASLARLA AMA Bİ TÜRLÜ UZLAŞAMADIK BİRİ UZUNDA ALIR DİO DİERİ TORK AVANTAJI İLE ROLL DA YER DİO..BAKALIM ÜSTADLARA SORALIM :) SİZ BİDE ARASINA COOPER S 175 HP ATIN BAKALIM NOOLCAK :d
cooper s yürür yürümeye ama 3.20 d alır mersoyu uzunda ve kısa da :)
3.20d tabikide alacaktir, beygirine gore cok iyi performans uretiyor
3.20d kesinlikle farklı gidicektir turbo hesabı :D
320 d alır başını gider:D
Bende dizel kullanıyorum , torkla alma gitme olayi kagit ustundeki gibi olmuyor.heleki ayni veya yakin hp ye sahip benzinli araclarla yururken...denemeye cikilirken nedir tek kisi veya 2 ser kisi agirlik olmadan cikiliyor dizelin cok bir avantaji kalmiyor.
Sahsi fikrim c200 gecer yonunde.
Bmw atilir once mersoda koyar gecer bence:)
Benim minide r53 sadece header, filtre varken c220 cdi ile denedik 200 den sonra yakalayip gececekti sözde... Nerdeyse kayboluyodu arkada:) yani bmw chipli falan deilse mini sırıtmıs brz orda..
Mini biraz olmamis orda :) bmw acamaz belki ama gcer heleki bide sedan olursa :)
E60 2009 520d sahibiyim, cooper-s alır
mercedes ve bmw kıyaslamasında 3.20d alır her türlü. cooper s'te threesome yapar.
mini bunların arasına abes kaçar ikisi arasında ise 320 d uzar gider..
3.20 D ile e250 cdi karşılaştırması daha denk olurdu bence
320d önde olur. Benim asil anlamadigim 184luk 320d lerin yazilimli 177 320d le kafa kafaya yürümesi. 2 farkli aracta denedik sonuc ayni 177likler coupe.
Eski bir w204 kullanıcısı olarak e90 320d 177hp yi geçtim, 0 dan kalktımızda ve roll dede mercedes hertürlü alır bmw 100 e ulaşana kadar 3 vites değiştirirken mersedes 2. viteste 100km ulaşıyor fabrika verilerine bakmayın yolda herşey çok farklı mersedes 4. vitesin sonlarında 247 km hıza ulaşabiliyor komp motor ve 5 ileri şeçeneği çok begenılmesede hertürlü bmw'yi geçebilecek güce sahip zaten yeni nesil cgi motor ve 7 ileri ile çok üzebilir...
ikiside dizel olsaymış keşke şahsen c220 ile 520d yi deli ettim çıldırdı yetişemedi bana
bu şekildede c200 biyerden sora alır fikrindeyim
arkadaşlar su abez kaçmış bu keşke dizel olsaydı dionuzda ben reel bi konudan bahsediorum farazi değil.. bi arkasamızda c 200 var ve yolda 320d yediini iddaa edior.. 320 d olan var aramızda o da tenezzül etmior ki yası 35 ve sevmez o tarz kullanışları kapışmaları iyi aile babası hesabı.. ve cooper s kullanıcısı (sahibi değil) olan bir arkadaş ben kafa kafaya gidiorum 200den sonra 320d ile dedi sizlere sordum.. tesekkur ederim ;)
320d 'biraz daha atak olucatir, yuksek hizda cok denk olurlar ama, normalde benzinli gibi dursada bu tip olaylarda, 320d in teknolojisi ile ust devirlerdede gayet iyi
Teknolojisi nedir hocam? Common rail degilmi? Farki nedir teknoloji olarak mesela c220 cdi dan
c200 benzinli oldugu icin 320d cok ciddi bir fark acar.coopers ise hepsini gecer
3.20d hepsinden hızlı.. cooper ı da geciyor mercedesi de.. hız arttıkca fark abartı acılır..
