mesajı gönderende bu numaraydı: 535 836 35 43
mesajı gönderende bu numaraydı: 535 836 35 43
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bana hep geliyor boyle mesajlar inansaydım trilyoner olmustum şimdiye![]()
Adliye önündeki daktilocuların yegane geçim kaynağı bu dümene düşenlere dilekçe doldurmak..
öle böle değil yüzlerce geliyor bir günde..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
banada pepsıden gelıyor ... pepsi yaşatır senı dıye bı başlıyor.... bende temsılcılere msjın geldıgı no ıletıyorum ama sonunda napıolar bılmıorum...
ohoo ben hergün saat, check up, masaj kazanıyorum![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
2 hafta önce benide o.cocugunun teki aradı,
İstanbul emniyet müdürlüğünden arıyorum diyor, buyrun dedim, kiminle görüşüyorum diye sordu.. Bende Emniyet müdürlüğünden arıyorsunda kimi aradığını bilmiyormusun dedim, küfür etmeye başladı kapattıTelefonu tekrar aradığımda hat kapalıydı.
Bu hediye kazandınız check up - kontor bilmem ne sürekli geliyordu, geçenlerde makarasına ben emniyetteyim gelin bizimde bi hediyemiz var size yazdım, o günden beri o mesajlardan bitane bile gelmiyor![]()
.
Geçen bir telefon geldi bana da, konuşmalar şu şekilde..
- = Arayan kişi,
+ = Ben
- Aloo.. Selam arkadaşım kimsin sen?
+ Siz kimsiniz? Kimi aradınız?
- Ben Komser Mustafa! (Arkadan telsiz sesleri)
+ Ben de Başkomser Kadir.. Dinliyorum?
anında telefon kapandı..
Allaaan denyosu..
dedeme gelmişti kol saatı kazandınız arayın diye![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
adamlar otomatiğe bağlamış işi. 10 tane şirket hattımız var sadece son rakamlari farklı 0 1 2 3 4 5 diye devam ediyor. Bu tür bi mesaj geldiğinde 1er dakika arayla tek tek her hatta atıyor salaklar![]()
Adamlar neler yapıyo ya![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bende talih kuşu sitenin üstünde fazla dolanıyor bu ara, sayısal yapayım diye girdim konuya![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)