mrb arkadaşlar geçen gün sanayide ustama gittim laf arasında senin jantlar sahte olabilir dedi.. bunu nasıl anlicaz?
Printable View
mrb arkadaşlar geçen gün sanayide ustama gittim laf arasında senin jantlar sahte olabilir dedi.. bunu nasıl anlicaz?
resmini koy hemen anlaşılır söleriz
krom gibiyse jant replikadır.(sahtedir)
bizim bars_eg 100 metreden anlıyor :D foto koyarsan açıklama gelir sanırım
göbegı cukursada replıka oluyo, hatları bıraz daha keskınse replıka. arkdsların dedıgı gıbı resım koyarsan hemen anlasılır.
nasıl koyucam foruma yabancıyım biraz
kıvrımları tam değil biraz dikinedir ve parlakdır sonradan boyanmadıysa krom gibidir.
avatarındaki fotoyu arabanın yandan şeklide koy en rahat böyle koyarsın az cok bellide olur
Maalesef replika..
Orjinali böyle...
http://i49.tinypic.com/2mrtso0.jpg
bariz replika
123 metreden belli oluyor be hacı:D
Replika..
assaa
peki dez avantajı nedir? ne kdr fiyat farkı varki orj ile arasında?
%100 Replica, senin alıyacağın dilden sahte,
Farklılıkları ise,
*görünün farkı
*kalte farkı
*fiyat farkı
*renk tonu farkı
olarak sıralanabilir.
replika jantlar.
boşver replikaları daha hafif :)
Bu jant sahte:D
bana ustam orjinalini 800e sattık falan demişti peki replika olanlar ne kdr? yakıtı falan etkiliyormu?
Canını sıkmaya gerek yok replicasıda fena sayılmaz.:icon_tup:
gecmıs olsun usta :):) jantlar replica yani çakma
orjinal vti jant 1000 tl den aşşağı yok 1000 tl ye olanlardada birşeyler oluyor cok nadir bulunan jantlar bulan olursa alsın deposuna koysun prim yapar ;) ben öyle yapıyorum 0 ayarında tertemiz depomda duruyor seninkiler replika
Zaten orjinali arasinda dağlar kadar fark var bunu anlamak cok zor değil bazen jantcilarin vitrinindeki vtec jantlarini görüyorum lambalardan belli oluyo valla replika olduğu
fazla kafaya takılcak bır durum degıl
kaplamayı boşver boyat daha sağlıklı olur zaten jantta boyalı mı derdi olmaz :D
replica jant boya tutmuyor diye biliyorum
fazla üzme kendini.. senin araban nasılsa VTi değil.. araban VTi olupta çakma jant olsaydı o zaman kötüydü.. ;)
valla belli sahte. :)
bence en güzeli jant grisine boya standart dursun
1326986325 metreden belli olur bunun sahte olduğu :D
arkdslar yeter söylemeyın :D adamın psikolojısını bozdunuz yaw :D