3.20 d çok iyi gidiyor cabrıo 320d stoc vtı ın 1 2 boy önünde yürüyor
320d her türlü geçer bence,184'lük olanlar 330 ci ile denk yürüyor,c200 nereye geçiyor?ben cooper s de şans tanımıyorum..3 ü arasında kesinlikle 320 d diyorum..
3.20d 3.30ci'ylemi yürüyor
3ününde standart olduğunu düşünürsek, bence 320d avantajlı, ben bu araçların hiç birinin sürücü koltuğuna oturmadım ama , 320d ve r53 ile denedim aracımı, benim şahsi görüşüm 320d ile r53 uzun süre beraber gideceklerdir, top speed te mininin aerodinamki yapısından dolayı biraz sıkıntılı olduğunu sadece duydum, eğer öyle bir durum varsa,200üzeri hızlarda 320d devam edecektir, c200komp ise bence olanları arkadan izlemekle yetinir, içine bir defa bindim , bence spec olarak diğer arabaların oldukça altı, ama 320d vs. c200komp denemesindense, r53 ile 320d denemesi çok daha zevkli olacaktır
söyle bişey mevcut ama nekadar saglıklı bilemem :)
BMW 320d vs MB C200 - YouTube
3.20 alır gıder....
184luk 320d ler gerçekten çok iyi gidiyor c200ü bilmiyorum ama c180 kompresorler 1.6 olanları pek toparlıyamıyor.
163 lük kompresorun 3.20 d karşısında hiç şansı yok onu biliyorumda 184lüklerin nasıl gittiğini hiç bilmiyorum. Tek bildiğim 163lükle aralarındaki tek fark şanzımanları. Çok bişeyin değişiceğini sanmıyorum ama 3.20d ucu ucuna alır gibi
hocam c200 hariç diğerlerini kullandım.sadece cooper s değil de aynı motoru taşıyan kardeşi 207 rc'yi kullanma şansım oldu.kalkışta 150 km'ye kadar 2-3 boy atabilir ama 180 gibi 320 d nin yakalayıp geçeceğini düşünüyorum tork farkıyla..bu arada 330 ci ile 184 lük 320 d aşağa yukarı denk gidiyor çok kez denen di..2-3 boy farkı açamıyor 330..benim manuelle de denedik ki inanın piyasa da bulunan ender temizlikte ve bakımlı 330'lardandır..sonuç aynı sayılır öyle boy boy ayırdığı falan yok :)..sizinde deneme imkanınız olursa bi deneyin bence..
3.20 d nin 163 lükten sonra 177 lik versiyonu çıktı sonra da 184 lük..bırak 163 hp ile kıyaslamayı 177 hp olanla bile aralarında ciddi fark var.. 6 hp den daha fazla hissediliyor bu..kullananlar bilir,bi şanzımanla böle bişey olamaz :D siz 163 kompresorun 320 d karşısında hiç şansı olamaz demişsiniz,sonra da 320 d ucu ucuna alır..bu ilginç geldi bana yanliş anlamayın sakın...320 d rahat olarak böle bir denemeden galip çıkar..c200 ile.. saygılar..
burda tanıtık birinde var320d .bi yrlere giderken çvre yolunda ben ortada giderken o yanımdan son sürat geçiyo belkide dip gaz gidiyo bilmiyorum konuşmuşlugum pek yok zaten..bende aile vardı ugraşmadım şekil yapıyoda çaktırmadan birgün eline fena verecem yakalarsam bi yerde, onu sol şeritten nası atıyom görür.yanımdan kalkıyo hızlıca filan işte.yalnız gözlemlerime göre bmw iyi gidiyo cooperin şansı yok gibi
Yanlış anlamayın ama bu geçme mevzusu düşünmeyle alakalı birşey değil. Bir noktayı aydınlatmak isterim. Vites büyüdükçe tork düşer. Aracı yüksek hızda yürüten beygir gücüdür. Top speed'i bilmem çünkü cooper s top speed'te nasıl gidiyor bilmiyorum ama rolling ve dragta Kilo beygir oranından geçecektir Cooper S