BMW 2.vitesin sonunda nos basmışdır.
BMW de 100 hp lik nos
BMW SK plakalıdır
Printable View
BMW 2.vitesin sonunda nos basmışdır.
BMW de 100 hp lik nos
BMW SK plakalıdır
sen ne güzel bemeeeeeeeveee diyorsun
Alican bmw nin speclerini yazsan nos kaçlık vs..Mustafada Evo yu yazar seyredene bilgi vermiş oluruz ;)
Musticim o kadar yoldan gelip denediğin için sağol bizde denemeye çıktık poliz bastı bizden sonra ikinci bir ekşın olmuş fatii'nin motorla supra ile sıkmış kaçırdık o denemeleri :)
Kasap ben güzel söylerim.
Abi motor içini net bilmiyorum Kenan abi yazsın Nos 100lük onuda ekledim.
Sivil polis dibimize kadar girip bütün plakaları a4 kağıdına yazmış :D Her nekadar muhabbet ediyoruz desekde inanmadı sonrasında 3.32 ve white rs'in sesleri duyuldu ve bune peki dedi :D motor abi onlar denmesine rağmen köprü altına yaklaşırken arabaya dönüşen motorları görünce dağılmak zorunda kaldık.
evo standartmı ?
3.32 ne acaba ? bmw 3.32 cıkardıda benımmı haberim yok yoksa :D
bu evo eğer şu meşhur evo ise e30 baya iyi gitmiş :D yok değilse evox m3 kadar gidiyo ztn :D
vayyy be ne ciğer varmış arkadaş :D
kenanın SK mı :) kenanın sk ne ara 3.2 olduda benım haberım yok :) onda m50 2.5 motor var benım bıldıgım : spec lerınıde yazayım hemen 2.8 krank us m3 egzantrıklerı 100 luk nos:)
kenanın araba değil bu deniz m20 motor var bunda
aynen ben yenı kalktım daha tam kendıme gelemedim hacı :D
bu arada MEŞHUR EVO yu geçtiğine göre e30 harbiden çok hızlı ya :D
kenanın sk 230 hp rahat cıkarır
ustunede 100 luk nos
evonun specleri ekliyim komple egzoz,yazılım,intercooler
video varda faceden paylaşmışlar izliyeemssiniz onu ben alıyım eklerim.supra pokemon etti bizi :D
bu arada musti söylemeyi unuttum ne saplamışlar la sana hahahahahahahahahhahhaah
evo cok ıyı yuruyor bence :) bu speclerde guc ne alınıyor evodan fatih??
SK nın kılo avantajınıda unutmamak lazım maxımum 1200 kg e30
valla bilmiyoruzda tam olarak bana sorsan temiz 370 civarı gibi gidişi var
1300 kg olsa bıle evodan 200 kg hafıf:) ve aktarım kaybı evodan az :)
neyse çok konuşmayın yeni efsane ptesi yollarda :D
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7930089_n.jpg
şükürler olsun en sonunda denk biriyle deneyebildim
alican'cım bmwnin maşallahı var güzel gidiyo 3.cü vitesten sonra değil 2 bittiği anda nosladığını söyledi kenan abi.motor atmosferik doluymuş ve 100lük shot basıyomuş.Sanzumanında 235de bittiğini biliyosundur umarım.
rs4 ü kaçırdım keske basabilseydik kenan abinin dediğine göre 2 boy felan rahat geçermişim onu ama nasip değilmiş.
rs4 videosunuda bekleriz.
Ahaha ektim deemi seni :D
Panpa güzel bi mekan buldum şimdi oraya geçiyom At Çiftliğinde iftar açcem senide beklerim yavrucum :D
Ankara At iftlii -- zbek At iftlii
sırf şurdan izlemek için ankaraya gelesim varya tribün gibi ne güzel:D deneyenlerin ayağına sağlık
Bmw ye masallah, Mustafanin evosunun gidisi hakikaten meshurdur arkadaslar.
Atmosferik dolu demissiniz aracta hic agresif olmayan bir egzantrik ve hacimini 2800 cc ye yaklastiran krank var.
Aracta beyin yok, ayar yok, tek nozzle nos, Aracin gideri daha cok fazla.
Araca neden 3.32 deniyor onu anlamadim yanlis anlasiliyor 3200cc gibi dusunuluyor.
slm herkeze öncelikle güzel muhapbetler oluyo ayrıca hızlı araclarda gelmeye başladı evoyla 3 vitesde nosladım? aracımda 3.000 grang m3.321 piston.us.egzan.240 hp?m3 286.şanzuman+6.900 devir.+230 biter 5 vites hmm 100 luk nos unutmıyalım.kısaca 260 hp hesaplarımıza göre:heyoo: