2 araç arasında kaldım POLO GTI ve OPEL CORSA OPC
fiesta sportumu satıp bunlardan birine terfi etmeyi düşünüyorum.Kullanan varmı bunlardan birilerini.
Printable View
2 araç arasında kaldım POLO GTI ve OPEL CORSA OPC
fiesta sportumu satıp bunlardan birine terfi etmeyi düşünüyorum.Kullanan varmı bunlardan birilerini.
Polo gti'yi yakından inceleme fırsatım oldu. Kısa da olsa kullandım. Böyle bi araç yok diyorum fiyatını kesinlikle sonuna kadar hakediyor. Gerek DSG'nin 180 hp ile buluşması gerek yol tutuşu , fiyat - performans açısından bakıldığında da çok makul görünüyor. Polo GTI , daima aklımın köşesinde bulunan bir otomobil.
OPC çok daha özel ve güzel. Fiyatlarda seçime önemli bir katkı sağlar. Fiyatlar ne civarda.
her yer polo gti oldu :D yada çakma gti farklı olmak istiyorsanız opc olmalı bence
OPC yi test etme şansım oldu pistte.Gerçekten giderli bir araba.Ama fiyatı 55 Bin Polo 47 bin Liste fiyatları bu daha ben aracımı kaça satıcağımı bile bilmiyorum
Çakma gti'ler rahatsız ediyorsa tek kapılı bir gti tercih edilebilir. Sonuçta şuan kullandığınız araçta tek kapı , size zorluk yaşatmaz.
Bu arada liste fiyatı 47 ama en boş hali. Türkiye'ye o şekilde getirmiyorlar. Full , panoramik cam tavanlı ağzına kadar dolu şekilde (2012) 55 bin lira civarına geliyor.
panoramik cam istemiyorum.55 bin'e geliyorsa GTI almam,opc alırım.Yarın ben bayilere bi gidim en iyisi...
Kesinlikle opc al. Bence cok daha guzel
2012 fiyat listesi diyor burda.Volkswagen Türkiye : Polo GTI
OPC ezer, nokta. Hele mavi renk ve guzel bir egzozla, aman aman :) Emre'nin aracinin sesi harikaydi, ozledim valla.
Kesinlikle opc derim.Neredeyse emsalsiz araçlar.Opc mavisi almamak olmaz.Sadece rengi için bile alınır.Opc saygılar.
Polo GTI vs. Corsa OPC - YouTube
Güzel video olmuş :)
İç ve dış dizayn dersek corsa opc derim.
Gidiş olarak corsa tork ve hp bakımından yüksek olmasına rağmen sanırım polonun 0-100 gibi değerleri daha hızlı gibi.
Yakıt tüketimlerinde polo her türlü daha az yakar gibi geliyor,bu konuda tamamen corsayı bilmeden yorum yapıyorum ama :)
Fiyat olarak 47/55 gibi bir fark varsa polo derim 8 bin farka değmez bence,hem corsanın kasası ne zaman değişir o da var.
Ama fiyatlar eş olsa ben corsa derdim opc daha bir hırçın ve daha nadir :)
kesinlikle opc derim bence
1.4 tsi 122 hp dsg 1.5 tonluk passatı bile çok iyi yürütüyor. 1.4 180 hp üstelik polo :)
sarı renk opc derim bende :)
bende opc derim.. daha özel bi araç..
bu arada aracınız 34-35bin tl civarına gider diye düşünüyorum şahsi fikrim..
Hertürlü opc.
Mercek farlısı olsun ama. Önüne otur izle sabaha kadar:)
okadar iyimi bu OPC ya başlığı okuduğumda kesin herkes GTİ der dedim ama yanılmışım:)
OPC daha üstün bir araç gibi gözüküyor fakat polo daki DSG şanzuman hem geçişler hemde egzost sesi olarak çok büyük zevk veriyor kullanırken ve bence opel sorunlu bir araç bir tane OPC ilanı vardı o değişti bu değişti falan yazıyordu ben ilanı versem onları yazmazdım demekki araba sorun çıkartıyorki sürekli o bu değişmiş 2,el piyasası olarakta ve her açıdan kesinlikle polo GTİ
Kesinlikle gti derim, tsi motor ve dsg şanzıman..
Her ikiside kendini kanıtlamış durumda..
Bana göre bu arabanın 2 kapılısını almak büyük hata.. Çünkü çizgisi çok bozuluyor..
4 kapının çizgisi çok daha güzel..
Jantlar felan takılacak mesele degil.. 3 bin lirayı verdiniz mi en kral jantı takarsınız..
OPC de tüm renkler mevcutta.Bugün opel türkiye ile konuşup duruyorum getiririz getiremeyiz diyip duruyorlar.Fiyatta tam stabil değil.53bin falan istiyorlar Bu geldiğindede pahalı olabilirmiş.
mesajı silemedim. düzeltmedir....... :)
polo gti dizaynı opc'nin yanına bile yaklaşamaz. opc'nin ortaya konumlandırılmış egzostu bile herşeye bedel. polo 1.4 birkaç rütuş, led far ile gti a benziyor. alternatif ibiza cupra derim, paraya kıyılacaksa. aklımdaki araçlardan biri.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1907290/detay/
o p c diyorumm :)
kesinlikle opc diyorum....polo gti ama motorundan başka bir özel durumu yok.iç kısım spor değil koltuklar falan...ama opc farklı
kesinlikle opc ..
kesinlikle polo gti alırdım çok güzel bir tipi ve motoru var corsa opc tr de pek tutulmuyor nedense
yan yana koyulduğu zaman OPC daha çok dikkatimi çekerdi.
opc nin tasarım harika polo çok var piyasada ve kolay kolay ayrılmıyor normal pololardan,bence opc
Ben üretime çıktığından beri kendi gözümle canlı olarak 1 kez gördüm oda bu yaz şuan sahibinde.com'da satılık ilanı olan kırmızı opc kuşadasına giderken selçukta çay içmek için durdum baktım kırmızı bi velet göz kırpıyo
ne kadar gti sevsemde opc nedense suan daha alınası duruyor,koru korune polo polo demenın manası yok.tabı su da var satmak istedıgınde polonun musterısı daha cok olucaktır ıllakı.bu arada fiestanın yenı st'si gelmıyor mu onu beklesen ? aynı arabanın farklı motorlusunu almak belkıde sacma olur ama bıldıgın arabaya bınmıs olursun :)
Ford tan cacık olmaz, önceki st sinide gördük. Hasta fordcu olarak üzülerek yapıyorum bu yorumu.
OPC-GTi kıyasına gelince, Cem'in GTi na bindim ve çok beğendim. 4 kapılı bir Gti la arkasına TDi yazıp millette dalga geçmek büyük zevk olurdu herhalde :)
Opel'e 2002 yılında sıfır almış olduğum ve başıma açmadığı iş kalmayan corsamdan beri gıcığım o yüzden GTİ kesinlikle ;)