sizin yapacağınız yorumun.
Printable View
sizin yapacağınız yorumun.
hangi oyun bu ? bu arada bu proje gercege dönse cok daha güzel olur =)
bu nasıl oldu böle:D
Grand Theft Auto terk :D
entresan ıyımıs ya :D
kardeşim sinirlenmene gerek yok sen oyun da kullandıgın arabayı burda otomobilleriniz bölümünde paylaşırsan daha çok dalga geçen olucaktır,bunun yeri burası değil fotoğraflarınız olabilirdi
hangi oyun olduğunu bende merak ettim :D clio iyi olmuş :D
bu arada si clio olmuş bu :)
Kazasız belasız ...
Aracı bursadanmı aldınız?
tobe estafurullah...
resim için coiloverı dip yaptınız galiba normalde bu basıklıkla kullanmak baya zor olur :D
oyuna gerenk yok ya bunun gerçeği var bende :D
kazasız belasız binmek nasip etsin Allah, nasıl egzostun sesinden memnunmusunuz? coilover sistemi özel yapım namiştayn felanmı yoksa bir markası varmı? çok güzel basmış arabanızı :)
:D :icon_wack
bu oyunsa gayet keyifli birşeye benziyor. kaç kişi sormuş bir açıklama yapsaydınız keşke.
arkadaşın clio vti'ına sümbül RS'imi rakip gösteriyorum :D
kim daha apaçi :D
Sahibinden satılık modifiyeli Renault Clio 1.4 16V 56000 km' de Beyaz renk 22.000 TL sahibinden.com'da - 57869045
Aracın ön camındaki Giden Kaybedendir olmamış :D...
Fotoğraflarınız kısmına açılsaymış güzel fotolarmış aslındada konu yanlış başlık kurbanı oldu :D
coiller izmittemi yapıldı bu basıklıkta önler vuruntu yapıyormu bende düşünüyorumda yaptırmayı yoksa hazırmı alsam vuruntu yapıyorsa
Vti jantında pejo işaretimi var bana mı öyle geldi? :) Bu arada aracın coili dipte değil demi daha pay var ?
maşallah çok güzelmiş satar mısınız?
araç dizel mi benzinli mi?? maşallah kazasız belasız ................
maşallah alet çok nalet duruyor bi gün getirin de sıfıra yatalım elfreniyle bu arada oyun gta nette araştırırsanız hacı murat şahinin den tut her türlü araç oyuna sonradan eklenebiliyor :)
bu arada aracı geçen sahil yolunda gördüm siteden olduğunu bilseydim muhabeet ederdik :) cok güzel maşallah
Dyno çıktısı varmı? :D
aracı gosteren sadece jantları:D
Arkası 2cm kalksa daha şık durabilir. Bu arada oyunda hiç bozuk yol yok heralde :)