yeni açılan Full diye istasyon %7 indirimli veriyo bütün yakıtları aldım çokta güzel yakıtı..
yeni açılan Full diye istasyon %7 indirimli veriyo bütün yakıtları aldım çokta güzel yakıtı..
Buna benzer konu vardi sanirimda ben shellden sasmam
shell :) aklı kelden benzini shell den :D
Aracı aldıgımdan beri hep pendik opet istasyon ve farklı yerden yakıt almayı pek sevmiyorum
yanyol ve e-5 üzerinde çift taraflı olna istasyon mu kardeşim ?
Buna benzer bir çok konu var enine boyuna tartışılan zahmet edip arama yapsaydın görürdün nerden alındığını.
güncel olsun kardeşim yorum yapma ozman .
ben işiyorum depoya dizel benzin fark etmiyor, oktanı gayet yüksek 2 dublede votka içtinmi methanol etkisi yaratır avans vurmaz araç
Sürekli ayni yerden aliyorum shellden gittiğimda hep ayni pompaya gidiyorum ve calişanlarida taniyor uzakdan gördükleri zaman oo hoşgeldiniz hareketi cok hoşuma gidiyor.
Shellin kalitesini biliyoruz zaten
Bu konuyu bulmam çok iyi oldu bende shellden alıyordumda ford ile opetin anlaşması var bir sorun olursa direk opet karşılıksız hallediyor 2senedir shell kullanıyorum birden değiştirsem bir sorun olurmu?
dyno üzerindeki denemelerimde dumanlı ölçümde en güzel verimi opetle aldım :)
Shell hariç her yerden alabilirim
bu topicde incisozluk havası var gibi..
PO daha uzun menzil shell daha iyi performansdi dizel devrindeyken ben :)
mazot> OPET
benzin> SHELL
shell gtl den şaşmam :)
total.....
genelde opet =)
bu depo tavsiyeler üzerine bp ultimate aldım depo bitince izlenimlerimi yazıcam
opet-shell ..
ilk aracımda bp alıyordum ama sonra baktım çocuklar opetten memnun bende rotayı opete çevirdim hem istasyon daha yakın boşa al git çinsten :D
genelde shell'den alırım,ancak sole bı husus var..her shell'den veya baska bır fırmadan almam..sahış adına olan değilde,şirketin kendi bunyesınde kurdugu istasyonlardan almaya özen gösteririm...
ya bende total i sorcaktım. normalde arabamı aldığımdan beri shell dışında hiç kullanmadım. ki 5yıllık oldu araç, totali nasıl bilirsiniz desem =D iş dolayısıyla benim için çok avantajlı olacak bir durum söz konusu. ama takıntılarımdan kurtulamadım henüz.
Opet sadece temiz tuvalet kampanyası için, yoksa farketmez.
bazı üyelerin bildiği üzere dolmuş taksi ve hususi araçlarımızada totalden alıyoruz
ticari plakalarda genelde filtrelerde su pompa sorunları v.s yaşıyorduk özellikle minibüste
devamlı olarak yaklaşık 5. senemiz olacak aynı istasyondan yakıt alıyoruz
genel olarak totalden fazlasıyla memnunuz
iş dolayısıyla indirim sanırım kurumsal müşteri olayı
bizde öyleyiz , hususi aracın aylık yakıtının yarısını bedavaya getiriyorum diyebilirim
ben opette de çalıştım bp de de müşteri potansiyeli olarak gelip geçici müşterisi var opetin çünkü her köşe başında var ama bp müşteri hem kalıcı hemde daha kaliteli diye düşünüyorum..
Bostanci shell den baska istasyondan almiyorum. Shell den baska yerden mazot alirsam arabam gercekten ayni gitmiyor.
Bu arada herkesi BP yi protesto etmeye cagiriorum. Mahfettiler dogayi hala utanmazlar. O olaydan beri BP istasyonuna girmedim.
shellden alıyorum bende
Keçiören şelale yolundaki Opetide ben zengin ettim :p:D
Ford opeti önerdiği için mecburen . bide opet kartı zart zurt bişey verdiler elimize ama hiç kullanmıyorum :D
bp den alırım hep
eskişehir yolu po-shell, istanbul yolu po javpet,dikmen shell bunlar dışında almıyorum
bu shell in 3.90 liralık yakıtının özelliği ne katkılı matkılı deniyor ama geçen aldım pek bir fark hissetmedim
Arkadaşlar aramızda ciddi anlamda bu tip bir karşılaştırma yapan var mı? Örneğin 1 depo Shell Gtl ile aynı güzergahta 700 km gittim ama 1 depo BP Euro Diesel yakıt ile 800 veya 600 km gittim diyen var mı?
Shell'in Gtl yakıtına verilen 4.01 TL mantıklı mı?
Ben sadece motoru biraz daha sessizleştirdiğini fark ettim... 150 liralık Gtl ile 500-550 km yol gidiyor araç. Bir dahakine Opet'i deneyeceğim.
Konuyu bastan sona okumani tavsiye ediyorum
Maslak Opet İstasyonu
LPG Petrol Ofisi maltepe
Benzin Shell maltepe
yakıt aldığımız yerler karşılıklı ford şahsuvaroğlu'nun altındaki iki benzinlikten alırız sürekli