Sabahın Köründe 25.000 TL Kazanmışım, Sizdende Kazanan Olabilir :D
SAYIN ABONEMİZ 20-09-2011 17'YILINA ÖZEL ÇEKİLEN KURADA HATTINIZ 25.000 TL PARA ÖDÜLÜ KAZANMIŞTIR. İŞLEMLER İÇİN 0539 701 75 83 SERVİSİMİZİ ARAYINIZ,
TURKCELL,
Mesaj aynen yukarıdaki gibi büyük puntolarla yazılmıştır. Noktasına virgülüne kadar aynı. Sabah sabah bu mesaj geldi ve salakların bilmediği birşey var ben turkcell abonesi değilim vodafone abonesiyim. hemen google da hattınız para ödülü kazandı diye arattım ve baktım ki çok dolandırılan var arayanlardan.
bende onun yerine turkcell i arayıp ihbar ettim şirket isminizi kullanarak böyle böyle yapıyorlar diye. call centerdakiler haklarında soruşturma açıldı siz gönderen numarayı ve mesajı bize söyleyin not alalım dediler söyledim teşekkür ettiler. kesinlikle inanmadığınız için teşekkür ederiz gereken ilgiyi göstericez dediler ve konuşma bitti.
Zaten aklın yolu birdir turkcell ve para dağıtmak :D adamın donunu alırlarda 2 lira hediye vermezler.
kısacası google da aradığım anladığım kadarıyla inanan ve kontor para v.s kaptıran çok olmuş bunlara sakın kanmayın arkadaşlar.
sizlerdende kendisine mesaj gelen varmı hiç ?